کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مردم دنیا در باره ایران چگونه فکر میکنند؟
۱۷:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
دولت آمریکا همواره سعی بر این داره که مردم ایران رو تروریست وحشی و عقب افتاده نشون بده ود القای این تفکر هم تا حدودی موفق بوده یه مثال کوچیکش این که همین کارلوس کیروش وقتی اومد به ایران تعجب کرده بود و می گفت مردم ایران خیلی خوب و مهمون نواز و............. یا مثلابرندون انستنتون عکاس آمریکایی وقتی به ایران سفر کرد.......

عکاس جوان امریکایی که پاییز گذشته به ایران سفر کرده و از زندگی ایرانیان عکاسی کرده بود، عکس های این سفر را در وبلاگ شخصی خود منتشر کرد.
برندون استنتون عکاس جوان نیویورکی که از سال 2010 یک وبلاگ عکاسی به نام «آدمهای نیویورک» راه اندازی کرده است در تازه ترین مجموعه عکاسی خود در این وب سایت عکس های سفر ایران خود را منتشر کرد.
وی در پاییز سال گذشته خارج از قیل و قال و جنجال های سیاسی غربی به ایران سفر کرد و تصویری متفاوت از آنچه رسانه های غربی در جهان منتشر می کنند در صفحه وبلاگ خود منعکس کرد.
استنتون که در اولین سفر خود به کشورهای خاورمیانه به ایران آمده بود درباره این سفر در وب‌سایتش نوشت:«در ایران آمریکا‌یی‌ها به صورت خاصی مورد احترام و علاقه هستند. در هر سفرنامه‌ای به ایران که من مطالعه کردم این موضوع مورد اشاره قرار گرفته‌است و من می‌توانم این واقعیت را مجددا تایید کنم. به شما لبخند زده می‌شود، برای شما دست تکان می‌دهند، به خوردن غذا دعوت می‌شوید ، تصوری که ما از ایران داریم کجا و واقعیت کجا.»
بچه ها از این مثالها بیشتر بزنید عکسای این عکاس رو هم حتما ببینید جالبن
[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، سجاد313 ، وحید110 ، درست پسند ، سرباز سید علی ، sarallah ، blue.blood ، fiftynine ، Eastern Boys ، black ، salman313 ، emj ، soltanmahmoud ، Fatemeee

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #11

(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۴۵)mohsen-321 نوشته است:  بچه ها از این مثالها بیشتر بزنید عکسای این عکاس رو هم حتما ببینید جالبن
البته من مجبور شدم دور از چشم قانون و بچه‌هایی که تاپیک فی*ل*ترینگ رو میخونن(Big Grin) فی*ل*ترینگ رو دور بزنم(Blush)، ولی خب، بعضی عکسهاش خیلی جالب بود، و بعضیهاش هم که... اصلاً مایه‌ی افتخار نبود.Confused

از همه جالبتر تلاش این فرد بود برای نشون دادن حسی که از دیدن صحنه‌های دوست‌داشتنی بهش دست داده بود(مثل بازی یک خانواده در برف، یا بچه‌های کوچک، یا عکسی که یک سگ کنار گوسفند هست). همچنین به نظر میاد خیلی علاقه داشته دید اشتباهی که به قول خودش توسط رسانه‌هاشون ساخته شده رو از بین ببره.

این هم جالب بود. در مورد راننده‌ی تاکسیش در تهران، که آمریکا رفته بود و برگشته بود، گفت: "ولی فهمید که ایده‌ی آمریکا از واقعیتش خیلی زیباتر بود."
این رو در داخل ایران هنوز یه عده نمیدونن. ندانستن که هیچ، خیلی مطمئن پافشاری میکنن که برعکسه!!Big GrinBig Grin

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۲۶)mohsen-321 نوشته است:  به هر حال.......
به نظر من هم ما راجع به اونا اشتباه فکر میکنیم هم اونا راجع به ما
ما راجع به اونا کجا اشتباه فکر میکنیم؟Huh
به هر حال اگر هست بگید تا فکرمون درست بشه.Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، Eastern Boys ، رمز شب ، salman313 ، emj
۱۸:۳۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۳۴ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۱۸)درست پسند نوشته است:  ما راجع به اونا کجا اشتباه فکر میکنیم؟Huh
به هر حال اگر هست بگید تا فکرمون درست بشه.Smile
اینکه فکر میکنیم اونجا آرمان شهره ،واینکه فکر میکنیم پایبند به هیچی نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eastern Boys ، درست پسند
۱۸:۴۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۵۱ توسط Eastern Boys.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۳۰)mohsen-321 نوشته است:  اینکه فکر میکنیم اونجا آرمان شهره
واقعا درسته اونجا هیچ خبری نیست به خدا!!!
اونایی که از اینجا میرن به کشورای دیگه انگار نمیدونن کیه که جز خودشون اینجا رو آبادتر از قبل کنه

آمریکایی ها اسرار دارن ایرانو منزوی نشون بدن و خیلی هم روی این هدف سرمایه گزاری میکنن
موسسه نظر سنجی " پیو" (pew) به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ در نظر سنجی خود از میان مردم کشورهای مختلف نظر آنها را درباره ایران مورد ارزیابی و سنجش قرار داده است.

مثبت را نسبت به ایران دارند و آلمانی ها منفی ترین نظر را درباره ایران دارند.

76 درصد از پاکستانی های شرکت کننده در این نظر سنجی گفته اند که نظر مثبتی نسبت به ایران دارند ، در حالی که 91 درصد از آلمانی ها گفته اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

پس از پاکستانی ها مردم لبنان و تونس با 39 درصد در رده دوم و سوم دوستداران ایران قرار گرفته اند.

روسیه و یونان و ترکیه نیز به ترتیب با 36 ، 27 و 26 درصد در رده های چهارم و ششم این نظر سنجی قرار گرفتند.

[/url]
[تصویر: 717586_617.jpg]

مردم آمریکا با 13 درصد نظر مثبت نسبت به ایران در رده هفدهم قرار گرفته اند و مردم ایتالیا با 5 درصد احساس مثبت نسبت به ایران در جایگاه 21 (آخر)قرار دارند.

همچنین بر اساس نظر سنجی موسسه پیو مردم آلمان با 91 درصد نظر منفی نسبت به ایران در جهان بیشترین احساس منفی را نسبت به ایران دارند و پس از آلمان ، مردم فرانسه و ایتالیا به ترتیب با 86 و 85 درصد منفی ترین نظر را نسبت به ایران داشته اند.

[url=http://www.asriran.com/]
[تصویر: 717589_773.jpg]

در این لیست مردم آمریکا با 68 درصد نظر منفی نسبت به ایران در جایگاه 12 قرار گرفته اند و مصری ها هم با 76 درصد نظر منفی نسبت به ایران در رده هشتم قرار دارند.

مردم پاکستان اما در این لیست در رده آخر (21) قرار دارند و تنها 8 درصد از پاکستانی ها اعلام کرده اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

مردم چین با 62 درصد نظر منفی نسبت به ایران در رده چهاردهم این لیست هستند.
دیگه نمیدونم این نظر سنجی چقدر معتبره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، مهدی2012 ، sadegh-a ، salman313 ، emj
۱۸:۵۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
این نظر سنجی فکر نمیکنم پایه و اساس محکم و معتبری داشته باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: salman313 ، emj
۱۹:۴۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۸ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

من در مدتی که در مکه و مدینه بودم،همواره اون کارتی که کاروان داده بود و روش سه رنگ سبز و سفید و قرمز داشت رو

مینداختم،البته کارت رو میدادم زیر لباسم و فقط هدفم این بود که اون سه رنگ معلوم بشه.

البته دبیرانمان می گفت که اروپایی ها نسبت به ایرانیان مقیم آنجا نظر خوبی داشتند.

می گفت آنجا از بین چند قومی که مهاجر بودند مثل ترک ها،صرب ها و ایرانی ها،صرب ها بیشتر در کارهای خلاف بودند و اصلا نظر خوبی به ایشان نمی شد.

ترک ها بیشتر کار های آزاد و مغازه داری داشتند و ایرانیان اکثرا دکتر و مهندس بودند.

یعنی از ایرانی مقیم آنجا تصور دکتر و مهندس دارند.

اما خوب می توانست این نگرش انان نسبت به ما خوب باشد.

وقتی ما پرچم کشور های آنان را می سوزانیم و به نماد های ملیشان توهین می کنیم،چنین تصوری و بلکه بدتر بوجود می آید.

بهتر است از به جای سوزاندن پرچم،ماکت های مستکبرینی همچون اوباما و بوش و ... را بسوزانیم.

اینگونه آنان متوجه می شوند ما دشمن آنها نیستیم بلکه دشمن دولتمردانشان هستیم.

فی امان الله

آخه عزیز من پاکستان اصلا کشوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

مورچه چیه که کله پاچه اش باشه.

کشور های عقب افتاده ای مثل پاکستان و تونس و ...!!! اصلا انگار نیستند.

بودن و نبودنشان فرقی نمی کند.

ما اگر عراق و سوریه و لبنان را نداشته باشیم،واقعا منزوی هستیم.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مهدی2012 ، sadegh-a ، emj ، mohsen-321
۱۹:۵۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:البته من مجبور شدم دور از چشم قانون و بچه‌هایی که تاپیک فی*ل*ترینگ رو میخونن([تصویر: biggrin.png]) فی*ل*ترینگ رو دور بزنم([تصویر: blush.png])
Sad... شما که کاربر فعال علم و عقل در اسلام هستید چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟
شما که نام کاربریتان را درست پسند گذاشتید دیگر چرااااااااا؟؟؟؟؟
شما که نام کاربریتان را فارسی نوشتید دیگر چراBig Grin؟
ولی جدا از شوخی آخه چرا؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، emj
۲۱:۰۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۱۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #17

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۵)سجاد313 نوشته است:  اینگونه آنان متوجه می شوند ما دشمن آنها نیستیم بلکه دشمن دولتمردانشان هستیم.
درست میفرمایید که باید منظور ما واضح باشه تا براشون سوءتفاهم پیش نیاد و همچنین رسانه‌هاشون هم نتونن سوءاستفاده کنن. البته به هر حال در موردمون دروغهای شاخدار خواهند گفت.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۵)سجاد313 نوشته است:  آخه عزیز من پاکستان اصلا کشوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

مورچه چیه که کله پاچه اش باشه.

کشور های عقب افتاده ای مثل پاکستان و تونس و ...!!! اصلا انگار نیستند.

بودن و نبودنشان فرقی نمی کند.

ما اگر عراق و سوریه و لبنان را نداشته باشیم،واقعا منزوی هستیم.
دوست گرامی، اینطور نفرمایید.

ما اگر اینها را هم نداشته باشیم باز هم اصلاً و به هیچ وجه منزوی نیستیم.

اهمیت افکار عمومی هم بخاطر پیشرفته بودن کشور مربوطه نیست، بخاطر تأثیری هست که طرز فکر مردم بر اتفاقات دنیای اطرافشون خواهدداشت.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۵)mahdi2012 نوشته است:  Sad... شما که کاربر فعال علم و عقل در اسلام هستید چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟
شما که نام کاربریتان را درست پسند گذاشتید دیگر چرااااااااا؟؟؟؟؟
شما که نام کاربریتان را فارسی نوشتید دیگر چراBig Grin؟
ولی جدا از شوخی آخه چرا؟؟؟؟
BlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush
لطفاً اینطور نگید، از خجالت آب میشم.

نه فی*ل*ترشکن نصب کردم، نه vpn گرفتم، نه هیچ چیز غیرقانونی دیگه، من قانون رو زیر پا نگذاشتم، فقط دورش زدم!Big GrinBig GrinBig Grin
برای دیدن صفحه‌ای که یکی از دوستان پیشنهاد میده که دیگه یه حقه‌ی قدیمی اشکالی نداره!Smile
اصلاً اگر اون صفحه رو از قبل ندیده باشم نمیتونم بفهمم فی*ل*تر هست، چون فی*ل*ترینگ چیزی به من نمیگه!Big Grin
همینطوری من رو وصل میکنه از یه سرویس مثبت، در جهت مثبت استفاده کنم، و من هم غیر از این که نمی‌کنم!Smile

امیدوارم متوجه باشید این توجیه نیست، بلکه رفع نقص فی*ل*ترینگ در تشخیص، با استفاده از نقصش در عملکرد هست!
یعنی مثل اینه که به فی*ل*ترینگ بگم: اینکه "غلط تشخیص میدی"، به اینکه "به اشتباه درست فرض میکنی"، در!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، emj ، mohsen-321
۱۶:۲۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
هی با خود فکر میکنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضعمان این است
و آنها در آن سر دنیا عرق می خورند و وضعشان آن است
نمی دانم مشکل در نوع عرق است ، یا در نوع ریختن و خوردن.

((دکتر شریعتی))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kh-MAHDI
۱۶:۴۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #19

(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۸)mohsen-321 نوشته است:  هی با خود فکر میکنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضعمان این است
و آنها در آن سر دنیا عرق می خورند و وضعشان آن است
نمی دانم مشکل در نوع عرق است ، یا در نوع ریختن و خوردن.

((دکتر شریعتی))
خیلی عبارات جالبیه، ولی معنی‌اش رو متوجه نمیشم. بی زحمت معنی‌اش رو شرح بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321
۱۷:۳۰, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۴۴)درست پسند نوشته است:  خیلی عبارات جالبیه، ولی معنی‌اش رو متوجه نمیشم. بی زحمت معنی‌اش رو شرح بدید.

سلام,معناش اینه : چگونه هست که ملت ما شب و روز کار و تلاش می کنند و عرق می ریزند؛ولی با این همه پیشرفت زیادی حاصل نمی گردد ولی ملل غربی در عین مست کردن و بدون این چنین تلاش ها و جان فشانی هایی در چنان رفاه و آسایشی هستند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، mohsen-321 ، درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا