شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا
دولت آمریکا همواره سعی بر این داره که مردم ایران رو تروریست وحشی و عقب افتاده نشون بده ود القای این تفکر هم تا حدودی موفق بوده یه مثال کوچیکش این که همین کارلوس کیروش وقتی اومد به ایران تعجب کرده بود و می گفت مردم ایران خیلی خوب و مهمون نواز و............. یا مثلابرندون انستنتون عکاس آمریکایی وقتی به ایران سفر کرد.......
عکاس جوان امریکایی که پاییز گذشته به ایران سفر کرده و از زندگی ایرانیان عکاسی کرده بود، عکس های این سفر را در وبلاگ شخصی خود منتشر کرد.
برندون استنتون عکاس جوان نیویورکی که از سال 2010 یک وبلاگ عکاسی به نام «آدمهای نیویورک» راه اندازی کرده است در تازه ترین مجموعه عکاسی خود در این وب سایت عکس های سفر ایران خود را منتشر کرد.
وی در پاییز سال گذشته خارج از قیل و قال و جنجال های سیاسی غربی به ایران سفر کرد و تصویری متفاوت از آنچه رسانه های غربی در جهان منتشر می کنند در صفحه وبلاگ خود منعکس کرد.
استنتون که در اولین سفر خود به کشورهای خاورمیانه به ایران آمده بود درباره این سفر در وبسایتش نوشت:«در ایران آمریکاییها به صورت خاصی مورد احترام و علاقه هستند. در هر سفرنامهای به ایران که من مطالعه کردم این موضوع مورد اشاره قرار گرفتهاست و من میتوانم این واقعیت را مجددا تایید کنم. به شما لبخند زده میشود، برای شما دست تکان میدهند، به خوردن غذا دعوت میشوید ، تصوری که ما از ایران داریم کجا و واقعیت کجا.»
بچه ها از این مثالها بیشتر بزنید عکسای این عکاس رو هم حتما ببینید جالبن
[/b]
به نام خدا
سلام علیکم
دبیر زبان ما،به مدت دو سال رفته بود اتریش که برای دانش آموزان مقیم آنجا که بچه های سفیران و کارداران سفارت و ... هستند درس بدهد.
می گفت تابستان که برای مسافرت به ایتالیا رفته بودند،سوئیتی اجاره کرده بودند،صاحب سوئیت وقتی فهمیده بود ایرانی اند،داشت طرز استفاده از آبگرمکن را برایشان توضیح می داد.
آنان فکر می کنند ما هم مثل کره ی شمالی و کشور های کمونیستی زندگی می کنیم.
از جمله چیز هایی که باعث تعجب غربی ها شد،همین فیلم اصغر فرهادی بود که غربی ها وقتی به چشم خود دیدند که ما ماشین داریم و اتوبوس داریم و یا اینکه در خانه هایمان یخچال و تلویزیون داریم،بسیار تعجب کردند.
فی امان الله
(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۰۰)سجاد313 نوشته است: [ -> ]آنان فکر می کنند ما هم مثل کره ی شمالی و کشور های کمونیستی زندگی می کنیم.
البته این نگاه ما به آنان هم برمیگرده به فیلمهای آمریکایی و باقی خبرهای دروغی که غربیها راجع به آنان میپراکنند!

اگرچه به هر حال کمونیسم با مذهب مخالف است و کمونیستها از این نظر اصلاً خوب نیستند.
اگر مردم کره شمالی هم مثل ما اهل فیلمهای هالیوودی باشند، بعید نیست بگن «مردم جهان فکر میکنند ما هم مثل ایرانیها و کشورهای مسلمون زندگی میکنیم»!
یادمه قبل از بازی ایران-مکزیک در جام جهانی ۲۰۰۶ توی یک سایت، ایرانیها و مکزیکیهای مقیم آمریکا برای هم رجز خوندهبودند و در نهایت به توهین کشیدهشدهبود.
یکی از ایرانیها گفتهبود: خارج از مکزیک به مکزیکیها(Mexicans) چی میگیم؟ messycans(حلبیهای معیوب)
یکی از مکزیکیها در جوابش گفتهبود: خارج از ایران به ایرانیها چی میگیم؟ تروریست
یعنی همون چیزهایی که آمریکاییها در مورد دیگری گفته بودند...
میتونستم عموسام رو در حال غش رفتن از خنده تصور کنم.
متاسفانه ما داریم تقاص مسلمان بودنمون رو پس میدیم
من خیلی سفر خارجی داشتم اما هیچوقت این احساس رو نداشتم که مورد احترام قرار گرفته باشم
خصوصا که حجابم هم کامله
اما ما میتونیم با رفتارمون این رو تغییر بدیم
بنده هم وقتی میفهمیدن ایرانی هستم . میبردن فول میگشتن وسایلم و خودم رو . به خاطر مواد مخدر!! .هموطن های عزیز ابرو واسمون نزاشتن!
دیگه هر وقت میگفتن ایرنی میگفتم نه!
البته در جوامعی که با نخبگان ایرانی سر و کار دارن وضع بهتره . حد اقل خود افرادی که مستقیم سر و کار دارن ...
نقل قول:دیگه هر وقت میگفتن ایرنی میگفتم نه!
شما نباید اینکارو بکنید. باید شخصیت آدم های خوبی مثل شما

به عنوان یک ایرانی ببینن تا نظرشون عوض شه!!!
تو فرودگاه جای نشون دادن شخصیت نبود عزیز دل برادر . فقط یک ساعت تفتیش و سوال ! البته شاید قیافه من به تروریستا میخورد!

ولی هموطن های ما زیاد اسم خوبی برامون نزاشتن . در زمینه مواد مخدر خصوصا!
مردم ِ آمریکا همون چیزی رو میدونن که ما عرضه کردیم ، فقط با 30 سال تاخیر !
اونا 1سال و اندی زندانی شدن ِ کارکنان ِ سفارتشون رو یادشون هست که با حرفهای راست یا دروغ ِ مسولینشون در مورد ِ تروریست بودن ِ سران ِ ایران همراه شده ، پس یه زمینه ی بد دارن از ما .
در طی ِ این سالها هم ایران یه حصار ِ بزرگ دورش کشیده شده که نه میشه ازش خارج شد و نه وارد ، خب اونا از کجا باید بدونن توی ِ ایران چه خبره !
حالا هر چند سال 1 بار یه نفر پیدا میشه که ایران گردیش رو توی وبلاگش میزاره ، وگرنه کسی نمیفهمه این داخل چه خبره ...
البته فکر نمیکنم همه ی دنیا همین طرز فکرو داشته باشن.بیشتر غربی ها و البته کشورهای چشم بادابی اسیایی این عقیده رو نسبت به ما دارن.
ولی خیلی از کشور ها مثل ترکیه ،لبنان،روسیه و ... این طوری نیستن
به هر حال.......
به نظر من هم ما راجع به اونا اشتباه فکر میکنیم هم اونا راجع به ما
یادمه چند سال پیش مسابقات جهانی دوچرخه سواری توی ایران(تبریز)برگزار شد ، اول که ایران پیشنهاد میزبانی داده بود فدراسیون جهانی مخالفت کرده بود و گفته بود ایران امنیت نداره ، مسئولین تبریز هم رئیس فدراسیون جهانی رو به ایران دعوت کردن و بردن همه جا رو نشونش دادن .
بنده خدا کف بر شده بود گفته بود بابا اینجا که خیلی خوبه!!! من فک میکردم اینجا همه هفت تیر و مسلسل دستشونه و همو تو خیابونا میکشن.....