حالا من نظر ناقصمو بدم،بلکه دوستان ترغیب به مشارکت شدن!!!
من تازه دارم میرم دوم دبیرستان و تجربه خاصی تو زمینه ای که میگید ندارم.اما یه چیزیو میدونم.در انتخاب رشته باید به این دوتا مورد حتما توجه داشت. 1-علاقه و استعداد 2-بازار کار
همشو خودم گفتما،از هیچکی کمک نگرفتم

یه سوال :
چرا پرستاری و اعضای مصنوعی رو مد نظر ندارین؟
و یه سوال دیگه چند ساله پشت کنکورین؟
(۹/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۹)black نوشته است: [ -> ]یه سوال :
چرا پرستاری و اعضای مصنوعی رو مد نظر ندارین؟
و یه سوال دیگه چند ساله پشت کنکورین؟
راستش خواهرم پرستاره و اصلا از وضعیت ش راضی نیست
اما میگه اگه خواستی حتماب ری پرستاری از خیلی از کارشناسی ها بهتره
در واقع چون خواهرم پرستاره و اطلاعات زیادی ازش دارم دیگه اینجا ننوشتم
اعضای مصنوعی رو اصلا علاقه ندارم

چرا همه علاقه دارن منو شرمنده کنن ؟

( شوخی )
والا شمار ه ش از دستم خارج شده

گمونم این کنکور 4 مین کنکوری بود که دادم! ( اما قبلا تو تالار گفتم من کنار اومدن با مسائلم رو امسال یاد
گرفتمو قبل از اون به بهونه ی مشکلات درس نمیخوندم )
نقل قول:گمونم این کنکور 4 مین کنکوری بود که دادم!
واقعا من موندم خانما چجوری تحمل میکنند این همه سال کنکور میدن. من امسال کنکور دومم بود دیگه تا خرخره سیر شدم. الان ولم کنن با وجدان آسوده میتونم مخترع کنکور رو خفه کنم.

ولی در کل رشته تجربی زیاد رشته های متنوعی نداره . برای خانوما به نظرم باید علاقه جلو تر از بازار کار باشه چون قرار نیست خرج کسی رو بکشند.
تحقیق کنید و رشته مورد علاقتون رو بزنید.
به نام خدا باسلام خدمت شما دوست گرامی......من رشته تحصیلیم دردوران دبیرستان علوم تجربی بودودرکنکور رشته علوم ازمایشگاهی قبول شدم رشته خوبیه وبازارکارشم خوبه چون بایدطرح دردوران تحصیل دربیمارستان بگذرونی که هم کاررویادمیگیری وهم سابقه کاربراتون به حساب میاد.رشته میکروبیولوژی هم رشته خوبیه
ســــــلام!
تا الآن هرکس که برای انتخاب رشته از من کمک خواسته من فقط علاقه ی شخصی خودش رو بهش پیشنهاد کردم، چون فکر میکنم از الآن نمیشه برای بازار کار چهارسال آینده نظر داد و تصمیم گیری کرد.
بنظر من هم شما فقط ببین به چه علم یا رشته یا حرفه ای علاقه داری، وقتی میری کتابخونه سمت چه کتابهایی میری؟ یا وقتی میری تو اینترنت دوروبر چه موضوعاتی میری؟ یا دوست داری تو چه زمینه ای اطلاعات ات زیاد بشه؟
شما وقتی تو رشته ای که دوست داری فعالیت کنی، علاقه ی شما باعث میشه در اون زمینه باسواد و خبره بشی و برای افراد باسواد هم همیشه کار هست.
در ضمن وقتی همه ی مردم برحسب علاقه شان رشته ی تحصیلیشان را انتخاب کنند همیشه تعادل تو جامعه برقراره و دیگه جامعه از یک رشته و حرفه اشباع نمیشه!
(۱۰/مرداد/۹۲ ۴:۴۳)ترک های دلم نوشته است: [ -> ]به نام خدا باسلام خدمت شما دوست گرامی......من رشته تحصیلیم دردوران دبیرستان علوم تجربی بودودرکنکور رشته علوم ازمایشگاهی قبول شدم رشته خوبیه وبازارکارشم خوبه چون بایدطرح دردوران تحصیل دربیمارستان بگذرونی که هم کاررویادمیگیری وهم سابقه کاربراتون به حساب میاد.رشته میکروبیولوژی هم رشته خوبیه
سلام خواهرم ممنونم که برام وقت گذاشتین

درمورد علوم آزمایشگاهی اطلاعات زیادی از کاری که انجام میدن ندارم اما تا جایی که من فهمیم امکان ادامه تحصیل وجود نداره نه؟ تا حد کارشناسی هست؟
درمورد میکروبیولوژِی اگه اطلاعاتی دارین میشه بیشتر توضیح بدین در مورد کاری که در آینده میکنند گرایش هایی که تو ارشد و دکترا میتونم بخونمو ....
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۳)SHA.453 نوشته است: [ -> ]ســــــلام!
تا الآن هرکس که برای انتخاب رشته از من کمک خواسته من فقط علاقه ی شخصی خودش رو بهش پیشنهاد کردم، چون فکر میکنم از الآن نمیشه برای بازار کار چهارسال آینده نظر داد و تصمیم گیری کرد.
بنظر من هم شما فقط ببین به چه علم یا رشته یا حرفه ای علاقه داری، وقتی میری کتابخونه سمت چه کتابهایی میری؟ یا وقتی میری تو اینترنت دوروبر چه موضوعاتی میری؟ یا دوست داری تو چه زمینه ای اطلاعات ات زیاد بشه؟
شما وقتی تو رشته ای که دوست داری فعالیت کنی، علاقه ی شما باعث میشه در اون زمینه باسواد و خبره بشی و برای افراد باسواد هم همیشه کار هست.
در ضمن وقتی همه ی مردم برحسب علاقه شان رشته ی تحصیلیشان را انتخاب کنند همیشه تعادل تو جامعه برقراره و دیگه جامعه از یک رشته و حرفه اشباع نمیشه!
ممنون برادرم که برام وقت گذاشتین

کاملا حرفاتون رو قبول دارم
اما فکر میکنم علاقه ای که برحسب شناخت نباشه علاقه ی واقعی نیست مشکلی که تو جامعه ما هم هست بخشیش مربوط به اینه
من الان میتونم بگم فقط به پزشکی علاقه دارم اما شاید شناخت سایر رشته ها و شناخت بهترو بیشتره پزشکی این دیدم و عوض کرد
هدف از ایجاد این تاپیک اینه که آگاهانه انتخاب کنم
سلام علیکم
رتبه ها فکر کنم اومده اگه صلاح میدونین بگین تابیشتر بهتون کمک بشه
در ضمن من سال دوم پزشکی می خونم نمی دونم اطلاعاتم به درد شما می خوره یا نه؟؟