تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خانم ها، بیشتر کدوم رو دوس دارید؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
اوه اوه اوه آقا معذرت
معذرت
معذرت
چرا اینجوری برداشت میکنید؟؟؟

کی گفت آفایون نباید به عزیز دلشون احترام نگذارن یا اینکه خدایی نکرده حقشونو ضایع کنن؟؟!!!
خوب درسته، کم نیستن افرادی که این کار رو میکنن ولی منظور ما تو این تاپیک اصلاً این نبود

اینجا فقط یه سوال پرسیده شد: کدومو را دوس دارید؟؟؟ همییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

از همتالاریایه عزیز خواهش میکنم اصلاً عصبی نشن و مثل یه تیم فقط سعی کنن به حل شدن مسائل هم کمک کنن.Big Grin

التماس دعا...
زن وظیفه ندارد در خانه خیلی از کارها را بکند و مرد باید خودش انجام بدهد یا خدمتکار بگیرد ... زن هم انجام داد مرد وظیفه اش اینه که پولش را بدهد.... طلاق بگیرند هم دادگاه اجره المثل را از مرد می گیرد به زن می دهد...
زن می تواند پول شیری هم که به بچه داده بگیرد از مرد ...
از طرفی زن تمام اجازه اش دست شوهر است ... از خانه بیرون نمی تواند برود تا از شوهر اجازه نگرفته ...
باید در هر حالتی تمکین کند و ... مرد هم می تواند زن صیغه ای داشته باشد .. 4 تا زن بگیرد ... به قول برخی چرا نصف دین رو میبنند بعضی ها Big GrinBig GrinBig Grin پول شیر بخواهید حوو هم روش استBig GrinBig GrinBig Grin
این ها هم هست ...
خوب می بینید ... باید یک حد اعتدالی در نظر گرفته شود ... نه همه ی مرد های ما می روند 4 تا زن میگیرند ... نه همه ی زن های ما پول شیر دادن به بچه خودشون رو میگیرند .... یک توافق نانوشته دو طرفست ...
زن ها اکثرا خودشون رو در نگاه شوهرشون تعریف میکنند به جز معدود مواردی که غرق در مد و ماهواره و غرب میبینند که متاسفانه دارند زیاد می شوند و الحمدالله در تالار ما از این ها نداریم احتمالا پس در موردشون حرف نمیزنیم ...
مرد های سنتی و مذهبی هم اغلبشون ترجیه می دهند زنشون کار نکند ... من خودم پدر خودم را در میارم در زمینه ی شغلی و کاری که هیچ وقت زندگیم کم و کسری نداشته باشد ... این وظیفه ی مرد است ...
از طرفی ما مرد هایی که دوست نداریم زنمون کار کند باید براش شرائط ویژه ای در نظر بگیریم ... حتما بیشتر گردش با او برویم .... سینما .... رستوران و ...حتما یک مقدار پول همیشه به بهانه ای مختلف به او هدیه بدهیم ((اگر نفهمید از طرف خودمونه که چه بهتر)) و ازش اصلا و ابدا نپرسیم که چه کار می کند ... همیشه قدر دان زحماتش باشیم و متوقع نباشیم که حالا چزا غذات شور شده و حیلی چیزهای دیگر که متعهل ها میدونن و من مجرد نمی دونم Wink
در کل به نظر من در ازدواج یک توافق دوطرفست که مهمترین رکنش اخلاق و احترام متقابله و درک متقابل
(۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)enan ilghon نوشته است: [ -> ]کم نیستن افرادی که این کار رو میکنن ولی منظور ما تو این تاپیک اصلاً این نبود

اینجا فقط یه سوال پرسیده شد: کدومو را دوس دارید؟؟؟ همییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

کم نیستن نه. به ندرت کسی هست که احکام خدا رو در مورد همسرش رعایت کنه. حداقل من ندیدم.

زن و شوهر نسبت به هم وظایف و حقوقی دارن که خدا تو قرآن تعیین کرده. آقایون بد نیست یه خورده احساس کنن که بد نیست اونها هم به وظایفشون عمل کنن. چیزی که خدا خواسته و دستور داده.

خیلیا خیلی چیزا رو دوست دارن ، باید دید چی درسته.
از طرفی ما مرد هایی که دوست نداریم زنمون کار کند باید براش شرائط ویژه ای در نظر بگیریم ... حتما بیشتر گردش با او برویم .... سینما .... رستوران و ...حتما یک مقدار پول همیشه به بهانه ای مختلف به او هدیه بدهیم ((اگر نفهمید از طرف خودمونه که چه بهتر)) و ازش اصلا و ابدا نپرسیم که چه کار می کند ... همیشه قدر دان زحماتش باشیم و متوقع نباشیم که حالا چرا غذات شور شده و حیلی چیزهای دیگر که متعهل ها میدونن و من مجرد نمی دونم Wink
در کل به نظر من در ازدواج یک توافق دوطرفست که مهمترین رکنش اخلاق و احترام متقابله و درک متقابل
[/quote]

این خیلی خوبه که همه ی مردها اینطوری فک کنن.
فقط کافیه عقیدشون این باشه، و هر کاری از دستشون برمیاد انجام بدن، اگر هم نتونستن اونطور ک باید انجام بدن مطمئنم همسرشون درکشون میکنه انشاالله.Smile
نقل قول: زن و شوهر نسبت به هم وظایف و حقوقی دارن که خدا تو قرآن تعیین کرده. آقایون بد نیست یه خورده احساس کنن که بد نیست اونها هم به وظایفشون عمل کنن. چیزی که خدا خواسته و دستور داده.

ارسال قبلی ما رو خوندید خواهر گرامی؟؟؟؟
زن وظیفه ندارد در خانه خیلی از کارها را بکند و مرد باید خودش انجام بدهد یا خدمتکار بگیرد ... زن هم انجام داد مرد وظیفه اش اینه که پولش را بدهد.... طلاق بگیرند هم دادگاه اجره المثل را از مرد می گیرد به زن می دهد...
از طرفی زن تمام اجازه اش دست شوهر است ... از خانه بیرون نمی تواند برود تا از شوهر اجازه نگرفته ...
باید در هر حالتی تمکین کند و ... مرد هم می تواند زن صیغه ای داشته باشد .. 4 تا زن بگیرد ... به قول برخی چرا نصف دین رو میبنند بعضی ها [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png] پول شیر بخواهید حوو هم روش است[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
این ها هم هست ...

خوب می بینید ... باید یک حد اعتدالی در نظر گرفته شود ... نه همه ی مرد های ما می روند 4 تا زن میگیرند ... نه همه ی زن های ما پول شیر دادن به بچه خودشون رو میگیرند .... یک توافق نانوشته دو طرفست ...
زن ها اکثرا خودشون رو در نگاه شوهرشون تعریف میکنند به جز معدود مواردی که غرق در مد و ماهواره و غرب میبینند که متاسفانه دارند زیاد می شوند و الحمدالله در تالار ما از این ها نداریم احتمالا پس در موردشون حرف نمیزنیم ...
مرد های سنتی و مذهبی هم اغلبشون ترجیه می دهند زنشون کار نکند ... من خودم پدر خودم را در میارم در زمینه ی شغلی و کاری که هیچ وقت زندگیم کم و کسری نداشته باشد ... این وظیفه ی مرد است ...
از طرفی ما مرد هایی که دوست نداریم زنمون کار کند باید براش شرائط ویژه ای در نظر بگیریم ... حتما بیشتر گردش با او برویم .... سینما .... رستوران و ...حتما یک مقدار پول همیشه به بهانه ای مختلف به او هدیه بدهیم ((اگر نفهمید از طرف خودمونه که چه بهتر)) و ازش اصلا و ابدا نپرسیم که چه کار می کند ... همیشه قدر دان زحماتش باشیم و متوقع نباشیم که حالا چزا غذات شور شده و حیلی چیزهای دیگر که متعهل ها میدونن و من مجرد نمی دونم [تصویر: wink.png]
(۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۷)ELENOR نوشته است: [ -> ]زن وظیفه ندارد در خانه خیلی از کارها را بکند و مرد باید خودش انجام بدهد یا خدمتکار بگیرد ... زن هم انجام داد مرد وظیفه اش اینه که پولش را بدهد.... طلاق بگیرند هم دادگاه اجره المثل را از مرد می گیرد به زن می دهد...
باید در هر حالتی تمکین کند و ... مرد هم می تواند زن صیغه ای داشته باشد .. 4 تا زن بگیرد ... به قول برخی چرا نصف دین رو میبنند بعضی ها Big GrinBig GrinBig Grin پول شیر بخواهید حوو هم روش استBig GrinBig GrinBig Grin
این ها هم هست ...
مرد های سنتی و مذهبی هم اغلبشون ترجیه می دهند زنشون کار نکند ... من خودم چدر خودم را در میارم در زمینه ی شغلی و کاری که هیچ وقت زندگیم کم و کسری نداشته باشد ... این ظیفه ی مرد است ...
از طرفی ما مرد هایی که دوست نداریم زنمون کار کند باید براش شرائط ویژه ای در نظر بگیریم ... حتما بیشتر گردش با او برویم .... سینما .... رستوران و ...حتما یک مقدار پول همیشه به بهانه ای مختلف به او هدیه بدهیم ((اگر نفهمید از طرف خودمونه که چه بهتر)) و ازش اصلا و ابدا نپرسیم که چه کار می کند ... همیشه قدر دان زحماتش باشیم و متوقع نباشیم که حالا چزا غذات شور شده و حیلی چیزهای دیگر که متعهل ها میدونن و من مجرد نمی دونم Wink

بازم که نصفش رو دیدید!!!

در صورتی 4 زن که بتونه عدالت برقرار کنه وگرنه به یکی اکتفا کنه.من شخصا راضیم به شرط برقراری عدالت.

با این جمله موافقم به شدت:

!!!!!!!!مرد هم می تواند زن صیغه ای داشته باشد .. 4 تا زن بگیرد ... به قول برخی چرا نصف دین رو میبنند بعضی ها [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png] پول شیر بخواهید حوو هم روش است[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]!!!!!

خدا کی گفته در صورتی پول شیر بخواهید که هوو داشته باشید!!!؟؟؟

Huh
نقل قول: در صورتی 4 زن که بتونه عدالت برقرار کنه وگرنه به یکی اکتفا کنه.من شخصا راضیم به شرط برقراری عدالت.
آن در مورد دائمی است ... صیغه که از این حرف ها ندارد ...Big GrinBig Grin
به صیغه راضی هستید ...Huh
نقل قول:خدا کی گفته در صورتی پول شیر بخواهید که هوو داشته باشید!!!؟؟؟
خدا نگفته ... ولی با مرد جماعت این طوری حرف بزنید بعدش نباید انتظار دیگری داشته باشید .... وقتی پای حرف خدا و اجازه های خدا به دو طرف پیش میاد مرد هم میگوید خوب من هم می روم صیغه می کنم ...
در خانه نمی خواهید کار کنید؟؟ پولش را می خواهید ... خوب مرد هم کنیز می آورد Big GrinBig Grin حقش است
وارد این حق و حقوق ها بشوید به جاهای خوبی نمیرسید ....احترام متقابل و درک متقابل .....
نقل قول:از طرفی ما مرد هایی که دوست نداریم زنمون کار کند باید براش شرائط ویژه ای در نظر بگیریم ... حتما بیشتر گردش با او برویم .... سینما .... رستوران و ...حتما یک مقدار پول همیشه به بهانه ای مختلف به او هدیه بدهیم ((اگر نفهمید از طرف خودمونه که چه بهتر)) و ازش اصلا و ابدا نپرسیم که چه کار می کند ... همیشه قدر دان زحماتش باشیم و متوقع نباشیم که حالا چرا غذات شور شده و حیلی چیزهای دیگر که متعهل ها میدونن و من مجرد نمی دونم Wink

این خیلی خوبه که همه ی مردها اینطوری فک کنن.
فقط کافیه عقیدشون این باشه، و هر کاری از دستشون برمیاد انجام بدن، اگر هم نتونستن اونطور ک باید انجام بدن مطمئنم همسرشون درکشون میکنه انشاالله.Smile
(۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۷)مهسا110 نوشته است: [ -> ]
چون فکرمیکنم سوال ، سوال جالبی نیست بنابراین طبق درخواست ایجاد کننده تاپیک به سوال جواب نمیدم.

اما در جواب سوال برادر گرامی حسام!
شاید حرفای من آرمانی باشه.اما قرار نیست ما چیز درست رو نگیم چون آرمانیه.

تو قرآن خیلی چیزا هست که به نطر آرمانی میاد. اما چیز درست درسته.

من به شخصه اصلا دوست ندارم فرزندم دست اینو اون بزرگ شه . خودمم از صب تا شب مثل یه مرد کارکنم در حالیکه برای اینکار ساخته نشدم. تازه بعدشم که برگشتم خونه با تمام خستگی وظایف تو خونه رو انجام بدم.

مطمئن باشید هیچ خانومی دوست نداره این جوری زندگی کنه.

اما به عنوان یه خانوم تحصیل کرده دوست دارم تو اجتماع باشم.

دوست دارم همسرم برای تحصیلاتم ارزش قائل باشه و بدونه که براش زحمت کشیدم.

مطمئن باشید یه خانوم اگه بچه دارشه و ببینه بچش عذاب میکشه کارشو میذاره کنار.(با توجه به شرایط الان نه تنها بچه بلکه خود زن هم عذاب میکشه.)

من 16 سال درس نخوندم که هیچ فرقی با یه خانومی که تحصیل نکرده نداشته باشم . خوبه گاهی اقایونم خودشونو بذارن جای ما.

باید شرایط جامعه مساعد بشه. باید.

شاید نسل من مجبور شن به خاطر بچشون از کاری که دوست دارن بگذرن،اما برای نسل های بعدی باید شرایط بهتر شه.

خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است. کی دیدین به یکی بگن برات فلان چیزو میخرم،اما نخرن ،بعد که دعوا شد هدیه رو بدن. اما در مورد مهریه الان تو جامعه ما اینطوره.

اگه یه زن حس کنه که کارش تو خونه با ارزشه شاید نره دنبال استقلال مالی. هر چند حضور اجتماعی لازمه.

بابا !ماها چرا اینجوری شدیم. نصف دین خدا رو اجرا میکنیم ،انتظار داریم نتیجه هم بگیریم.

آقایون فقط از خانوما انتظار هبه دارن،انتظار بخشش دارن ،انتظار از خود گذشتگی دارن.

تو قرآن ، تاجایی که من دیدم و میدونم ،آقایون باید به همسرانشون ببخشن.

شما مطمئن باشید اگه دستورات قران درست اجرا بشه دیگه وضع اینجوری نمیشه. بابا !خدا خودش ساخته میدونه دیگه.

بهتره یکم آقایونم دستورات قرآنو به خودشون بگیرن.

خانومی که مهرشو نمیگیره ، بابت شیر دادن به بچش چشم داشتی نداره(اینا که حق مسلمشه)مطمئن باشید اگه ببینه بابت کار کردن تو بیرون بچش آسیب میبیه از این هم میگذره شک نکنید.

هرچند، با توجه به شرایط الان ،بسیاری از خانوم ها مجبورند کار کنن.حتی اگه نخوان.

ببخشید فکر نمیکردم سوء تفاهم بشه . منظورم از این که آرمانیه ، این نبود که دست نیافتنیه ، منظورم جو حاظر بود .
یعنی الان این شرایط رو نداریم که تو پست قبلیم گفتم انشالله در آینده مهیا میشه
.
.
بعدم شما چرا یهو میزنی به صحرای کربلا ،
اصلا صحبت سر مهریه و شیر بها و دعوا با آقایونو، و.... نبود !!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
یا علی

(۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۷)ELENOR نوشته است: [ -> ]زن وظیفه ندارد در خانه خیلی از کارها را بکند و مرد باید خودش انجام بدهد یا خدمتکار بگیرد ... زن هم انجام داد مرد وظیفه اش اینه که پولش را بدهد.... طلاق بگیرند هم دادگاه اجره المثل را از مرد می گیرد به زن می دهد...
این ها هم هست ...

عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود .
.
.
.
.
.

ولی ربطی به سوال نداشتBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود .
.
.
.
.
.

ولی ربطی به سوال نداشت[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
این قسمت

نقل قول:زن ها اکثرا خودشون رو در نگاه شوهرشون تعریف میکنند به جز معدود مواردی که غرق در مد و ماهواره و غرب میبینند که متاسفانه دارند زیاد می شوند و الحمدالله در تالار ما از این ها نداریم احتمالا پس در موردشون حرف نمیزنیم ...
از طرفی ما مرد هایی که دوست نداریم زنمون کار کند باید براش شرائط ویژه ای در نظر بگیریم ... حتما بیشتر گردش با او برویم .... سینما .... رستوران و ...حتما یک مقدار پول همیشه به بهانه ای مختلف به او هدیه بدهیم ((اگر نفهمید از طرف خودمونه که چه بهتر)) و ازش اصلا و ابدا نپرسیم که چه کار می کند ... همیشه قدر دان زحماتش باشیم و متوقع نباشیم که حالا چزا غذات شور شده و حیلی چیزهای دیگر که متعهل ها میدونن و من مجرد نمی دونم [تصویر: wink.png]
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع