تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تب "جاستين بيبر" چگونه نوجوانان را به کما مي‌برد؟!+تصاوير
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۵/خرداد/۹۲ ۸:۴۵)DRiVeR نوشته است: [ -> ]اون مطلب صرفا جهت اطلاع! بود برای عزیزانی که افتخار میکنند حتی یک آهنگ از جاستین گوش ندادند و تحلیل های مارکوپلوییSmile ارائه میدهند. ‏(داخل پرانتز:ادب نوشتار داشته باشید اینگونه نوشته شایسته یک مدعی انتظار نیست)

خوب الان که اینا رو متوجه شدیم چه تغییری کردیم؟
الان احساس خوشبختی کنیم؟

در ضمن چند تایی آهنگ از این ... گوش کردم که ببینم چی میگه.

(۵/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۹)DRiVeR نوشته است: [ -> ]علاوه بر چشم نداشتن برای دیدن یک مقدار(یک مقدار که چه عرض کنم...!) هم توهم توطئه دارید. اگر هنگام اذان بازم ادامه میداد میگفتید بی احترامی و هتک حرمت به اسلام. الان که کنسرتش را قطع کرده میگوید فلان. واقعا جاستین به چه سازی باید برقصه؟(شاید به سازه سلنا!)

یه ضرب المثل هست که نمیشه گفت.

اما میاد کنسرت میذاره، موقع اذان قطع میکنه، بعد از اذان ادامه میده، پول رو جمع میکنه و میبره میده به اسرائیل
مسلمونایی رو میکشه که به اذانشون احترام گذاشته بود.
شد؟
(۵/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۶)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]خوب الان که اینا رو متوجه شدیم چه تغییری کردیم؟الان احساس خوشبختی کنیم؟در ضمن چند تایی آهنگ از این ... گوش کردم که ببینم چی میگه.یه ضرب المثل هست که نمیشه گفت.اما میاد کنسرت میذاره، موقع اذان قطع میکنه، بعد از اذان ادامه میده، پول رو جمع میکنه و میبره میده به اسرائیلمسلمونایی رو میکشه که به اذانشون احترام گذاشته بود.شد؟
اون صرفا جهت اطلاع مخاطب و منظورم شما نبودید(یک بار دیگر چند مطلب قبلی را بخوانید). ولی کلا تخیلات خوبی دارید قابل تحسین استSmile ادامه بدهید...
(۵/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)DRiVeR نوشته است: [ -> ]اون صرفا جهت اطلاع مخاطب و منظورم شما نبودید(یک بار دیگر چند مطلب قبلی را بخوانید). ولی کلا تخیلات خوبی دارید قابل تحسین استSmile ادامه بدهید...

داخل پرانتز:ادب نوشتار داشته باشید

Cool
دوستان عزیز ، بحث بی هدف داره دنبال میشه ، داره به جاهای باریک هم میکشه!

اگر کسی از دوستان هست که مطلب خاص یا هدف و نتیجه ی خاصی از بحث در این تاپیک مد نظرش هست لطفا اعلام کنه ، در غیر اینصورت تاپیک رو قفل میکنیم.

یادمون باشه شرط اول در به نتیجه رسیدن بحث ، رعایت ادب هست
(۵/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۵)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]داخل پرانتز:ادب نوشتار داشته باشید
اونم منظورم با شما نبود.دیدید مطالب قبلی را نخوندید.‏ به نظر بهتر مطلب نتیجه گیری و بسته بشه واقعا بی ارتباط با موضوع اصلی و بی هدف داره جلو میره‎.‎
(۵/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۳)DRiVeR نوشته است: [ -> ]اونم منظورم با شما نبود.دیدید مطالب قبلی را نخوندید.‏ به نظر بهتر مطلب نتیجه گیری و بسته بشه واقعا بی ارتباط با موضوع اصلی و بی هدف داره جلو میره‎.‎

ولی منظور من از این کامنت شما بودید
تاپیک قفل شد. پستهای نامربوط به زودی حذف میشوند.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع