تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نام های 313 نفر یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلامی دوبارهSmile

سئوالاتم رو تکرار میکنم تا بتونیم در موردش باهم بحث کنیم

دوستان بیان و نظر بدن؛

حالا آیا دونستن این نامها تاثیری برای ما داره؟

فایده دونستن یا ندونستن این نام ها چیه؟

این نام ها رو آورده اند و گذاشتند ک ما بگردیم تا ببینیم در بین اونها حسن از مازندران پیدا میشه یا نه؟؟!!!

نظر سایر دوستان چیه ؟؟؟؟؟
باسمه تعالی
اولا : منظور از طالقان خراسان قزوین وفارس در نظر ائمه ایران بوده است .همان طور که بعضی احادیث مدح از مردم قم کرده اند و گفته شده است که اهل قم یعنی ایرانی ها و هرکس که فرهنگ و راه آنها را قبول کند حتی اگر ایرانی نباشد.( کتاب روزنه های امید)
امام خمینی در یکی از سخنانشان گفته اند من قمّی هستم. یعنی اهل قم و اهل فرهنگ ومرام قم.یعنی پیرو اهل بیت .
دوما: در سایت بنیاد فرهنگی مهدی موعود در مورد این احادیث سوال شده بود جواب داده بودند ازلحاظ سند ضعیف است .
بسم الله
.
.
در مورد سند خطبه بیان اختلاف هست.
عده ای در سند این خطبه اشکالات جدی وارد کرده اند.
پس در مورد این خطبه نمیشه گفت مسلما صحیح است.
.
ضمن اینکه دانستن این نام ها فایده ای ندارد.
کارهای دیگری از ما خواسته شده که انجام بدیم.

.
اینجا رو بخوانید ،درمورد سند خطبه و ... :
http://islamquest.net/fa/archive/question/fa18809
این روایت در کتابی از سید ابن طاووس نیز به صورت مفصل اومده

ولی این نام ها و القاب و شهر ها برای ما فرقی ندارند

دانستن اینها یا ندانستنشون،اندکی از ایمان ما کم و یا اعتقاداتمون رو بیشتر نمی کنه

مهم اینه ک ما بدونیم این افراد چه ویژگی هایی داشتند ک جزو یاران حضرت قرار گرفتند

بریم دنبال این خوصیات

بعنوان مثال،یکیش همین مقاله مفید زیر:

صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!!

بعد بیایم و اون رفتارها و خصوصیات رو در خودمون پرورش و رشد بدیم تا به اصحاب آخرالزمانی حضرت حجت شباهت پیدا کنیم

بعد اون شاید بشه روی ما برای حضور در لشگر حضرت حساب کرد.

مخلص کلام اینکه خودمون رو سرگرم این نوع روایات آماری و عددی و ... نکنیم

سپاه حضرت نیروی مخلص و پا به کار میخاد

علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان

یا علی (علیه السلام) مدد است.
دوستان دقت داشته باشن که این اسامی سرداران و بزرگان حضرت صاحب الامر هستش وگرنه سرباز زیاده سر همین ناامید نشن
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع