تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تجربیات من از طب سنتی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هرزگاهی تب طب سنتی در تالار بالا میره
این تاپیک ایجاد شده تا هر کس تجربه ای در زمینه های مختلف طب سنتی داره بیان کنه،البته این تجربه های درمانی باعث نشه که کسی بدون مشورت با پزشک حاذق،استفاده کنه چون معمولا بر اساس هر طبعی نسخه میتونه متفاوت باشه
بعد دیگه اینکه،لطفا فقط نسخه هایی که اثرش رو دیدید بذارید،یا تغیراتی که در زندگی انجام دادید و شاهد بهبود سلامتی تون شدین
در واقع این تاپیک ایجاد شد تا بعضی از دوستان ببینند که چه ببیماری هایی در این طب با هزینه کمتر و عوارض کمتر و حتی بعضا مدت کمتر درمان میشه.

کنترل فشار بالا،دیابت و التهاب پروستات

پدر بزرگ مبتلا به سه مشکل فوق بود و هرزگاهی فشارش اونقدر میرفت بالا که میرفت درمانگاه و اخرین باری که رفت فشارش روی 20 بود که دکتر از اینکه پدربزرگم سکته نکرده بود تعجب کرد.
و از اونجایی که پدربزرگم اصلا اهل پرهیز نیست دیابتش برای خانواده معضلی شده بود.
التهاب پروستاات هم داشت که دکتر گفته بود باید عمل کنه و پدربزرگم مجبور بود تند تند بره wc،بخاطر همین مهمونی نمیرفت

و اما...
یه روز رفته بودیم ماسوله و اونجا خانم های محلی گیاه گزنه خشک شده میفروختن،پرسیدیم برای چی خوبه گفتن فشار خون و قند،منم که نوه خوبی بودم زود یاد پدربزرگم افتادم و چندتا براش خریدم،خانم محلیا میگفتن روزی دوبار دم شه،بعد ناهار و شام بخوره بعد از یکی دوماه نتیجه اش رو میبینه
خلاصه ما هم بردیم واسه پدربزرگمون،توضیحات کامل رو دادم و در کمال ناباوری خودم و فامیل پدربزرگم واقعا دستورات رو انجام داد،بعد از یک ماه که مصرف کرد،احساس بهتری داشت و در طول اون یک ماه دیگه فشارش بالا نرفته بود،(هر روز چک میکنه و دیگه سرگیجه نداشت) و خوشحالی پدربزرگم زمانی بیشتر شد که التهاب پروستاتش کمتر شده بود و اگه هر دو ساعت میرفتwc حالا هر 5 ساعت میره و میتونه شبها راحت بخوابه.
هر بسته ای که گرفتم با اون دستور 20 روزه تموم میشه و قیمتش 1500 تومن بود،حالا اگه قرار بود داروی فشار مصرف کنه با اون همه عوارض و عمل پروستات با اون هزینه ها و عوارض برای فرد سالمند دیگه خودتون تفاوت رو ببینید
البته چون اوضاع پدر بزرگم بد بود باید 5-6 ماه ادامه بده
البته اینم بگم که قبلش با یه طبیب مشورت کردم و در اختیار پدر بزرگ قرار دادم
وقتی اسمی از طب سنتی میاد ذهن ها بیشتر به خود درمانی قدیمیا می ره اما این ذهنیت باید تغییر کنه!!!
طب سنتی کاملا علمی هست اما تفاوت هایی اساسی با طب مدرن داره. در طب مدرن معمولا پزشکها دنبال علت عینی یک معلول هستند. مثلا اگر شما کمر درد داشته باشید ممکنه دکتر به شما بگه علت، تنگی مهره هاست و شما باید عمل کنید و یکی از مهره ها رو جابجا کنید و.... اما در طب سنتی پزشک ممکنه با تنظیم حالت مزاجی و یا تنظیم فشار خون مریض این کمر درد رو درمان کنه! (مزاج های چهار گانه عبارت اند از : صفرا ، دم ، سودا ، بلغم یا به ترتیب گرم و خشک ، گرم و تر ، سرد و خشک، سرد و تر. که فقط سرد و گرم معروف هست)

به همه اکیدا اکیدا و اکیدا توصیه می کنم از این طب استفاده کنن چون خودم و نزدیکام به شدت از اون سود بردیم! طب سنتی اگر سود نداشته باشه به هیچ وجه ضرر نداره چون دکتر شما زیر تیغ جراحی نمی بره و داروهای شیمیایی بهتون نمی ده و تمام کار دکتر توصیه به استفاده از عرقیجات و داروهای گیاهی هست و همچنین حجامت!
چند دکتر در تهران هستند که با استفاده از تحصیل در رشته پزشکی عمومی و نیز کتابهای ابن سینا و طب امام رضا (علیه السلام) و امام صادق (علیه السلام) اقدام به درمان با استفاده از طب سنتی کردند. که اتفاقا مورد استقبال هم قرار گرفته. اگر حمل بر تبلیغات نمی شد حتما مکانشون هم می گفتم. بازهم توصیه می کنم از این طب حتما استفاده کنید!
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۱۹)nina نوشته است: [ -> ]کنترل فشار بالا،دیابت و التهاب پروستات

پدر بزرگ مبتلا به سه مشکل فوق بود و هرزگاهی فشارش اونقدر میرفت بالا که میرفت درمانگاه و اخرین باری که رفت فشارش روی 20 بود که دکتر از اینکه پدربزرگم سکته نکرده بود تعجب کرد.
و از اونجایی که پدربزرگم اصلا اهل پرهیز نیست دیابتش برای خانواده معضلی شده بود.
التهاب پروستاات هم داشت که دکتر گفته بود باید عمل کنه و پدربزرگم مجبور بود تند تند بره wc،بخاطر همین مهمونی نمیرفت

و اما...
یه روز رفته بودیم ماسوله و اونجا خانم های محلی گیاه گزنه خشک شده میفروختن،پرسیدیم برای چی خوبه گفتن فشار خون و قند،منم که نوه خوبی بودم زود یاد پدربزرگم افتادم و چندتا براش خریدم،خانم محلیا میگفتن روزی دوبار دم شه،بعد ناهار و شام بخوره بعد از یکی دوماه نتیجه اش رو میبینه
خلاصه ما هم بردیم واسه پدربزرگمون،توضیحات کامل رو دادم و در کمال ناباوری خودم و فامیل پدربزرگم واقعا دستورات رو انجام داد،بعد از یک ماه که مصرف کرد،احساس بهتری داشت و در طول اون یک ماه دیگه فشارش بالا نرفته بود،(هر روز چک میکنه و دیگه سرگیجه نداشت) و خوشحالی پدربزرگم زمانی بیشتر شد که التهاب پروستاتش کمتر شده بود و اگه هر دو ساعت میرفتwc حالا هر 5 ساعت میره و میتونه شبها راحت بخوابه.
هر بسته ای که گرفتم با اون دستور 20 روزه تموم میشه و قیمتش 1500 تومن بود،حالا اگه قرار بود داروی فشار مصرف کنه با اون همه عوارض و عمل پروستات با اون هزینه ها و عوارض برای فرد سالمند دیگه خودتون تفاوت رو ببینید
البته چون اوضاع پدر بزرگم بد بود باید 5-6 ماه ادامه بده
البته اینم بگم که قبلش با یه طبیب مشورت کردم و در اختیار پدر بزرگ قرار دادم
واقعا این گرزنه هم گیاه عجیبیه!
من خودم بچه شمالم،ولی تا حالا تو عمرم گرزنه ندیدمSmileDodgyاما خیلی از زبون بزرگترا شنیدم که آقا گرزنه فلانه،گرزنه بهمانه
در مورد طب سنتی هم یه چیزی بگم،اون هم این که یه سری از مباحث طب سنتی سینه به سینه نقل شده.مثلا من از پدربزرگم شنیدم که برای درمان یه بیماری آدم باس لخت شه روی گرزنه بخوابهDodgyتازه چپ و راست هم شه که قشنگ همه جاش رو بگیرهSmile

یا علی!
(۱۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]واقعا این گرزنه هم گیاه عجیبیه!
من خودم بچه شمالم،ولی تا حالا تو عمرم گرزنه ندیدمSmileDodgyاما خیلی از زبون بزرگترا شنیدم که آقا گرزنه فلانه،گرزنه بهمانه
در مورد طب سنتی هم یه چیزی بگم،اون هم این که یه سری از مباحث طب سنتی سینه به سینه نقل شده.مثلا من از پدربزرگم شنیدم که برای درمان یه بیماری آدم باس لخت شه روی گرزنه بخوابهDodgyتازه چپ و راست هم شه که قشنگ همه جاش رو بگیرهSmile

یا علی!
یک بار بدستت بخوره تا آخر عمرت دیگه فراموش نمی کنی. خدا منو ببخشته یه یک بار زده بودم به صورت یه بنده خدایی صورتش از حالت لورل به هاردی تبدیل شده بود البته با رنگ قرمز!Smile
البته شاید به خاطر نوربندی اونجا ما قرمز می دیدم نمی دونم!!Big Grin
سلام

دوستان من خودم دانشجوی پزشکی ام اما بر خلاف نظر بعضی پزشکا با طب سنتی دشمنیم ندارم. ولی این حرفم درس نیس ک طب سنتی کاملا بی ضرره و نهایت ی داروی گیاهی خوردی دیگه ...
البته ب طب سنتی و بحث های اینطوری راجع بهش انتقاد دارم: طب سنتی عین هر علم دیگه ای ب متخصص نیاز داره نه اینکه هر کی هر تجربه ای داشت بیاد در اختیار دیگران قرار بده تا اونام استفاده کنن
تا اونجایی ک من میدونم طب سنتی چن تا مزاج تعریف میکنه و برای یک بیماری مشترک تو مزاجای مختلف درمانای مختلفی گزاشته میشه.
(فقط نظرمو گفتم)
در پناه حق

یا علی....
(۱۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶)110 نوشته است: [ -> ]یک بار بدستت بخوره تا آخر عمرت دیگه فراموش نمی کنی. خدا منو ببخشته یه یک بار زده بودم به صورت یه بنده خدایی صورتش از حالت لورل به هاردی تبدیل شده بود البته با رنگ قرمز!Smile
البته شاید به خاطر نوربندی اونجا ما قرمز می دیدم نمی دونم!!Big Grin

آره ولی با این حال قدیمیا روش میخوابیدن!
البته دوستان نترسن ها،این گزنه رو که میپزن(نمیدونم،فکر کنم آبپز میکنن!!)دیگه موقع خوردن هیچ دردی نداره!خیالتون راحتSmile
حالا گزنه یه چیز جالبی که در موردش وجود داره اینه که میگن یه گیاهی کنارش میرویه که خارش و اون گزش دست رو برطرف میکنه و از اونجایی که حافظه ام خیلی قویه، یادم نمیاد اما یادمه اسمش معروف بود.
و از اون جالتر که امتحان نکردم اینکه میگن اگه بسم الله الرحمن الرحیم بگی دستت رو نمیسوزونه
هر کی امتحان کرد به ما هم بگه.
(۱۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۷)kayo نوشته است: [ -> ]سلام

دوستان من خودم دانشجوی پزشکی ام اما بر خلاف نظر بعضی پزشکا با طب سنتی دشمنیم ندارم. ولی این حرفم درس نیس ک طب سنتی کاملا بی ضرره و نهایت ی داروی گیاهی خوردی دیگه ...
البته ب طب سنتی و بحث های اینطوری راجع بهش انتقاد دارم: طب سنتی عین هر علم دیگه ای ب متخصص نیاز داره نه اینکه هر کی هر تجربه ای داشت بیاد در اختیار دیگران قرار بده تا اونام استفاده کنن
تا اونجایی ک من میدونم طب سنتی چن تا مزاج تعریف میکنه و برای یک بیماری مشترک تو مزاجای مختلف درمانای مختلفی گزاشته میشه.
(فقط نظرمو گفتم)
در پناه حق

یا علی....
بعله کاملا حق با شماست، اما یه سته ضروریه وجود داره و یه سری اطلاعات عمومی که همه باید بدونن (در واقع نقش پیشگیری داره و نه درمان)
،همونایی که مادربزرگا و پدربزرگای ما بلد بودن،اما برای موارد مهمتر باید به پزشک مراجعه کرد که حالا بماند من اینقدر پزشک دیدم (چه سنتی و چه غیر سنتی) که تشخیص غلط دادن،
بنده هم عرض کردم این تجربیاتی که مینویسم فقط در این حد باشه که دوستان ببینن چه بیماری هایی رو میشه درمان کرد و گرنه حتما باید به پزشک حاذق مراجعه کرد.
اما خیلی از مواردی که ما به چشم دارو نگاه میکنیم زمان های قدیم اینا جزء لوازم آشپزخانه بوده،مثل اسپند،عرق نعنا،بیدمشک ،شیرین بیان و ....
دیگه ببخشید یبوست و اسهال و سردی کردن و ... رو میشه تو خونه درمان کرد که متاسفانه در همین حد هم خانواده ها بی اطلاعند.
.......................
و این جای بسی تقدیر داره که با این طب مشکلی ندارید،اونم تو این دوره زمونه
هدف تامین سلامتیه،حالا از هر طریقی که صورت میگیره،چه طب سوزنی باشه،چه مدرن و چه سنتی
درمان سوزش گزنه ، گوجه است !!! گوجه رو بذارید جایی که گزنه خورده ، خوب خوبش میکنه .

گزنه برای دیابت خیلی خوبه ، خشکش کنید و مثل چای دمش کنید ، بد مزه است اما عالیه ....

من بخاطر زخم معده ام دو سال از این دکتر به اون دکتر میرفتم .
به خاطر بدن ضعیفم هم نمی تونستم داروهای شیمیایی مصرف کنم .
شیرین بیان گرفتم (البته قرصشو ، گیاهش طعم زهر هلاهل میده(!!!!)) روزی 6 تا می خوردم .
خیلی عالی بود و عوارض هم نداشت ....
الان هم تقریبا خوب خوبم ...

به همه ی اونایی که زخم معده دارن پیشنهاد میکنم بخورن ، عالیه .
اسم قرصش توی داروخونه ها د-رگلیس هست .
با عرض سلام
یه نکته مهمی رو میخوام بگم که در بین دوستان خودم رایج شده و کار غلطیه
اگه احیانا تصمیم دارید این کار رو انجام بدید لطفا بیشتر تحقیق کنید
در کف پا،دست ،گوش و ... نقاطی وجود داره به اسم نقاط رفلاکسولوژی، در واقع با تحریک اون نقاط روی عملکرد اون عضو داخل بدن تاثیر میگذارید و در درمان و پیشگیری بیماری ها تاثیر داره
در واقع اینها اعتقاد دارن اول انرژی در بدن مشکل پیدا میکنه و بعد جنبه مادی میگیره
معمولا اون عضوی که مشکل داره نقاط رفلاکسیش دردناکه میشه

خوب حالا بریم سر اصل مطلب
اخیرا خانومای گرامی گوششون رو چندتا سوراخ میکنند

[تصویر: 99746673250003082628.jpg]
یکی از دوستام که میره پیش دکتر طب سوزنی،گفته بود که براشون مشکل ایجاد میشه
این عکس نقاط رفلاکسیه گوش هست،وقتی سوراخ میشه در واقع شما دارید روی انرژی اون تاثیر میگذارید

عکس از نقاط بازتابی گوش
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۱۹)nina نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هرزگاهی تب طب سنتی در تالار بالا میره
این تاپیک ایجاد شده تا هر کس تجربه ای در زمینه های مختلف طب سنتی داره بیان کنه،البته این تجربه های درمانی باعث نشه که کسی بدون مشورت با پزشک حاذق،استفاده کنه چون معمولا بر اساس هر طبعی نسخه میتونه متفاوت باشه
بعد دیگه اینکه،لطفا فقط نسخه هایی که اثرش رو دیدید بذارید،یا تغیراتی که در زندگی انجام دادید و شاهد بهبود سلامتی تون شدین
در واقع این تاپیک ایجاد شد تا بعضی از دوستان ببینند که چه ببیماری هایی در این طب با هزینه کمتر و عوارض کمتر و حتی بعضا مدت کمتر درمان میشه.

کنترل فشار بالا،دیابت و التهاب پروستات

...

سلام
بسیار بسیار تایپک عالی - خدا خیرتون بده
حیفم اومد فقط با یه تشکر ساده ازشما تقدیر نمایم -
امیدوارم که دوستان تجربیات خود را در این تایپک قرار دهند تا همه از آنها بهره مند شوند .
چند تا وبلاگ طبی سنتی هم میشناسم که در این زمینه و واقعاً مطالب بسیار مفیدی در اون هست ان شاءالله در اسرع وقت خدمت تان معرفی می کنم .
موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع