بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم
با سلام خدمت تمامی دوستان تالار بیداری اندیشه و جویندگان راه حق
در صفحه ای که پیش روی شماست مجموعه ای از برگزیده های تالار بیداری اندیشه در بهار 1392 را گردآورده ایم تا شما دوستان محترم بتوانید این مطالب ناب را بصورت یکجا و در قالب یک فایل در اختیار داشته باشید و آن را انتشار دهید. این فایل دارای فهرست بندی استاندارد می باشد و با کلیک کردن (Ctrl+ Click) بروی عنواین فهرست، به ابتدای مطلب مربوط ارجاع داده خواهید شد.
ان شاء الله این فصل نامه تداوم داشته و بتواند راهی باشد در بیداری افکار همه مردم ایران.
پس از مطالعه و بررسی اولین فصل نامه ی تالار،
لطفا اگر پیشنهاد، انتقاد یا ایده ای برای بهتر شدن آن مدنظر دارید بفرمایید.
سلام
mohamad جان برادر گرامی
برای این کار لازم دونستم تشکر کنم و دیگه اینکه همیشه در بین دیگرتالارها نو اوری در اینجا یهقدم جلوتره.
یا حق
بسم الله
(۱۲/تیر/۹۲ ۲۳:۲۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]برای این کار لازم دونستم تشکر کنم و دیگه اینکه همیشه در بین دیگر تالارها نوآوری در اینجا یه قدم جلوتره.
یا حق
نظر لطف شماست.
دوستانی که گوشی موبایل با سیستم عامل آندروید دارند، لطفا فایل مربوطه را دانلود و نصب کنند.
منتظر نظارت دوستان هستیم.
با تشکر
یا علی مدد
سلام
ابتدا تشکر از همه دوستانی که زحمت تهیه این فصل نامه رو کشیدند و تشکر ویژه از آقا
میلاد بابت ساخت نسخه اندروید فصلنامه . من برنامه رو نصب کردم و باید بگم عالی بود.
فقط یه سوال این درصدی که پایین صفحه سمت چپ نشون میده دقیقاً نفهمیدم واسه چی هست؟!
یه دکمه خروج از برنامه رو هم اضافه میکردین عالی میشد که دیگه با دکمه Back از برنامه خارج نشیم.
با تشکر
بسم الله
سلام علیکم
آقا محمد عزیز ،
فایل اندروییدی را نصب کرده و استفاده نمودم .
خیلی خوب و خوش ساخت است . مقدار درصد مطالب خوانده شده ، ورق زدن صفحات ، لگوی بیداری اندیشه ، ساعت پایین صفحه خیلی خوب و ساده در عین حال مفید ساخته شده اند .
ولی هیچکدوم اندازه صلوات در هر بار ورود به نرم افزار و موضوعات کارساز نیست .
ممنون از همه دوستانی که در این کار خدایی همت کردند .
ممنون .
موفق باشید و خدایی .
برای من بسیار بسیار مفید بود. مطلب بسیار مهمی بود که در آن فهمیدم و به نظر میاد قبلاً چشمم باز نبود تا در تالار اون رو ببینم!
با سلام و تشکر فراوان
فایل اندروید رو گوشی من نصب نمیشه
samsung galaxy fit
با اندروید 4.1.2
اندروید 4.1.2 غیر رسمی (سیانوژن 10)
با سی پی یوی ارتقا داده شده
در حال حاضر گوشی من هیچ شباهتی به گلکسی فیت های عادی نداره،چه از نرم افزار و چه سخت افزار