[quote]
جناب
Prestige من حس میکنم شما اصلا نخوندید متنی رو که نوشتم. یا شایدم خوندید و عمدا تیکه تیکه اش کردید که معنی ای رو که خودتون میخواید ازش استنباط کنید.
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخونید.
من نگفتم شما به بچه تون شیر بدید اینو گفتم:[/quote]
اینو محض شوخی عرض کردم که خشک نباشه حرفامون.
[quote]
خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟[/quote]
چون خیلی ها بی اطلاع هستند از این موضوع ، من خودم تازه الان فهمیدم! دوما اگه زندگی مرد و زن عاشقانه باشه ، به زور هم به خانم این پول رو بدهید قبول نخواهد کرد ، چون از روی عشق و محبت به بچه اش این کار رو می کنه...
[quote]حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است. کی دیدین به یکی بگن برات فلان چیزو میخرم،اما نخرن ،بعد که دعوا شد هدیه رو بدن. اما در مورد مهریه الان تو جامعه ما اینطوره.[/quote]
من پدرم هزار بار هم خواسته مهریه ی مادرم رو بدهند ولی ایشون قبول نمی کنند! من حرف شما رو قبول ندارم که بگید مذهبی ها! بگید مذهبی نما ها!
[quote]منظورم اینه که چرا آقایون بابت اینکار به خانوماشون پول نمیدن. اینم دستور خداست دیگه.[/quote]
من مطلب زیری رو در پایین از یک منبع معتبر نقل می کنم
[quote]
تنها حقّی که در اسلام بر عهدهٔ زن گذاشته شده فقط همان است که گفتیم. امّا همان حقّ، لوازمی هم دارد. مثلاً اگر زن میخواهد از خانه بیرون رود، باید مطمئن شود که در هنگام بیرون رفتن او، شوهرش نیازمند رابطهٔ جنسی نخواهد بود. اگر بداند که شوهرش از این جهت نیاز به او پیدا خواهد کرد یا ظنّ داشته باشد که شوهرش چنین نیازی خواهد داشت، باید با اذن او بیرون رود. چون طبق تعهّدی که داده، از این جهت، حقّی بر گردنش آمده است؛ همان گونه که بر گردن مرد نیز حقوقی دیگر آمده است. البته این اصل پیمان نامه است؛ یعنی پیمان نامهٔ پایه است؛ به نحوی که اگر طرفین دست به پیمان نامه نزنند، قبول ازدواج با طرف مقابل، به معنی پذیرفتن این قرارداد خواهد بود. امّا اسلام به طرفین ازدواج این آزادی را هم داده که شرط و شروطی به این پیمان نامه بیفزایند؛ و حقوق بیشتری برای خود بگیرند. البته این افزودن تبصره، با توافق طرفین است. لذا اگر یکی از طرفین، شرط طرف مقابل را نپذیرد، طرف مقابل نیز از شرطی که گذاشته کوتاه نیاید، بدیهی است که این پیمان ازدواج بسته نمیشود.[/quote]
سوال من هم اینه چرا خانما این حق رو ادا نمی کنند؟ تابحال چند خانومی پیدا شده که این سوال رو از همسرش بکند؟! لابد تو دلش میگه که حالا چیزی که زیاده وقت و فرصت...
هرچند که بنده در صورت این که همسرم قبول کنند ، حاضرم اجرت شیردادن را به ایشان متقبل شوم همانگونه که نفقه و صداق ایشان رو هم خواهم داد...
[quote]باقیشم توضیح نمیدم چون حس میکنم ، باید یه دور دیگه بخونید متن رو.[/quote]
خوندم متن شما رو ، ولی شما حتی به سوال های قبلی بنده رو هم جواب ندادید ، من اون همه سوال پرسیدم شما به جای پاسخگویی به من خرده می گیرید ، اصلا جواب ندادید که چرا باید برای اثبات به همسرتون بیرون کار کنید؟! آیا مادر بزرگان ما چون سواد نداشتند به شوهرشان اثبات نشده بودند؟ آیا گذشتگان ما زندگی خوشبختی نداشته اند؟ آیا حتما آدم باید جلوی چنتا محرم و نامحرم دولا راست بشه که به شوهرش اثبات بشه؟ سواله برام...
منتظر پاسخ های منطقی شما هستم
[quote='asal.m' pid='206533' dateline='1374739536']
جواب asal.m
[quote]
سلام.
1.انتقاد پذیر باشید لطفأ.منکه قصده دعوا و بی احترامی ندارم،انتظار دارم شما هم به عنوان یک مدیر،بی احترامی نکنید.تعیین تکلیف هم نکردم.فقط به عنوان یک خانم حق داشتم بگم این بحث مربوط به خانمهاست و نباید آقایون در هر چیزی که مربوط به خانمها میشه به خودشون اجازه بدهند به جای خانم ها نظر بدهند.[/quote]
درسته مربوط به خانم هاست ، ولی وقتی بحث اینکه مردان مذهبی دارن حقوق زنان رو پایمال می کنند و ... بنظرم بحث به ما هم مربوط می شه ، نمیشه خواهر؟
[quote]
4.در هر تاپیکی مربوط به خانمها بوده (که ماشاء الله در این تالار زیاده) نظرات آقایون بیشتر بوده.درسته،در یک جاهایی نیاز بوده ولی اینجا هنوز بحث به جایی کشیده نشده بود که آقایون بخواهند نظر بدهند.ولی در تاپیک هایی که سوالی مربوط به آقایون بوده،یا خانم ها نظر ندادند،یا موقعی نظر دادند که نیاز بوده.(بعد گذشت چند صفحه)[/quote]
کشیده نشده؟ خانوم مهسا صراحتا می فرمایند آقایون چرا اجرت شیردادن بچه رو نمی دهند و مهریه فلانست و بهمانست ، یک خانم باید جواب ایشون رو بدهند؟
[quote]
بازم معذرت میخوام،من قصه جسارت و بی احترامی اصلأ ندارم.اما چون تالار مکان عمومیه،حق دارم که انتقاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]
بله یقینا

[quote]در ضمن،این یک سوال ساده بود،دوست گرامی که این تاپیکو ایجاد کردند هم که همان اول گفتند یک جواب کوتاه بدید و دیگه بحث نکنید.باید به نظرشون احترام گذاشت بشه یا نه؟؟؟؟؟[/quote]
من آخرش نفهمیدم ، مقصود از ایجاد تاپیک نتیجه گیری است ، این که در نهایت چیزی عاید ما نشود ، بنظرم اتلاف وقت است و بس...
پس بهتره بحث هایی هم صورت بگیره ، صرف این که بگیم کدوم خوبه ، فرقی به حال ما نخواهد کرد که هیچ شاید جو رو هم بیشتر منفی تر کند...