(۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۵)DRiVeR نوشته است: [ -> ](روش جناب احمدی نژاد سوالتون را با سوال جواب میدم) چرا شما زیبای یک گل را دوست دارید؟(با استدلال جواب بدید!)
یعنی به خاطر زیبایی؟!!!!
بر فرض فرعون هم قشنگ و زیبا بوده باشه شما باید دوستش داشته باشی؟
(۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۵)rezvan نوشته است: [ -> ]تخریب نوجوانان پاک و رشید همچون حسین فهمیده حتی در ایران ادامه دارد . خود شما تاحالا چند تا جک در مورد حسین فهمیده شنیده اید
گاهی اوقات که بعضی از مطالبی که میخونم دلم میخواد برم یه گوشه آروم برای خودم و برای حماقت بعضی از افراد گریه کنم واقعا چی به سر ملت ما اومده الان هر جا که میری مردم در حال شوخی با مواردی هستن که برای اکثریت جامعه محترم هستن البته گاها این شوخی ها هم به توهین منجر میشه مثل توهین به امام علی الهادی (علیه سلام) البته نقش دولت های استکباری در این قضایا بی تاثیر نیست . دولت های استکباری و غربی برای این که بتونن به راحتی نقشه های خودشون رو پیش ببرن با استفاده از مهره های خود فروخته این شوخی ها و توهین ها رو در بین نسل جوان ترویج میدن تا به راحتی بتوانند در سر زمان مناسب به اهداف شوم خودشون برسن که جنگ نرم هم که میگن همین هستش
نقل قول:جاستین واقعا شیرین و دوست داشتنی هستش.
واقعا دوست داشتنيه مخصوصا اون شلوارش .
تبريك ميگم به طرفدارانش با اين حسن سليقه شون
يه ضرب المثل هست كه ميگه : خلايق هر چه لايق
(۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۵)DRiVeR نوشته است: [ -> ](روش جناب احمدی نژاد سوالتون را با سوال جواب میدم) چرا شما زیبای یک گل را دوست دارید؟(با استدلال جواب بدید!)
ببخشید اومدم وسط بحث.
اما شما داری مغلطه میکنی.به زیبایی گل چه ربطی داشت
مطالبتون خیلی باحال بود.دستتون درد نکنه.من نمیدونم این نسل جدید چی از این دیدن.هیچ جذابیتی هم نداره ها!!
اخیرا تخریب های طنز آلودی در غالب ترول ها در فضای مجازی گسترش فراوان پیدا کرده که در مقوله ی تخریب جاستین و از چشم افتادنش در میان ایرونیا خوب پیشرفت کرده
(۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۵)Chista نوشته است: [ -> ]من نمیدونم بعضیا واسه چی طرفدار جاستین ![[تصویر: bad.gif]](http://www.kolobok.us/smiles/icq/bad.gif)
هستن
ما یه دانشجو داشتیم در دانشگاه معروف بود که بله ایشون....علاقه ی به جنس مخالف نداره!
ولی زمینه گوشش جاستین بود کلن دیوانه این جاستین بود!
فقط دخترهای زیر 16سال و بعضی پسرها...از این یارو خوششون میاد!!
آخه این حتی ترانه های قشنگی هم نمیخونه فقط بخاطر قیافه اش هست که معروف شده!!
مثلن خیلی از بازیگرهای مرد و زن داخل ایران!!(م.گ)(ا.ش)وگرنه اینا اصلن بازیگر نیستن!!فقط بخاطر قیافه بازیگر و یا خواننده میشن!
خواننده یکی مثل محسن چاوشی میگن خواننده!!
بازیگرم یکی مثل استاد پرویز پرستویی یا آقای خمسه و یا آقای اکبر عبدی و...!
نه اونهایی که فقط بخاطر قیافه تبدیل به بازیگر و خواننده میشن
(۲/خرداد/۹۲ ۱:۳۵)A L I نوشته است: [ -> ]آخه این حتی ترانه های قشنگی هم نمیخونه فقط بخاطر قیافه اش هست که معروف شده!!
نه بابا به خاطر قیافشم نیست.این با (آرایش) و گریم میاد بیرون یه ذره بر و رو داره.
اگه با حمایت صهیونیستا اومده باشه بالا