۱۹/تیر/۹۲, ۱۸:۵۶
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه برادران و خواهران گرامی
پایگاه ظهور،سایت فرهنگی و مذهبیه که حدود یکی دوسال پیش ساخته شد.
آدرس سایت: arrivalbase.ir
اما هربار که کار شروع شد،اعضایی که مسئولیت انتشار مطلب رو داشتند،به مرور ناپدید شدند
موضوعات پایگاه ظهور عبارت اند از: 1-اخبار گروه ظهور 2-اخبار فرهنگی مذهبی جهان 3-مناسبت ها و دعوت ها 4-دلنوشته های شما 5-مطالب و مقالات 6-دانلود
در حال حاضر نیازمند اعضایی برای مدیریت بخش های زیر و انتشار مطلب در آن ها هستیم
اخبار فرهنگی مذهبی جهان - مناسبت ها و دعوت ها - مطالب و مقالات - دانلود
البته خودم هم همواره سعی میکنم در همه بخش ها مطلب بذارم.
اگه مایلید و وقت دارید،میتونید عضو گروه ظهور بشید و بهمون کمک کنید.چون اگه دیگه کسی اعلام آمادگی نکنه،احتمال اینکه پایگاه ظهور منحل بشه هست
اگه تصمیم به عضویت دارید،اول این مطلب رو بخونید و اگه موافق بودید،به بنده پیام خصوصی کنید
قوانین پایگاه ظهور و آموزش فعالیت
درضمن،سیستم مدیریت محتوامون هم وردپرس هست که بسیار سادست.اگه بلد نیستید،اشکالی نداره!
یا حق
سلام خدمت همه برادران و خواهران گرامی
پایگاه ظهور،سایت فرهنگی و مذهبیه که حدود یکی دوسال پیش ساخته شد.
آدرس سایت: arrivalbase.ir
اما هربار که کار شروع شد،اعضایی که مسئولیت انتشار مطلب رو داشتند،به مرور ناپدید شدند

موضوعات پایگاه ظهور عبارت اند از: 1-اخبار گروه ظهور 2-اخبار فرهنگی مذهبی جهان 3-مناسبت ها و دعوت ها 4-دلنوشته های شما 5-مطالب و مقالات 6-دانلود
در حال حاضر نیازمند اعضایی برای مدیریت بخش های زیر و انتشار مطلب در آن ها هستیم
اخبار فرهنگی مذهبی جهان - مناسبت ها و دعوت ها - مطالب و مقالات - دانلود
البته خودم هم همواره سعی میکنم در همه بخش ها مطلب بذارم.
اگه مایلید و وقت دارید،میتونید عضو گروه ظهور بشید و بهمون کمک کنید.چون اگه دیگه کسی اعلام آمادگی نکنه،احتمال اینکه پایگاه ظهور منحل بشه هست
اگه تصمیم به عضویت دارید،اول این مطلب رو بخونید و اگه موافق بودید،به بنده پیام خصوصی کنید
قوانین پایگاه ظهور و آموزش فعالیت
درضمن،سیستم مدیریت محتوامون هم وردپرس هست که بسیار سادست.اگه بلد نیستید،اشکالی نداره!
یا حق

یعنی چی منحل کنیم