|
دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی
|
|
|
۴:۲۰, ۲۶/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۸:۱۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشکر از زحمات گروه!!!
آیینه لینکها بر روی 4shared : http://www.4shared.com/folder/bi9aQBa6/The.html |
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جالبتر اینکه چرا نئو یا New christ را که خود در ماتریکس یک منجی ساختگی آخرالزمانی است برای آرمانشهر یهود (ZAYAN یا ZION) یا صهیون را در سریال برای تفهیم بیانات استفاده کرده . چون در این سه گانه ماتریکس آخر این نئو است که منجی جهان خود می شود و منجی که همسری است که به تثلیث اعتقاد دارد جای سوال دارد.
در مورد ارباب حلقه ها هم بسیار بد نماد گزاری شده و گویا مسلمان آن طرف آب با این طرف آب خیلی فاصله دارد و هنوز از نماد هایی استفاده می کنند که صهیونیست ها در سه گانه های پرخرجشان استفاده می کنند .البته باعث تاسف است که چرا تازه در شبکه خبر دارند از فراماسونری مستند هایی هرچند کوتاه ارائه می کنند .باشد که جوانان شیعه ایرانی مان خود بتوانند با اشراف کامل مستندهایی بسیار جالب تر و در خور تامل تر بسازند. |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۱/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۸۹ ۲۳:۳۴ توسط idea.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خیلی جالب بود در اخبار شبکه یک که بین ساعت7 و 8 فکرکنم هست ، در اخر اخبار همیشه یک موضوع خاص و داغی عنوان میکنن بیشتر سیاسی امشب هم قسمت ها مهم از مستند arrival بخش کردن و بیشر به موضوع هالیود پرداختن حتی چندتا محاسبه هم که کارگردان مخالفان هالیود بودن اضافه کردن نقش اسرائیل در پشت پرده هالیودم اشاره کردن
و نشان یک چشم دجال و انسان سوزی و...
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
سریال ظهور واقعا بسیار عالی وجالب بود ولی در قسمت های آخرش خیلی عجله ای سر و ته کار رو جمع کرد و بایستی به یک جمع بندی بیشتری می رسید و علاوه بر تمامی نقاط قوت بسیار جالب و مناسب و به جایش و تیز بینی هایش که جای تقدیر وتشکر فراوانی دارد به نظر من در خصوص تشکیل حکومت الهی که زمینه را برای ظهرو منجی فراهم کند واز همه مهمتر ادامه مبحث امامت که در نهایت به لزوم ولایت فقیه می رسد یا کم آورد یا بدلیل انتقاد های شدید و...از این موضوع مهم چشم پوشی کرد . موفق وسربلند باشید |
|||
|
|
۳:۲۸, ۳۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۳:۴۹ توسط haddii.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام،
براي من در كل فيلم راضي و خوشحال كننده بود. ولي بخشهايي از آن با توجه به جايگاه ديني و سياسي منطقه اي و جهاني ايران نميتوانست ارضا كننده ديدگاههاي اديان و به ويژه اسلام ناب باشد. همه ي ما يا اكثر ما دوست داريم كاري بهتر از مستند ظهور يا فيلمي در جواب به اين همه سلطه انجام دهيم. من خودم تجربه فيلم كوتاه دارم ولي گمانم اين هست كه نبايد بي گدار به آب زد و بهتره تا حرفه اي شدن صبر كرد/ دوستان لطفا دقت كنيد كه گاهي دفاع نكردن پسنديده تر از بد دفاع كردن است/ همين روز ها شاهد سريال مختار هستيم كه نشان ميدهد مختار يك كينه را مانند آتشي در سينه نگه ميدارد تا در وقت مناسب .... چند نكته ي ديگه هم دارم، ولي دوست دارم اول نظر شما هم در اين مورد بدونم/ |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اینکه "در زمان غیبت کبرای امام زمان -علیه السلام - باید در حادثه هایی که روی می دهد به عالمان واقعی دین که همان روایت کنندگان احادیث اهل بیت -علیهم السلام - هستند مراجعه شود " امری است که مورد اتفاق همه ی مراجع شیعه ی امامیه است .
این هم که مهلک ترین یا شاید یکی از مهلک ترین ضربه هایی که جامعه ی ما در طول این سی سال - حد اقل از نظر فرهنگی - خورده است ، از ناحیه ی عدم اتحاد بر موضوع " ولایت فقیه " بوده و در واقع این گزینه یکی از حربه های آبدار برای دشمنان واقعی ایران و اسلام و به نظرم همه ی بشریت بوده نیز فکر کنم موضوعی است که در بین بزرگان و علما بر آن اتفاق نظر بوده و حالا دیگر توده های مردم هم بطور عام از آن آگاه شده اند. حالا با این دو پیش فرض ، سوال اینجاست : چرا ما که دوست داریم فداییِ امام زمانمان باشیم و دوست داریم به خوبی مطلق برسیم و دوست نداریم دشمن شاد شویم و آتش بیار معرکه ی شیاطین باشیم در این موضوعات مراقبت لازم را نمی کنیم ؟ من نمی خواهم بگویم در مورد ولایت فقیه تحقیق نکنیم . اتفاقا خودم یکی از پایه های این تحقیقم و دنبال فرصتی برای تحقیق جدی و قانع کننده برای خودم هستم . اما فکر می کنم اینقدر باید حواسمان باشد که این موضوعی است که اگر سطحی به آن پرداخته شود و احساسی با آن برخورد شود دست دشمن براحتی در آن قابل مشاهده است. |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
بنظر من سریال نمیخواد بهانه دست مخالفهاش بده که بگن اینا از طرف دولت ایران حمایت میشن و خودشون اینکاره نیستن و چرندیاتی که همیشه پشت سر آدمای حقیقت طلب و راستگو وافشاگر می بافن.
|
|||
|
|
۳:۲۹, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چند نکته
من معمولاً زیاد وارد این مباحث نمیشوم اما بنابه دلایل چند نکته رو یاد آوری میکنم اولاً من شدیداً مخالفم که به آقای خامنه ای لفظ آقا خطاب بشه چرا که اگه کسی در عالم ملک لایق باشه تا کلمه ی آقا برایش به عنوان اسم خاص به کار بره شخص آقا بقیة الله الاعظم است ولا غیر به قول امام خمینی که در مورد امام زمان میفرمایند: ایشان را من نمیدانم با چه تعبیری باید نام ببرم اگر بگویم اول که دومی درکار نیست! دوماً حقیر از منابع بسیار بسیار موثق شنیده ام که آقای خامنه ای از نظر بزرگانی که حقیقتاً بزرگند مانند آیت الله بهاءالدینی و آیت الله حسن زاده آملی و... بسیار مورد تکریم و تأیید بوده اند ثانیاً من در گفتار و کردار ایشان بسیار دقت کرده ام آثار و بیاناتشان و سلوکشان را بررسی کرده ام و حقیقتاً ایشان را لایق و برگزیده شده برای رهبری یافتم ثالثاً بر هر غیر معصومی انتقاد وارد است و بعضاً انتقاداتی هم وارد اما در مجموع با توجه به اینکه اینجا مملکت امام زمان است و از جاهای موثق خبر دارم در موارد حساس تحت عنایات ویژه و هدایت ویژه ی آقا بقیة الله هستند مانند شیخ مفید {توجه کنید که منظور من از این حرف تشرف نیست منظور هادی بودن خداست در موارد ویژه} رابعا صادقانه ببینید در این22 سال چه کسانی در برابر ایشان ایستاده اند و چه کسانی با ایشان دشمنی کرده اند و چه کسانی به ایشان ارادت نشان داده اند مانند سید حسن نصرالله و علامه حسن زاده آملی و آیت الله بهجت و ... و البته شک نکنید که منافقینی هم در اطراف ایشان هستند اما در مجموع در با نظر کردن به لیست دوستان و دشمنان یک شخص میتواند حقانیت و یا بطلان یک شخص را تا حد زیادی شناخت خداوند همه ما را از هدایت ویژه خود بهرمند سازد |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۱۴:۱۸ توسط نوح313.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا قوت یه مطلبی که می بایست گفته بشه اینه که مستند ظهور برای ما قابل استفاده هست اما اعتماد کامل به اون جای تامل داره ما باید بهره خودمون رو ازش بگیریم اما مراقب باشیم که شاید زوایای دیگه از کار باشه و کسی عمدا نشون نده! نمونش فیلم مایکل مور که به بوش و...پرداخت اما به اصل داستان که جماعت ملعون صهیونیسم باشند اشاره ای نکرد!! من نمی گم این حتما اینجوریه ها! می گم مومن زرنگه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید Arrivals : Reloaded | babak12_124 | 51 | 55,215 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱:۳۸ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 83,420 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 14,585 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,684 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 82,624 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 65,910 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| سری دوم سریال ظهور | mohsen1983 | 10 | 16,369 |
۱/مهر/۹۴ ۳:۵۸ آخرین ارسال: ALI-BM |
|

![[تصویر: The%20Arrivals.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/The%20Arrivals.jpg)