تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترین برنامه رمضان 92
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به نظر شما بهترین برنامه صدا و سیما برای ماه رمضان امسال کدوم برنامه بوده؟

سریال مادرانه
[تصویر: 200px-Madarane.jpg]
اردلان تمجید ۲۰ سال پیش، پس از‌‌‌ رها کردن نامزد سابق خود، با زنی متمول به نام رعنا ازدواج می‌کند. پس از مدتی این ازدواج به جدایی رسیده و بعد از آن، اردلان از فرزندانش سرپرستی می‌کند اما در می‌یابد که فاصله زیادی از لحاظ اجتماعی با دخترش‌‌، رها، پیدا کرده‌است.
سریال دودکش
[تصویر: Doodkesh.jpg]
سریال دودکش درباره دو خانواده است که زندگی ساده‌ای دارند و یک قالیشویی را اداره می‌کنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق می‌افتد؛ مثلاً کارگاهشان پلمپمی‌شود و یا ماشینشان توسط پلیس توقیف می‌شود.
برنامه ماه عسل
[تصویر: Maheasal_logo.png]
این برنامه سعی دارد با تلنگرهایی که از طریق مهمانان مختلف به مخاطب می زند، وجدان- شاید خفته ی- بیننده را بیدار کند. از آنجا که این برنامه در ماه مبارک رمضان پخش می شود، این موضوع بیشتر بر مردم تأثیر می گذارد چراکه این ماه را به روزه داری می پردازند و بیش از پیش بهخدا و نماز و دیگر عبادات می پردازند.
خنده بازار!
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQ44h8pbzXxf_XZB9PFCCK...L0gnr7zVuQ]
خنده بازار برنامه‌ای طنز است که از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران از نوروز ۱۳۹۰ تاکنون پخش می‌شود. این مجموعه با تقلید طنزآمیز برنامه‌های صدا و سیما و طعنه به برخی شخصیت‌ها در ضمن آن توانسته تماشاگران بسیاری پیدا کند
سری هشتم این برنامه شب‌های ماه رمضان ۱۳۹۲ پخش می‌گردد. این سری در ۲۵ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای از شبکه سوم سیما پخش می‌گردد.(مجموعه پنج‌شنبه‌ها و شب‌های قدر پخش نمی‌شود)
سریال خروس
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQIz4jlKfMmUhr24skaOPu...PUXNPBkSTo]
پدر خانواده دچار مشکل غیر منتظره ای می شود که این اتفاق خانواده را به یک بحران می کشاند. پسر خانواده همراه با دوستش برای کمک به اعضای خانه و خروج از این بحران تصمیم می گیرد نقشه ای جالب را طراحی و اجرا کند نقشه ای که مو، لای درزش نمی رود و در پس این نقشه مغز منتفکر یک خروس قرار دارد
صدا و سیما کارش امسال افتضاح بوده، اما فقط برنامه ماه عسل رو با تمام اشکالاتش ، می شد دید! اونهم به خاطر مهموناش!
(۱۲/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۵)110 نوشته است: [ -> ]صدا و سیما کارش امسال افتضاح بوده، اما فقط برنامه ماه عسل رو با تمام اشکالاتش ، می شد دید! اونهم به خاطر مهموناش! نه چیز دیگه!
موافقم،البته با ماه عسلش نه ها!با این که امسال صدا و سیما ضعیف عمل کرده.با این حال از پیلارسال و پارسال خیلی بهتر بود،دیگه پنج کیلومتری بهشت رو اعصابمون نبود حداقلSmile
یعنی خروس صفر دیگه؟Big GrinSmileWinkBlush
دودکشیا مردونگی کنن از این ماه عسل بزرگوار بزنن جلو!Smileمن دارم میسوزم،ماه عسل اولهBlush
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]سریال خروس
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQIz4jlKfMmUhr24skaOPu...PUXNPBkSTo]
پدر خانواده به نام اسی دچار مشکل غیر منتظره ای می شود
البته اسی پسرخانواده هست
سلام. سريال دودكش بنظرم يه چيز ديگه هست تو اين سريال خبري از ماشين مدل بالا نيست خبري از خونه هاي زيباي بالاشهر نيست...تو اين سريال ادمهاي ساده زندگي ساده و كسي كه هر وقت ادمهاي تو اين سريال اتفاقي براشون ميفته در خونه خدارو ميزنن.بقول كارگردان يا علي
سلام،
یعنی واقعا مادرانه از خروس بهتره ........!!!!!؟؟؟؟؟
تو سریالها که دودکش اوله . . . . مگه میشه فیلم آقای لطیفی بد بشه . . . ؟
ولی به نظر من وضع سریالها از پارسال بهتر شده.
از این بگزریم ، به نظر من خنده بازار خیلی بی مزه شده ،قبلا بهتر بود، البته من تو ماه رمضون دوبار بیشتر ندیدم، خوشم نیومد دیگه نگاه نکردم.
نقل قول:من دارم میسوزم،ماه عسل اوله[تصویر: blush.png]
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBi DandoonBi DandoonBi DandoonBi DandoonBi DandoonWink
دودکش رو دوست ندارم.دلیلش هم اینه که یه پارچه نیست.یه سری داستان کوتاهه انگار،هر دفعه یه مشکلی پیش میاد طی دو قسمت دوباره حل میشه یه مشکل دیگه!
به نظر من بهترین سریال مادرانه بوده!نظرمه،البته نمیگم که کاملا سریال خوبی بوده ها،اما خوبی بدی برنامه ها رو کنار هم میزارم می بینم مادرانه بهترینه
با این حال من به ضرس قاطع حاظرم دودکش اول باشه،ماه عسل اول نباشهConfusedSmile

(۱۴/مرداد/۹۲ ۰:۱۶)علمدار133 نوشته است: [ -> ]البته اسی پسرخانواده هست
به جان بچه های نداشتم این رو از خود سایت شبکه دو کپی کردمSmile
ینی اینقدر که اینا به داستان فیلمها تسلط دارن،مردای قدیم به زنهاشون تسلط نداشتنWink
گزینه هیچ کدام هم اضافه بشه بد نیست.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع