هدف از ایجاد این تاپیک این بود که این موضوع رو عنوان کنم که چرا تا این حد این شکاکی های سخیف در بین ایرانیان به وجود اومده. صرفا به همین تالارهم ختم نمیشه.. کل اینترنت پر شده از این حرف ها.
برای نمونه freemasonry یک تشکیلات خیلی سریه انگلیسیه دیگه اینقدر با قاطعیت که نمیشه در موردش حرف زد ..
یا مثلا مقوله ی satanism .. طوری در موردش حرف میزنن انگار اول و اخرش یکیه ولی اینطور نیست .. این مسلک متشکله از خیلی جهتگیری ها و... مختلف ..
برگردم به موضوع اصلی.. " نمادگرایی " . با این کارها برای چیزی تبلیغ میکنید که تقریبا میشه گفت وجود خارجی هم نداره ..
برای نمونه توی فیلم های سینمایی اومد گشتنو گشتن یه ستاره ای عددی بزی چیزی پیدا کردن بعد کل فیلم شده صهمونیستیو ... یا مثلا هزار تا اهنگه فارسی رو اومدن از عقب به اغاز گوش کردن بعد هرچرتو پرتی که شنیدن اومدن با یه زیرنویس ارائه دادن و ارتباطش دادن به شیطون و این چیزها..
اینکارها از نظرتون جز اتلاف وقته؟
جای تاپیک اگر نامناسبه انتقالش بدین مدیران

(۵/خرداد/۹۲ ۸:۱۸)roshan نوشته است: [ -> ]هدف از ایجاد این تاپیک این بود که این موضوع رو عنوان کنم که چرا تا این حد این شکاکی های سخیف در بین ایرانیان به وجود اومده. صرفا به همین تالارهم ختم نمیشه.. کل اینترنت پر شده از این حرف ها.
برای نمونه freemasonry یک تشکیلات خیلی سریه انگلیسیه دیگه اینقدر با قاطعیت که نمیشه در موردش حرف زد ..
یا مثلا مقوله ی satanism .. طوری در موردش حرف میزنن انگار اول و اخرش یکیه ولی اینطور نیست .. این مسلک متشکله از خیلی جهتگیری ها و... مختلف ..
برگردم به موضوع اصلی.. " نمادگرایی " . با این کارها برای چیزی تبلیغ میکنید که تقریبا میشه گفت وجود خارجی هم نداره ..
برای نمونه توی فیلم های سینمایی اومد گشتنو گشتن یه ستاره ای عددی بزی چیزی پیدا کردن بعد کل فیلم شده صهمونیستیو ... یا مثلا هزار تا اهنگه فارسی رو اومدن از عقب به اغاز گوش کردن بعد هرچرتو پرتی که شنیدن اومدن با یه زیرنویس ارائه دادن و ارتباطش دادن به شیطون و این چیزها..
اینکارها از نظرتون جز اتلاف وقته؟
جای تاپیک اگر نامناسبه انتقالش بدین مدیران
اینکه مشخصه پاسخش ، خودتون هم تو متنتون جواب خودتون رو دادین
چیزی که دیده شده دربارش بحث شده.
و این هم یک چیز کاملا طبیعیه که آدم برای انتساب خودش به یک چیزی ، خودش رو شبیه کنه یا نمادی رو به کار ببره ، مثلا نماد رنگ ها در دوره قبلی انتخابات ، یا حلقه در دست برای نشون دادن تاهل و ...
و یا کارهایی بکنه یا حرفهایی بزنه که این انتساب رو نشون بده و این نماد و الفاظ هم برای همین هست که عقیده خودشون رو به تصویر بکشن.
دیدی چقد ساده بود!
سلام حرفاتو بعضیاشو قبول دارم بعضی هم نه اینکه اومدیمو همه ی نمادهارو مشخص کردیم هیچ مشکلی رو حل نکرد فقط بازهم اگر لباسی با اون نمادها باشه میپوشیم واگه فیلمی هم باشه باز هم باجون ودل میشینیم نگاه میکنیم ........مشکل جایی است که وجود اینها حتی تو تلویزیو ایران ک اسلامیه هم رخنه داره فک میکنین اخباراییکه میگن چقدش راسته اصلا چون همه ی دنیارو گرفتن مثل همون هرمی هم که طراحی کردن ماروهم گوسفندو برده میدونن.

نقل قول: ببین شما اول باید یکسری اسناد و مدارک رو ببینی، بعد می تونیم بهتر بحث کنیم. مثل این مستند
هر وقت سر فرصت اینهارو مشاهده کردی، بیا روی اونها بحث کن. پایه و اساس بحثها اونجا هستن و شما ندیده نباید قضاوت کنی
ضمنا این مستندها هم قطعا وحی منزل نیستن و اشکالاتی دارن ولی در کل مورد تایید هستن!
اره داداش من خیلی از مطالب رو خوندم.. طی یه بازه ی زمانی برخی از این مستندات رو هم دیدم .. ولی بیشتر از اون قبلا مطالعاتی رو داشتم پیرامونه این موضوعات ..اینطور نبوده که ندیده حرف بزنم.. من اگر ندیده بودم که نمیگفتم داره کله عالم رو صهونیستی و قراماسونی تصور میکنه..
من حتی تاپیک هارو هم بررسی کردم.. از قطعات و سخت افزار کامپیوتری تا خوده ماست های سره کوچه ای فراماسونی بودن
این دیگه چیش مرد تاییده؟؟
نقل قول:اینکه مشخصه پاسخش ، خودتون هم تو متنتون جواب خودتون رو دادین
چیزی که دیده شده دربارش بحث شده.
و این هم یک چیز کاملا طبیعیه که آدم برای انتساب خودش به یک چیزی ، خودش رو شبیه کنه یا نمادی رو به کار ببره ، مثلا نماد رنگ ها در دوره قبلی انتخابات ، یا حلقه در دست برای نشون دادن تاهل و ...
و یا کارهایی بکنه یا حرفهایی بزنه که این انتساب رو نشون بده و این نماد و الفاظ هم برای همین هست که عقیده خودشون رو به تصویر بکشن.
دیدی چقد ساده بود!
داداش من که نپرسیدم سمبلیسم چیه! خودم میدونم معنیش رو ولی همونطور که توی متن بالا اشاره کردم در این مورد افراطی بی حد و مرز صورت گرفته.. تو خودت برو بیشتر انجمن رو بگرد.. به شکاف دیوار هم دارن میگن فراماسونری و نماد های صهیونیستی.. اخه این کجاش دیگه منطقیه؟
نقل قول:سلام حرفاتو بعضیاشو قبول دارم بعضی هم نه اینکه اومدیمو همه ی نمادهارو مشخص کردیم هیچ مشکلی رو حل نکرد فقط بازهم اگر لباسی با اون نمادها باشه میپوشیم واگه فیلمی هم باشه باز هم باجون ودل میشینیم نگاه میکنیم ........مشکل جایی است که وجود اینها حتی تو تلویزیو ایران ک اسلامیه هم رخنه داره فک میکنین اخباراییکه میگن چقدش راسته اصلا چون همه ی دنیارو گرفتن مثل همون هرمی هم که طراحی کردن ماروهم گوسفندو برده میدونن.![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
ببین فکر کنم چندان متوجه ی منظورم نشدی.. در حقیقت گفتم که اینطوری هم که میگی نیست.. یه عده رفتن نشستن یه فیلم رو دیدن بعد سعی کردن هرطوری شده یه چیزی شبیه ستاره یا نمیدونم هرچیزی پیدا کنن بعدش هم مرتبطتش کنن با فراماسونری .. ینی توهم توطئه دارن.. اخه ببین منطقیه؟
به نظرم این جور کلی گویی نتیجه ای نخواهد داشت
یک مثال یا مصداق که معتقدید بر خلاف اسناد و بحث یک چیز طبیعی است و بر اساس توهم به صهیونیست های ارتباط داده شده را مطرح کنید و روی آن بحث کنید مفید تر باشد (شاید!)
(۷/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۰)roshan نوشته است: [ -> ]ببین فکر کنم چندان متوجه ی منظورم نشدی.. در حقیقت گفتم که اینطوری هم که میگی نیست.. یه عده رفتن نشستن یه فیلم رو دیدن بعد سعی کردن هرطوری شده یه چیزی شبیه ستاره یا نمیدونم هرچیزی پیدا کنن بعدش هم مرتبطتش کنن با فراماسونری .. ینی توهم توطئه دارن.. اخه ببین منطقیه؟
و جالب تر اینکه این مسائل خیلی سال پیش در کشورهای دیگه مطرح شده و یجورایی برای اونها یک امر عادی شده اما ما یجوری در موردش صحبت میکنیم انگار چه چیز مهمی کشف کردیم در حالی که دیگران خیلی راحت از این مضمون استفاده میکنن و حتی این انجمن یه انجمن کاملا شناخته شده است و مردم راحت در موردش صحبت میکنن بحث از مخفی بودن و مرموز بودن سلسله مراتب داخل انجمنه و اینکه هر کسی نمیتونه بهش راه پیدا کنه نه اینکه خودش مخفیه و حالا ما پیداش کردیم اصلا اعضاش بعضا خیلی راحت عنوان میکنن که عضو این گروهن نیازی به این نیس بگیم حالا فلانی اینطوری دست داده فلان جا این حرکت رو زده پس ماسونه
و یکی از شرایط هم سرمایه داریه خوب کسی که از بزرگان و سرمایه گذارانه حتما یه شرکتی داره کمپانی داره بلاخره عاقلانه اس از نماد مخصوص خودش استفاده کنه اینا همچین میان رمز گشایی میکنن انگار راز هستی رو کشف کردن.
ممنون از طرح این مطالب خیلی وقت دلم میخواست اینا رو به بعضی ها بگم!!!
من معتقدم این چیزها اصلا اهمیت نداره برخی دوستان حق دارن از ماست و پنیر و پفک گرفته تا جون ادمی زاد همه را میچسبونن به صهیونیزم و فراماسون . خدا هم که اصلا هیچ کاره هست تو عالم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه فراماسونری مهم بود اگه کشف اینا مهم بود خودشون نمیومدن لو بدن.وقت و انرژی گذاشتن روی این چیزها به درد بچه های 15 تا 20 ساله میخوره که سرشون داغ میکنه واسه چیزهای عجیب و مثلا مرموز.فراماسونری چیز جدید نیست من تعجب میکنم چرا برخی انقد شگفت زده شدند!!!!!! از روزی که ابلیس به اسنان سجده نکرد فراماسونری کلید خورد و شیطان روی زمین برنامه های مثلا سریشو شزوع کرد تا الانم ادامه داره و خواهد داشت. حالا هی میگن شیطان پرستی شیطان پرستی. خوب عزیران من خود ماها یعنی شیان پرستی نمیکنیم؟ خدایش هر جا حرف قران رو خدا و انبیا را نادیده گرفتیم و حرف وسوسه های شیطان را گوش کردیم خب شیطان رو پرستش کردیم دیگه. همه ما روزی چندین بار شیطان رو پرستش میکنیم و جلوش زانو می زنیم و تعطیمش میکنیم . پس شیطان پرستی هم چیز عجیب و جدیدی نیست. و تو همه خونه وجود داره.
فقط بچه حزب اللهی ها ( همون ذوب شدگان ) توهم توطئه دارند ، من در اقشار دیگر ایران ، خیلی به ندرت دیده ام
که کسی توهم توطئه داشته باشد و بیگانه-هراس باشد .
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۲۳)ربح مرکب نوشته است: [ -> ]فقط بچه حزب اللهی ها ( همون ذوب شدگان ) توهم توطئه دارند ، من در اقشار دیگر ایران ، خیلی به ندرت دیده ام
که کسی توهم توطئه داشته باشد و بیگانه-هراس باشد .
توهم توطئه یعنی بیان تصورات بدون برهان و تنها برپایه ی خیال!
لطفا نگاهی به ارسال قبلیتان بیاندازید!!!
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۱۴)ربح مرکب نوشته است: [ -> ]من که هنوز تصمیم نگرفته ام رای بدهم ، ولی به هرکس رای بدهم به جلیلی رای نمی دهم چون او ، دقیقا
احمدی نژاد 2 و محبوب فرمانروا و حاکمیت است؛ یعنی بلاهای اقتصادی و فسادها( سه هزار میلیارد و ...)
، اگر جلیلی ، رییس شود ده برابر احمدی نژاد خواهد بود.