این اونجاییه که می گه ما یکی هستیم ! بعد می فهمیم کلا قضیه شستشوی مغزی بوده!
ولی باید بگم نامردا از چه راههایی برای تخریب چهره یک نفر استفاده می کنن ! کندی بدبخت آدم خوبه ی قضیه بود! درسته شهوت ران بود ولی باز جلوی این مفسدان فی العرض ایستاد! اونا هم آپساید - داونش کردن!
به نظر من در وجود همین reznov هم باید یه نشانه ای باشد.
اصلی ترین نکته ی ماسونی این بازی این است که فردی که ماموریت تمامی ماموریتهای کلیدی و سری آمریکا را بر عهده دارد،"ماسون" نام دارد. در حقیقت نقش اول بازی ماسون است.
دوستان این بازی برعکس میخواد بگه که فراماسون ها جان اف کندی رو کشتن و صحنه آخر رو هم ببینید واقعی رو نشون میده میگه که میسون کشتش! بعد اواخر بازی میسون میگه که تو سعی کردی که من رییس جمهورمو بکشم! Dragovich میاد میگه Tried? یعنی سعی کردم و اینو کاملا نشون میده که اون کشتش! و میخواد ایون بگه پس به این بازی منفی نگاه نکنید!
جمع بندی تاپیک
[b]
این بازی مملو از نمادهای ماسونی است. همانطور که دوست ارزشمندمان جناب سلمان ذکر نمودند:
الف:
(۳/آذر/۸۹ ۱۹:۴۹)سلمان نوشته است: [ -> ]اين نماد ها و اشارات نيز در بازي مشاهده مي شود:
اشاره به ترور مالکوم ايکس، فلوريده کردن آب، عمليات پرچم دورغين، دود هاي شيميايي دنباله هواپيما و جوامع مخفي در شروع يکي از مراحل:
دريافت ويدئوي مربوط با حجم 3 مگابايت
ظاهر شدن هرم و چشم جهان بين در تلويزيون در پنتاگون:
دريافت ويدئو مربوطه با حجم 1 مگابايت
اشاره شخصيت Richtofen در مراحل زامبي به ايلومناتي با اين عبارات:
"The service to the Illuminati can continue."
خدمت به ايلوناتي ادامه خواهد داشت.
"The Illuminati would be proud."
ايلومناتي افتخار خواهد کرد.
ب:
آنچه مسلم است صنعت بازی و سرگرمی های رایانه ای یک رسانه است
و به جز
سرگرم کردن مخاطب خود و ایجاد مشغله فکری برای وی حتی بعد از ساعات بازی، به طور خیلی هوشمندانه و ضمنی مفاهیم خود را به مخاطبش القاء می کند.
مفاهیمی چون در خطر بودن امریکا، این تفکر را به مخاطب می دهد که پس امریکا مجاز است برای حفظ خود لشگرکشی نظامی کند، بودجه نظامی بالا داشته باشد و در نهایت مخاطب از پیروزی امریکا شادمان گردد.
(۶/آذر/۸۹ ۱۱:۳۷)مسافر نوشته است: [ -> ] (۶/آذر/۸۹ ۱:۰۳)tohidkarimi نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 636890_0.jpg]](http://s2.n4g.com/media/11/news/635000/636890_0.jpg)
معنی این اعداد 11.9.10 چیه؟
و همینطور اعداد در بازی؟
این تاریخ انتشار بازی می باشد:
11.9.2010
nov 2010
اونطور که یادم میاد فراماسونا میخوان از عدد 10 بپرن . شاید برای همین 11 ام ماه 9 ام برجهای دو قلو رو زدن و شاید برای همین گذاشتن 9 ام ماه 11 ام این بازی بیرون بیاد و 10 رو از این وسط خارج کردن .
با تشکر از دوست ارزشمندمان جناب yareman به علت وجود پست مشابه، نظر ایشان را اینجا آوردیم و پست تکراری را حذف کردیم.
(۲/بهمن/۸۹ ۱:۳۰)yareman نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
شرکت اکتیویشن سری بازی بانام ندای وظیفه (call of duty) منتشر کرده که در اوایل به داستان تکراری جنگ جهانی میپرداخت. اما ظاهرا از قسمت سوم این بازی به بعد سازندگان بازی به موضوعات دیگری علاقه مند شدند.
جدیدا ورژنی از بازی با عنوان "black ops" منتشر گردید که در میان بازی های شخص اول بهترین بود. اما نکته ی مهم اینجاست که شخصیت اصلی بازی که شما در واقع خاطرات او را بازی میکنید که معلوم نیست سر چی از ذهنش پاک شده است. الکس میسون (alex mason) نام دارد!!!!! اگر به فامیلی این شخصیت دقت کنیم کلمه ی mason را میبینیم. اگر از نظر شما من یک متعصبم که دنبال یه همچین چیزایی میگردم. بهتر است بدانید که در مراحل آخر بازی -فکر کنم یکی مانده به آخر- که الکس بعد از مشت زدن به صورت فردی که دارد یکی از دست بند های او را باز میکند تلاش برای باز کردن آنیکی دستش میکند ، و بعد از اینکه با نمایی ابهام در حال هذیان گفتن به سمت خروجی میرود. جمله ای میگوید که جای تامل دارد.!!!!
i'm free..........mason is free
اگر فقط کمی جابجای کنیم به جای
mason is free
کلمه ی
freemason
را خواهیم داشت که همان فراماسون است.
میبینید چگونه با ما بازی میکنند؟؟
یا علی مدد
این بازی که داد میزنه ماسونیه ولی خدایش بازی جذابیه
به نام خداوند مهربان
من با این شماره از بازی داخل این تالار آشنا شدم و از آنجایی که سریهای قبلی این بازی راانجام داده بودم و بسیار لذت برده بودم

خیلی ناراحت شدم که نکند سریهای قبلی هم همین مشکل را داشته است و من متوجه آن نشدم.ولی با مرور داستان سریهای قبل بازی به مورد مشکوکی بر نخوردم.کلاً آمریکایی ها قدرتشان در اسطوره سازی بسیار بالاست.اگر بخواهند از بدترین شخصیت ها و ماجرا ها اسطوره ای می سازند که ما هم جذب آن می شویم.مثلاً در شماره های قبلی بازی آن چنان جنگ جهانی را به نفع خودشان تمام کردند که آدم واقعاً در آخر بازی حق را به آمریکایی ها می دهد.

ولی ما تا کنون نتوانستیم حتی واقعیتهای جنگ تحمیلی را که شامل هزاران اسطوره می باشد را به صورت بازی بسازیم!!!!
یا الله
(۱۳/دی/۸۹ ۵:۲۵)مصاحبان نوشته است: [ -> ] (۶/آذر/۸۹ ۱۱:۳۷)مسافر نوشته است: [ -> ] (۶/آذر/۸۹ ۱:۰۳)tohidkarimi نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 636890_0.jpg]](http://s2.n4g.com/media/11/news/635000/636890_0.jpg)
معنی این اعداد 11.9.10 چیه؟
و همینطور اعداد در بازی؟
این تاریخ انتشار بازی می باشد:
11.9.2010
nov 2010
اونطور که یادم میاد فراماسونا میخوان از عدد 10 بپرن . شاید برای همین 11 ام ماه 9 ام برجهای دو قلو رو زدن و شاید برای همین گذاشتن 9 ام ماه 11 ام این بازی بیرون بیاد و 10 رو از این وسط خارج کردن .
هر چقدر سعی کردم جلوی خودمو بگیرم نشد !
اولا : این عکس موقع معرفی بازی منتشر شد که تاریخ انتشار بازی را روی عکس نوشتند چیز عجیبی نیست هر بازی معرفی میشه معمولا یه کاور با تاریخ انتشار بازی روش منتشر میشه, هر نسخه از کال اف دیوتی هم تقریبا تاریخ انتشار یکسانی داره و هر سال تقریبا دور و بر آبان ماه منتشر میشه ! :|
نقل قول:اشاره شخصیت Richtofen در مراحل زامبی به ایلومناتی با این عبارات:
"The service to the Illuminati can continue."
خدمت به ایلوناتی ادامه خواهد داشت.
"The Illuminati would be proud."
ایلومناتی افتخار خواهد کرد.
شما این بازی را انجام دادید؟ آیا تو قسمت Zombie به Richtofen رسیدید؟ خوب اگر رسیده باشید, شما این شخصیت را می کشید ! یعنی یه فرد ایلومانیتی دشمنتونه ! بعد این الان بده؟! تازه یکی از چهار شخصیت قابل بازی در قسمت Zombie رئیس جمهور جان اف کندیه !
جان اف کندی به قول خودتون یکی از دو یا سه رئیس جمهور آمریکایی بود که ماسون نبود و به احتمال زیاد ماسون ها کشتنش؟ خوب کم تو این بازی جان اف کندی خوب نشون داده شد؟