تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اهدای عضو،اهدای زندگی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۴/آذر/۹۲ ۱۰:۰۴)مصطفي مازح7610 نوشته است: [ -> ]سلام
فقط يه نكته عرض كنم خدمت دوستان
برخي مراجع اهدا عضو را جايز نميدانند.
(نقل مضمون) دلايلي هم كه ذكر شده به دليل اين است كه روح با جسم خود پيوند دارد و بعد از جدايي در صورتي كه هنوز تكه اي از ان به خاك نرفته باشد ارامش نخواهد داشت.....

البته اين نظر شخصي من نيست. نظر شخصي بنده بماند براي بعد.
یکیشون اقای بهجت هستند( و اقای وحید خراسانی)
یه جایی خوندم اینکه علم داریم اونا مردن و میشه از اعضاشون استفاده کرد،پس چرا از اعضای محکوم به اعدام ها استفاده نمیکنیم اونام که میخوان بمیرن!
به نظرم موضوع خیلی پیچیده تره از این حرفاست،هر کس بر اساس مجتهد خودش عمل کنه
ما که از شهریور90 اقدام کردیم هنوز به دستمون نرسیده
هرچی هم برای پیگیری میل میزنم یا تماس می گیرم (اشغاله) بی فایدست
کارت اهدا هم داشته باشی
اگه بعد از مرگ خانواده رضایت ندن نمیشه عضو اهدا کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ای چ قانونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ HuhDodgy
[i]سلام
من این فرم رو پر کردم
و چند سال هم هست که کارتش رو دارم
کارت کمتر از یک ماه به دستم رسید
[/b]
به نظر من هم کار خوبیه در فکر گرفتن کارت هستم .امیدوارم مرگم طوری باشه که عضو هام بدرد کسی بخوره.Smile
سلام

منم کارت رو گرفتم حدودا دو ماه طول میکشه...

درسته که باید خانواده رضایت بدن ولی وقتی ببینن خودت از قبل راضی بودی و

اقداماتش رو انجام دادی دیگه به خاطر شادی روح ماهم که شده قبول میکنن....
BasijiRose

برای شادی روح بعدا از دست رفتمون من قرا الفاتحه مع الصلوات
CryingSadAngelAngelAngel
من شنیدم بعضی از مراجع به این کار انتقاد داشتن و عقیده دارن که ممکنه حتی با احتمال خیلی کم فرد مورد نظر به هوش بیاد...

نمونه شم اون دختر خانمی که در برنامه زنده باد زندگی مرگ مغزی شدند و قرار بود اهدا عضو بشن ولی به هوش میانBig Grin
سلام مرسی از راهنماییتون.بااینکه چندبار توی خونه گفتم که میخوام وقتی مردم اعضامو اهداکنین وبقیه قبول کردن اما پدرومادرن دیگه وقتی مردم از کجامعلوم اجازه بدن بگن اون موقع ی چیزی گفتیم واسه همین الان ثبت نام کردم.به امید روزی که بتونم با ی عضوکوچیک ی زندگی رو نجات بدم.
سلام
منم کارت اهدای عضو دارم
اما با مخالفت شدیده خانوادم رو به رو هستم.
زمانی که این کارت امد کلی جنجال داشتیم
ConfusedSad
(۲/آذر/۹۳ ۱۳:۳۶)faeghee نوشته است: [ -> ]سلام
منم کارت اهدای عضو دارم
اما با مخالفت شدیده خانوادم رو به رو هستم.
زمانی که این کارت امد کلی جنجال داشتیم
ConfusedSad
به نکات زیر که در سایت اهدا عضو درج شده دقت بفرمایید و به خانوادتون اطمینان بدید که بدون رضایت اونها اهدایی صورت نخواهد گرفت.
:

آيا داشتن " کارت اهدا عضو " برای اهدای اعضاء پس از مرگ کفایت می کند ؟
بسیار مهم است که نزدیکان نیز در جریان این امر خداپسندانه قرار گیرند تا در زمان فوت فرد در خصوص اهدای عضو غافلگير نشوند و آنرا مصيبتی افزون بر از دست دادن عزیز خود ندانند چرا که ، بنا بر قانون جمهوری اسلامی ایران و اکثریت کشورهای جهان برای اهدای عضو رضایت اولیای دم ضروری میباشد و حتی علی رغم داشتن کارت اهدای عضو در صورت عدم رضایت اولیای دم اهدای عضو صورت نخواهد گرفت.

با در نظر گرفتن لزوم رضایت اولیای دم از اهدای عضو دلیل دریافت کارت چیست ؟
کارت اهدای عضو نشان دهنده آرزوی قلبی فرد در مورد اهدای اعضای بدن خویش می باشد و همین امر می تواند با نشان دادن خواسته فرد به اولیای دمش تصمیم گیری را برای آن ها در آن زمان حیاتی آسان تر نماید و ضمنا این کارت می تواند جنبه فرهنگ سازی نیز داشته باشد.

صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع