تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آسیب شناسی انقلاب مصر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
آسیب شناسی انقلاب مصر

سعی کردم متن رو کوتاه کنم
ولی میتونید فقط قسمت های
قزمز شده رو بخونید
به گزارش خبرگزاری فارس، مصر از موقعیت ژئوپلیتیکی خاصی برخوردار است و این موقعیت موجب شده تا کارشناسان مسایل مصر این کشور را قلب جهان عرب بنامند. از طرف دیگر، بسیاری از ظرفیت ها و مزیت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مصر این امکان را به مردمان این کشور داده تا در طول تاریخ نقش های مهمی را در حرکت فرهنگ و تمدن جهان اسلام ایفا نمایند.

بنابراین انقلاب مصر در روند تحولات بیداری اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است؛ چرا که سرنوشت مصر و میزان موفقیت ها و ناکامی های مردم مصر در دستیابی به اهداف انقلاب در چشم انداز منطقه بسیار تعیین کننده خواهد بود.

این در حالی است که جامعه مصر در سال سوم انقلاب در فضای ملتهب سیاسی و اجتماعی قرار دارد. بدون تردید، این امر در نتیجه تحولات و بازیگریی متغیرهایی است که در روند انقلاب مصر ایفای نقش می کنند و جامعه مصر را در آستانه بی ثباتی های سیاسی و امنیتی قرار داده اند.

در این راستا، اکثر کارشناسان معتقدند وضعیت های حاکم بر جامعه انقلابی مصر بسیار پیچیده و مبهم بوده و به راحتی نمی توان چشم انداز روشنی در مورد استقرار ثبات سیاسی برای این کشور ترسیم کرد.

1-کارشناسان عملکرد اخوان المسلمین را که توانسته است پس از پیروزی انقلاب سکان قدرت را به دست بگیرد، در بروز بحران های کنونی مصر موثر می دانند. در این راستا، دیدگاه های مطرح شده در این خصوص بیانگر آن است که اخوان به دلیل مشکلات اقتصادی و اجتماعی که جامعه مصر با آن مواجه است قادر به اعمال مدیریت اجرایی جامع و مانع نیست. به همین دلیل در بسیاری از تصمیم گیری ها آقای محمد مرسی دچار دو و یا حتی چندگانگی می شود و این امر به مخالفین داخلی فرصت داده تا اخوان المسلمین را متهم به انحصارگرایی در قدرت نمایند.

2-یکی دیگر از عوامل مهمی که در بروز مشکلات کنونی جامعه مصر بسیار موثر می باشد، باقی ماندن دستگاه های امنیتی، نظامی و قضایی دوران مبارک است.

3-مداخله بازیگران خارجی مانند آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی از جمله عربستان، قطر و امارات پس از سقوط مبارک این امکان را پیدا کرده اند تا دامنه حضور و نفوذشان را در مدیریت تحولات داخلی مصر افزایش دهند.

4-مشکلات اقتصادی مصر و عدم توان محمد مرسی به تحقق وعده های انتخاباتی در این خصوص موجب شده تا میزان احتیاط کاری های دولت مرسی در تعاملات خارجی بیش از سطح قابل تصور باشد.

5-سهم خواهی گروه ها و جریان های سیاسی که برخی از آن ها لزوما متصل به متن جامعه انقلابی مصر نیستند و تنها با بهره گیری از مشکلات فعلی جامعه و فضای سیاسی موجود در صددند تا جایگاه سیاسی برای خود تعریف نمایند.

آیا ایران مشکلات فوق را در اوایل انقلابش نداشت ؟

ادامه دارد...........

http://hemaaaaaaayat.blogfa.com
دقیقا بزرگترین مشکل انقلاب مصر، نداشتن رهبر ــه ... امیدواریم امام خامنه ای بازم براشون رهنمود بفرستن مثل سابق تا انقلابشون به صراط مستقیم برگرده !
این تاپیک هم سیاسیه اما میبینیم که با نگاه یک جانبه گرایانه مدیران حذف نمیشه... روحانی مچکریم
(۱۷/تیر/۹۲ ۲۰:۵۳)Mohammad نوشته است: [ -> ]این تاپیک هم سیاسیه اما میبینیم که با نگاه یک جانبه گرایانه مدیران حذف نمیشه... روحانی مچکریم

سلام

این اطلاعیه رو مجددا بخوانید تافرق بین بحث سیاسی وغیرسیاسی رو متوجه بشید:

http://forum.bidari-andishe.ir/announcement-5.html
(۱۷/تیر/۹۲ ۲۰:۵۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]دقیقا بزرگترین مشکل انقلاب مصر، نداشتن رهبر ــه ... امیدواریم امام خامنه ای بازم براشون رهنمود بفرستن مثل سابق تا انقلابشون به صراط مستقیم برگرده !
اگه امام خامنه ای از این کارها بلد بودند انقلاب خودمون رو به راه مستقیم هدایت میکردند. چشم و گوشتان را باز کنید و از این افکار صدا و سیمایی شدیدا بپرهیزید Big Grin
(۱۸/تیر/۹۲ ۱۸:۴۲)Mohammad نوشته است: [ -> ]اگه امام خامنه ای از این کارها بلد بودند انقلاب خودمون رو به راه مستقیم هدایت میکردند. چشم و گوشتان را باز کنید و از این افکار صدا و سیمایی شدیدا بپرهیزید Big Grin

هدایت به راه مستقیم این مدلی نیست که شما میفرمائید.خدا،پیامبر،امام،پیشوا،ولی فقیه ویا رهبر هرجامعه ای صراط مستقیم وخط قرمزهای انحراف رامشخص میکند ومردم انجام دهنده اصلی هستند.مهم این هست که مردم بلدباشندازروی هواوهوس ویانفس عمل کنند ویارهبرخودشان.

وگرنه حضرت نوح هم هزارسال مردم رابه خداپرستی دعوت کرداما جزاندکی به راه مستقیم هدایت نشدند،نمیخواهید بفرمائید که ایشان هم بلد نبود؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان
همونطور که دوستمون گفت وجود رهبر ضروری و غیرقابل کتمان هستش و مشکل اصلی انقلاب مصر نداشتن رهبر ه.
یه بنده خدایی رو میشناسم که زیاد طرفدار ولی فقیه نیست و زیاد تو این مود ها نیست. چند روز پیش نشسته بودیم جلوی تلویزیون و داشتیم اغتشاشات مصر رو میدیدم. برگشت بهم گفت، خودمونیم ها اگه ایران هم رهبر نداشت الان وضعش دست کمی از مصر نداشت.

اگر هر لحظه هم نعمت وجود ولایت و در این دوره ی غیبت ولایت فقیه رو شکر کنیم، باز هم نمیتونیم شکر ذره ای از این نعمت رو به جا بیاریم.
در پناه حق
(۱۸/تیر/۹۲ ۱۸:۴۲)Mohammad نوشته است: [ -> ]اگه .................. میکردند. چشم و گوشتان را باز کنید و از این افکار صدا و سیمایی شدیدا بپرهیزید Big Grin

بله شما درست میگی!
انقلاب را باید بدن دست شما تا ببینیم چه گندی می زنید بهش.
میشه بپرسم جنابعالی تا حالا چند تا انقلاب را رهببری فرمودید؟؟!!!
بگید تا از تجربیات ارزشمندتون استفاده کنیم!
(۱۸/تیر/۹۲ ۱۸:۴۲)Mohammad نوشته است: [ -> ]اگه امام خامنه ای از این کارها بلد بودند انقلاب خودمون رو به راه مستقیم هدایت میکردند. چشم و گوشتان را باز کنید و از این افکار صدا و سیمایی شدیدا بپرهیزید Big Grin

شاید شما دوست غزیز برای این حرف خودتون استدلال کنید به مشکلات در پیش رو
اما من استدلال می کنم به روند زندگی !!!!!
بیایید 40 سال پیش ایران را با 40 سال پیش آمریکا از لحاظ قدرت اقتصاد نظامی صنعت علم فرهنگ مقایسه کنیم
بعد حال ایران و آمریکا را با هم مقایسه کنیم ؟
اصلا این روند پیشرفتی ایران رو با تمام دنیا بسنجیم بدیهی که در یک کشور به صورت نرمال پیشرفت خواهیم دید اما روند پیشرفت ایران در 40 سال اخیر نسبت به سایر کشور ها و یا 80 سال پیش نسبت به 40 سال پیش خیلی خیلی متفاوت خواهد بود ؟
موافق نیستید ؟

اما ایران در اوایل انقلاب دچار جنگ شد
اما مصر جنگ نداشت

رییس جمهور ایران در اوایل انقلاب بنی صدر بود
مصر محمد مرسی بود
در مصر جنگ داخلی شد در این نقل و انتقال و کشته ها داد
در ایران !!!!!

در مصر مداخله ی مستقیم آمریکا و سایر کشورها رو شاهد نبودیم لانه ی جاسوسی نبود

حمله به صحرای طبس در ایران بود اما مصر حمله ی مستقیم نداشت ؟

مردم مصر مسلمان
خواهان آزادی
مردم ایران مسلمان
خواهان آزادی
فشارها به ایران بیشتر
به مصر کمتر
ایران موفق تر
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهم ترین دلیل از نظر شما چیه ؟
ببخشید من یک نوجوون کنجکاوم.
چند سوال از خدمت شما بزرگوار دارم:
1- من نمیدونم مقام معظم رهبری در کدوم بخش ما رو به راه اشتباه هدایت کردند؟

2- به نظر شما این همه فرمایشاتی که ایشان در جلسات مختلفشان میکنند چه معنی دارد؟
3- چه آماری مبنی بر صدا و سیمایی بودن این افکار و صحبت ها دارید؟

من نمیدونم هدف شما از تضعیف و ایذاء رهبر جامعه تون چیه واقعا؟

اینهمه حضرت آقا رهنمود میدن باید بهش عمل کنید هدف من مقایسه نیست ها ولی مردم با از مقام معظم رهبری بهتر چه کار ها که نکردند قصدم مقایسه نیست ولی واقعا تاریخ رو بخوانید.
شما به رهنمودهایی ایشان علم دارید(میشنوید و میفهمید) ولی عالم بی عمل به چه ماند؟
حکومت هم که دیکتاتوری نیست الحمدلله هدایت زوری که نمیشه بشنو عمل کن اون موقع به راه راست هدایت میشی حضرت آقا هم از هیچی کم نگذاشتن ضعف ها و تنبلی هاتون تقصیر مقام معظم رهبری نندازید.
یاعلی

صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع