|
فراخوان عضویت در پایگاه ظهور
|
|
۱۸:۵۶, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه برادران و خواهران گرامی پایگاه ظهور،سایت فرهنگی و مذهبیه که حدود یکی دوسال پیش ساخته شد. آدرس سایت: arrivalbase.ir اما هربار که کار شروع شد،اعضایی که مسئولیت انتشار مطلب رو داشتند،به مرور ناپدید شدند ![]() موضوعات پایگاه ظهور عبارت اند از: 1-اخبار گروه ظهور 2-اخبار فرهنگی مذهبی جهان 3-مناسبت ها و دعوت ها 4-دلنوشته های شما 5-مطالب و مقالات 6-دانلود در حال حاضر نیازمند اعضایی برای مدیریت بخش های زیر و انتشار مطلب در آن ها هستیم اخبار فرهنگی مذهبی جهان - مناسبت ها و دعوت ها - مطالب و مقالات - دانلود البته خودم هم همواره سعی میکنم در همه بخش ها مطلب بذارم. اگه مایلید و وقت دارید،میتونید عضو گروه ظهور بشید و بهمون کمک کنید.چون اگه دیگه کسی اعلام آمادگی نکنه،احتمال اینکه پایگاه ظهور منحل بشه هست اگه تصمیم به عضویت دارید،اول این مطلب رو بخونید و اگه موافق بودید،به بنده پیام خصوصی کنید قوانین پایگاه ظهور و آموزش فعالیت درضمن،سیستم مدیریت محتوامون هم وردپرس هست که بسیار سادست.اگه بلد نیستید،اشکالی نداره! یا حق |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ماشالله جنب و جوش!!!
من گفتم اگه کسی نیاد،پایگاه بسته میشه ها واقعا کسی نیست؟؟! (خارج از بحث) anti dajjil نوشته است:سلام خدمت شما (۱۹/تیر/۹۲ ۱۸:۵۶)فدايي ولايت نوشته است: سلام برادر |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۲ ۱۲:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: ماشالله جنب و جوش!!! متاسفانه جذب خوب پیش نرفت ولی من با منحل شدن کلا مخالفم یعنی چی منحل کنیم ![]() ![]() تا یه جا کم میاریم حرف از بستن بحث و منحل کردنو از اینجور چیزا می آد البته همه اینطور نیستندها! بزودی یک بازی آنلاین اینترنتی احتمالا سه بعدی(با محوریت ظهور) کارش رو شروع میکنه اون اوایل که میخواستند سناریو بگیرند ناامید بودند اما الآن که فکر میکردم کارو جمع کردن رفتن جواب پیام خصوصیم رو دادند که 70% سناریو رو کار کرده و انجام دادند.(ماشاءالله پشتکار)اما درمورد آجر یا جنس آجرت خوب نبوده(آجر چیز بهت انداختن) یا بنای خوبی نداشتی یا طرح خوبی نداشتی من که همیشه اعلام آمادگی کردم اما انصافا تنوع مطالب سایت کمتره شما فاز دوم رو بیا من سعی میکنم آدم جذب کنم موفق باشید |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۲ ۱۸:۱۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من هم خیلی از اینکه کار رها بشه متنفرم
اما خودتون ببینید،بعد از یک سال،ما هنوز در همون پله اول قرار داریم! البته گروه ظهور و پایگاه ظهور منحل نمیشه،بلکه با "نسیم انتظار" ترکیب میشه و باعث قدرت گرفتن هردو گروه میشه ![]() گروه ظهور همچنان پابرجاست.فقط پایگاه ظهور که یکی از فعالیت های گروه بود،ورشکست شد! ![]() که البته ترکیب پایگاه ظهور با نسیم انتظار به مدیریت sarallah عزیز،هم به نفع مخاطبانه،هم به نفع خودمون حرف آخر: خب،ازین تاپیک هم که استقبالی نشد.در آینده ای نزدیک شاید پیوستن پایگاه ظهور به نسیم انتظار خواهیم بود با تشکر از آنتی دجیل و بقیه دوستان که پایگاه ظهورو یاری کردن.فکر نکنید منحل شدیما ! فاز دوم سرجاشهآنتی دجیل عزیز،برای فاز دوم بزودی بهت خبر میدم یا حق آقای آنتی دجیل،خواهشا شما هم صندوق پیامتو خالی کن تا بشه بهت پیام داد ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی | Mahdy2021 | 72 | 30,023 |
۱۷/فروردین/۹۷ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| با عضویت در اینستاگرام پای چه قراردادی را امضا میکنید ؟ | mahdy30na | 4 | 2,631 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نیازمندکمک در پایگاه ظهور | فدايي ولايت | 16 | 7,961 |
۵/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۰ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت) | فدايي ولايت | 354 | 129,112 |
۱۶/آذر/۹۱ ۰:۰۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

یعنی چی منحل کنیم