شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام)
برادر گلم ، مرد خوب .
پسر عموی عزیزم ،
اگر این حقیر جای شما بودم برای شروع ، اول از نام کاربریزیبا برای معرفی خود استفاده مینمودم .
نام بد دلت را تاریک میکند .
یه نامی انتخاب نما که در شأن فرزند فاطمه (سلام الله علیها) باشد .
ما بچه سَیّدها یه کوچولو که نه ، خیلی باید مواظب باشیم تا نه تنها دل مولامون مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بدرد نیاوریم ،
بلکه ما آبروی سادات و خاندان پر برکت سیادت را هم بدوش باید بکشیم .
فکر کنم همین قدر که بدانی چه توفیقی است سیادت ، خیلی گره ها برایت خود بخود باز میگردد و اعمالی که از انجام آنها شرمساری ، تبدیل به زیباترین حسنات که به آنها در این سرای فانی و دیگر سرای باقی مفتخر گردی ، میشود .
همه ما در معرض هجوم بی وقفه وسوسه های خناسیم و هر چه بار معنویمان و حرکت رو به جلومان سریعتر میگردد ، سنگ اندازی های ابلیس و فرزندانش بیشتر شده و پیچیده تر میشود و غیر خدایی شدن و تمسک به خاندان نبوی (صلوات الله علیهم اجمعین) چاره ای نیست .
پس ، از بخشش خداوند رحمنِ رحیم ، آن حنانِ منان ، ایزد یگانه ، مایوس نباش که این بزرگترین ظلمها به خود و خدای خود است .
در ضمن ، یک سری به جوابهایی که دوستان داده اند بزن .
درست است که ارسالات همه ما را شامل میشود ، ولی تلنگرش به جهت ایجاد تاپیکی است که شما عزیز ایجاد نموده اید .
سلام علی ربیع الانام
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
سلام
برادر گرامی یکی از حربه های شیطان این است که می آید گذشته تاریک ادم را به رخش می کشد آنقدر گناهانش را بزرگ جلوه می دهد که فرد عملا راه بازگشتی نمیبیند. مدام زمزمه میکند که فلانی تو با این گناه دیگه چطور روت میشه برگردی چطور روت میشه بری مسجد چطور روت میشه بگی من پسر فاطمه هستم !!!!!! و وقتی که تو رو از قیمت انداخت دیگه مسجد نمیری خلوتت رو با خدا از دست میدی و هزار تا کار دیگه که میشه سر آغاز نابودیت . نتیجه اش میشود نا امیدی نا امیدی مبنای اعتقادی دارد برای همین است که بزرگان ناامیدی را مساوی با کفر میدانند یعنی چی ؟؟
یعنی خدایا نعوذ بالله گناهانه من بزرگتر از رحمت توست !!!!!!!!!!!!!!!
[/b]
[b]در قرآن واژه غضب تنها 24 بار ذکر شده است در صورتی که واژه رحمت و بخشش 563 بار
بکار رفته است !!!!!!!!!!!!!چنانچه در مورد صفات الهی داریم که (یا من سبقت رحمته غضبه :ای کسی که رحت تو مقدم بر خشم و غضبت می باشد). آیا باز هم ناامیدی جایز است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما یک صراط مستقیم داریم و بس، پس ناامیدی یک حماقت است .
کسیکه نا امید میشه عملا از صراط بیرون رفته و چون صراط دیگه ای هم نیست بس قطعا هلاک خواهد شد .
یادت باشه ما همه بچه های امام زمانیم یه پدر هر چه بچه خطاکار باشه از فرزندی اونو خلع نمیکنه ممکنه تندی کنه قهر کنه ولی محبت این بچه رو هرگز از دل بیرون نمیکنه این خاصیته پدر های زمینی ماست. حالا چه برسد به پدر آسمانی ما که میلیاردها برابر رقیق تر و مهربانتر هستند به ما و اسباب و علل عالم رو هم به دست دارند. پس یه تو دهنی به شیطان درونتون بزنید بگو من یه خدا دارم که گفته میبخشه و میبخشه دیگه به هیچ کس ربطی نداره من چه گناهی کردم !!!!!!
نذارید با این حربه شیطان شما رو از اصلتون دور کنه خیلی خطرناکه ما یه خدا داریم و بس که رحمتش هر لحظه شامل حاله ماست یه نگاه به خودتون بکنید اگر همین حالا چشماتونو از دست بدید چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا سلامتیتون به خطر بیفته ؟؟؟؟؟؟ پس میبیند که هر لحظه در پرتو فیض خدا هستیم داریم نفس میکشیم شکر کنید خدا رو که زود متوجه شدید و دوس دارید برگردید این یعنی چی ؟؟؟؟؟ اینا براتون معنا نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متوسل شید به امام زمان پدر آسمانی ما
ما هم دستمون بلنده به دعا
دوست عزیز فقط یه وقت وسوسه نشی گناهت رو به کسی بگی.
ما دعات میکنیم، ولی انشالا خود امام زمان هممون رو هدایت کنه.
زیاد این دعا رو بخون دوست من
یا الله یا الرحمن یا الرحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
انشا الله راه گشاست
یا علی
به حرص ار شربتي خوردم مگير از من كه بد كردم
بيابان بود و تابستـان و آب ســــــــــرد و استسقا
به نام خدا
شما که ذات مثبت و خوبی دارید مطمئن باشید با کمی تلاش و اراده بیشتر مطمئنا به راه راست برمیگردید به هر حال انسانی که ذاتش پاک و خداجو میباشد حتی اگر چند صباحی هم از خداوند متعال دور شود باز به اصل خود و ایمان خود برمیگردد این را میگویم چون دیده ام.
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
﴿٥٣﴾ زمر
(ای رسول رحمت) بدان بندگانم که (به عصیان) اسراف بر نفس خود کردند بگو: هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا نا امید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.
با سلام
دوست عزیزم مگه غیر از خدا کیو داری که میخوای ازش نا امید بشی ؟ با نا امیدی چی گیرت میاد ؟ از من بهت توصیه نا امید نشو و تا میتونی به درگاه خدا سجده کن و تو سجده هات گریه کن واسه خدا و بهش بگو بنده ی خوبی براش نبودی و بگو که شرمنده ای آروم میشی 
همه چی درست میشه توکل کن به خودش 
الهی و ربی من لی غیرک 
پیغمبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند .
خوشا به حال هر بنده ای که در قیامت در نامه اعمالش به زیر هر گناهی استغفاری باشد....
امیرالمومنین (علیه السلام).میفرمایند..
عجب دارم از کسی که از رحمت خدا نومید میگردد در صورتیکه استغفار با اوست..
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۳:۴۸)badman نوشته است: [ -> ]به نام توبه پذیر یکتا....
سلام..
من یکی از کاربرانی هستم که حدود 3-4ماهه که عضو تالار هستم.(با اکانتی دیگر) ولی خوب بنابر دلایلی یک اکانت دیگه باز کردم تا یه چیزی ازتون بخام ...
بچه ها من یه آدم ---------------------------------------------هستم یعنی بودم و دیگه نمیخام باشم... من به ...................... بودم....اشتباه نشه آدم فاسدی نیستم ذاتا و اخلاقا خیلی از من تعریف می کنند...به خدا دارم راست میگم..دوستان از من به دید یه بچه مثبت نگاه می کنند...کارهای خوب زیادی هم کرده ام...مثلا به یه بنده خدایی نماز یاد دادم...یا مثلا اینکه تو این نهضت دشمن شناسی و آگاه سازی خیلی هارو آگاه کردم...و....
ولی خوب انسانم دیگه..نمی خام توجیه کنم...ولی هر کسی میتونه اشتباه کنه دیگه...همیشه از این قضیه ناراحت بودم...یعنی از اون اول دوس داشتم ترک کنم اما........خیلی وقتا اشک می ریختمو از خودم بدم میومد...از جدم خجالت میکشم....الان هم که دارم اینارو برا شما مینویسم..دوست دارم بشینم زارزار گریه کنم....همیشه با خودم فکر میکنم دوس دارم تو رکاب امام زمان شهید بشم...ولی بعدش به خودم میگم با این کارا ای که کردی؟؟؟...همیشه می خاستم شده یه بار نماز شب بخونم...ولی بلد نبودم... ولی نتونستم...شاید توفیق نداشتم بخاطر کارام...
دوستان یا هر کسی که این تاپیک رو میخونه اگه مایله برام دعا کنه...دعا کنه که توبه ام پا برجا بمونه و خدا هم کمکم کنه...هر جور دوس داشتی دعام کن...شده یه صلوات...
شما دعا کنید که badman به goodman تبدیل بشه...
دعا کنید امشب بتونم نمازشب بخونم...دعام کنید خدا کمکم کنه می دونم که شما دلاتون صافه....
شاید از نحوه نوشتنم فهمیده باشید...کی هستم...ولی خواهشا مث یه راز پیش خودتون داشته باشید...
این اولین و آخرین و تنها پست badman است...
دوستون دارم.......از ته قلب..خواهشا از ته قلب دعام کنین..
خیلی ها محتاجیم به دعا
التماس دعا
باسمه تعالی
خدایا به حق جد بزرگوار این سید به او رحم کن به توبه ی نصوح موفقش کن خدایا به حق جدش مارا هم به توبه موفق کن .
اسئلک توبة ٌ نصوحا ترضاها
از تو توبه ی نصوحی مسئلت دارم که او را راضی کند .
خدایا وسیله ی دوری از گناه را برای او وهمه ی فرزندان شیعه خصوصا سادات فراهم کن که آبروی جدشان نرود .
[b]این دعا را هم زیاد تکرار کنید که همه ی خیر ها در اآن است :
رَبَّنا اَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ ثَبَّتْ اَقدامَنا وَ اَنْصُرْنا عَلَی الْقَوْمِ الْکافِرینَ.
پروردگار ما به ما صبر و شکیبایی عنایت کن و در عبادت ثابت قدم و بر کفار پیروزی بخش.
وقتی صبر داشته باشیم گناه نمی کنیم عبادتمون رو خوب انجام می دهیم و به نتیجه اش که ثابت قدم بودن و پیروزی بر کافران که یکی از آنها هم شیطان هست نصیب ما می شود.
پس باید شدیدا از خداوند تقاضای صبر کنیم گناهان ما از بی صبری است .
هر وقت شیطان به سراغمان می آید باید از سنگ هایی که حضرت ابراهیم به طرف او پرتاب کردند به طرفش پرتاب کنیم آن سنگ ها ذکر هایی است که شیطان را دور می کند .
در مفاتیح آمده:
شيخ شهيد از حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله نقل كرده:شيطان بر دو قسم است:شيطان جنّى،و آن دور مىشود به گفتن:لا حول و لا قوّة الاّ باللّه العلى العظيم و شيطان انسى و آن دور مىشود به صلوات فرستادن بر محمّد و آل آن حضرت عليهم السّلام. مداومت براین اذکار وآیة الکرسی و سوره های ناس وفلق بسیار مجرب است .