نقل قول:خصوصا اینکه جلوه ای ریایی ندارد
میدونین چرا ریا نداشتن خیلی مهمه؟ چون در اینصورت کار رو فقط برای خدا انجام میدیم. کاری هم که برای خدا انجام بدیم هر چقدر و هر چقدر هم که اندک باشه مثلا یه دانه گندم از روی زمین برداریم ولی تاثیر زیاد داره چون خدا خیلی بخشنده و مهربانه

.
به همین خاطره که میگم مهم اینه که کار رو برای خدا انجام بدیم هر چقدر هم کوچیک باشه!
از شما خواهش میکنم یه بار امتحان کنید! همیشه کارهای خوب زیادی انجام میدیم، ایندفه خواستین یک کار خوب انجام بدین به خدا بگین خدایا من این کار رو فقط و فقط برای تو انجام میدم

. یه بار امتحان کنید خیلیییییی تاثیر مثبت داره انگار که کارهای قبلی که انجام میدادیم در مقابل این هیچ و بی ارزش بودن.
بسم الله الرحمن الرحیم
شکر سه جوره به ترتیب ارزش و اثرش: 1- زبانی 2- قلبی 3- عملی
زبانی رو اکثر اوقات انجام میدیم همین شکر و حمدهایی که میگیم بعد غذا و نماز و.... خیلی شکرخوبیه و راحته و با ارزش ولی ازون با ارزش تر:
شکر قلبیه یعنی آدم با تمام وجودش باور کنه هرچی داره واسه خداست یعنی اگه علمی داره آدم یا پولی یا یه دوست خوبی همش واسه خداست چون اگه مال خودش بود می تونست با خودش به قبر ببره
و اما با ارزش ترین شکر شکر عملیه یعنی خدا یه نعمتی یه آدم داده شکر اون نعمت استفاده درست از اونه گوش داده شکرش استماعه عقل داده شکرش تعقل و تدبره و
کسی که گناه می کنه داره کفران نعمت می کنه گناه چشم ناشکری نعمت بیناییه گناه دست گناه زبان همینطور.
امیر المومنین علیه السلام از پیامبر پرسیدند تو ماه رمضون چی کار کنیم بهتره ؟
گفتند:
الورع عن محارم الله
خود نگهداری از گناه1
یعنی شکر کن بچه آدم!
یازم یعنی چی؟
لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ
۱٫ وسائل الشیعة، ج۱۰، ص۳۱۳، باب ۱۸، ح۱۳۴۹۴
بسم الله الرحمن الرحیم
می بخشید بعد جمع بندی مطالب پست می زنم و اوضاعو آشفته می کنم شرمنده

یه شعر از مولاناست
راجع به اینکه چرا تو ماه رمضون خوردن تعطیله
البته چون من با دلیلای شعری بیشتر متقاعد میشم، این پست بیشتر واسه خودمه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا خورندهی لقمه های راز شد
لب فرو بند از طعام و از شراب
سوی خوان آسمانی کن شتاب
گر تو این انبان ز نان خالی کنی
پر ز گوهرهای اجلالی کنی
طفل جان از شیر شیطان باز کن
بعد از آنش با ملک انباز کن
چند خوردی چرب و شیرین از طعام
امتحان کن چند روزی در صیام
چند شبها خواب را گشتی اسیر
یک شبی بیدار شو دولت بگیر
قوت اصلی بشر نور خداست