تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: میخوام برگردم خدایا ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام

من دختر زیاد مقیدی نیستم .بیرون رفتنی درسته حجابم در حد متعارفه ولی موهام بیرونه و آرایش میکنم .

اما الان میخوام تغییر کنم . بعد از یه اتفاق . یه بیماری که الان هم دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم . یه شب که به خاطر بیماری حالم بد شد و احساس کردم ممکنه همین الان الان بیمیرم احساس ترس کردم .

از مرگ میترسم . چون گناهکارم . میخوام خدا منو ببخشه . میخوام نمازمو بخونم . میخوام چادری بشم .

اگر توبه کنم خدا منو میبخشه ؟ کارهای دیگه ام رو میبخشه ؟ این 12 سال نماز قضا رو چیکار کنم ؟
سلام !

بله که خدا میبخشه...خودش گفته توابین رو دوست داره...

درمانش یه توبه هست اونم از نوع واقعی...

با توبه خیلی از گناها حتی به نیکی هم تبدیل میشه...

توی اینترنت یا تاپیک های همین تالار سرچ کنید تا از شرایط توبه و چگونگیش و بخشش خداوند

.....مطلع شید

بسم الله
.
.
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
(زمر/53)
بگو: «اى بندگان من- كه بر خويشتن زياده‏روى روا داشته‏ايد- از رحمت خدا نوميد مشويد. در حقيقت، خدا همه گناهان را مى‏آمرزد، كه او خود آمرزنده مهربان است.
.
.
شان نزول ها رو بخونید حتما:
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=...AyeID=4162.
.
التماس دعا
باسمه تعالی
(۲۷/مرداد/۹۲ ۰:۰۲)مریم بانو نوشته است: [ -> ]
اما الان میخوام تغییر کنم .

با سلام
عزیزم این شما نیستی که الان می خوای تغییر کنی این خداست که با یک اتفاق می خواد تورو تغییر بده و تورو مال خودش کنه
خوش به حالت قدر این حالتت رو بدون .ازش استفاده کن .نماز قضا رو هم می تونی از کم یعنی روزی یک نماز یا یک شبانه روز نماز شروع کنی .لازم نیست همه ی 12 سال رو یک روزه بخونی
کسی که توبه را به تو آموخت خودش همه چیز رو بهت یاد می ده .توسل به ائمه خصوصا حضرت مهدی _عج الله تعالی فرجه الشریف و .....
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

دلــت را خـانـه ی مـا کـن، مُـصـفّـا کـردنـش با من
بـه مـا درد دل افـشـا کـن، مــداوا کـردنـش بـا من

اگــر گــم کــرده‌ای ای دل، کـلـیـد اسـتـجــابـت را
بیـا یک لـحـظـه با مـا بـاش، پـیـــدا کـردنـش با من

‌‎بیفشان قطره ی اشکی که من هستــم خریدارش
بیـاور قـطــره‌ای اخـــلاص، دریـــا کــردنـش بـا مـن

اگــر درهــا بـه‌رویـت بـسـته شــد، دل بـر مـکن، بازآ
در ایـن خـانـه دقّ ‌الـبـاب کُـــن، واکــردنـش بـا مـن

بـه مـن گـو حـاجـت خـود را، اجـابت می‌کنم آنی
‎طلب کن آنچه می‌خواهی، مهیّـــا کردنش با من

بـیا قــبل از وقـــوع مــرگ، روشـن کـن حسـابت را
بـیـاور نـیک و بـد را، جـمـع و مـنها کـردنـش با من

چـــو خـوردی روزی امــروز ما را، شـکر نعـمت کـن
غــم فــردا مـخـور، تأمـیــن فـــردا کـردنـش با مـن

بـه قــرآن آیـه ی رحـمت، فــراوان است ای انـسان
بـخـوان این آیـه را، تـفسـیر و مـعـنا کـردنش با من

اگـر عـمـری گنـه کردی،مـشو نـومـیــد از رحـمـت
تـو تـوبـه نـامه را بـنویـس، امـضـا کـردنـش با مـن
نقل قول:سلام

من دختر زیاد مقیدی نیستم .بیرون رفتنی درسته حجابم در حد متعارفه ولی موهام بیرونه و آرایش میکنم .

نماز نمیخونم . دوست پسر داشتم .

اما الان میخوام تغییر کنم . بعد از یه اتفاق . یه بیماری که الان هم دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم . یه شب که به خاطر بیماری حالم بد شد و احساس کردم ممکنه همین الان الان بیمیرم احساس ترس کردم .

از مرگ میترسم . چون گناهکارم . میخوام خدا منو ببخشه . میخوام نمازمو بخونم . میخوام چادری بشم .

اگر توبه کنم خدا منو میبخشه ؟ دوست پسر داشتنمو میبخشه ؟ این 12 سال نماز قضا رو چیکار کنم

خواهرم خیلی خیلی خیلی قدر این حالی رو که خدا بهتون داده و میخواین تغییر کنید رو بدونین(من خودم این حال رو داشتم). اگه از این فرصت استفاده نکنین کمتر موقعیت پیش میاد که آدم بخواد تغییر کنه. این تالار هم به یقین 100% جای خوبیه واسه تغییر البته سعی کنید فقط مطالب مهمش رو بخونید و وقتتون رو سر بحث کردن تلف نکنید. خدا رو خیلی شکر کنید تا برای تغییر بهتون کمک کنه.

قدم اول: باید رابطتون رو با خدا خیلی خوب کنید. مطمئن باشید که الان خدا خیلی از این تصمیمتون خوش حاله و هر جوری میخواد کمکتون کنه. با هر حرکت و قدم کوچیکی که برای خدا بردارین خدا کمک های بزرگی بهتون میکنه و این رو خیلی خوب میتونین حس کنید. از یاد و صحبت با خدا غافل نشین: روزی چندین بار. ولی مهمترین و مهمترین و مهمترین و مهمترین کاری که باید انجام بدین و تاکید میکنم خیلی مهمه نمازه. حتما حتما نماز اول وقت و با تمرکز. زیاد به نماز قضا هم فکر نکنید شاید وسوسه شیطون باشه، در همین حد که سعی کنید روزی مقداری که در توانتون هست رو بخونید کافیه.

قدم دوم: رابطتون رو با اهل بیت خیلی خوب کنید، مخصوصا امام زمانتون. اینکار معجزه میکنه معجزه معجزه. و بدون کمک کرفتن از اهل بیت غیرممکنه. از یاد امام زمان هم غافل نشید و همیشه باهاش صحبت کنید. واسه اینکه رابطتون رو با اهل بیت قوی کنید به نظرم بهترین کار گوش دادن به مداحی و روضه و خوندن کتاب در مورد اهل بیته. حتما حتما اینکار رو انجام بدین.

خواهرم چون من تقریبا این تجربه رو داشتم ازتون خواهش میکنم از این فرصت استفاده کنید. اگه از خدا و اهل بیت جدا نشید تصمیمتون رو خیلی راحت میتونید عملی کنید. خدا و اهل بیت

حتی یک سلام، یه کمک خیلی بزرگه فقط باید باور کنیم:

السلام علیک یا اباصالح المهدی
حتما می بخشه خواهر محترم.
قدر خودتون و این حالتونو بدونید و باور داشته باشید که خدا بهتون نظر کرده.
این حالات برای هر کسی پیش نمیاد ها...

انَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوَءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ فَأُوْلَئِكَ يَتُوبُ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَكَانَ اللّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا

توبه نزد خداوند تنها براى كسانى است كه از روى نادانى مرتكب گناه مى‏شوند سپس به زودى توبه مى‏كنند اينانند كه خدا توبه‏شان را مى‏پذيرد و خداوند داناى حكيم است

سوره: نساء , آیه: 17

وَهُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَيَعْفُو عَنِ السَّيِّئَاتِ وَيَعْلَمُ مَا تَفْعَلُونَ

و اوست كسى كه توبه را از بندگان خود مى‏پذيرد و از گناهان درمى‏گذرد و آنچه مى‏كنيد مى‏داند
شوری 25

أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ

آيا ندانسته‏ اند كه تنها خداست كه از بندگانش توبه را مى‏پذيرد

توبه 104
خدا اگر نمیخواست ببخشه
حال و هوای توبه نمینداخت به دلتون...

دعاتون میکنم...
شمام منو دعا کنید
مریم بانو
خدا خیلی دوستت داره که تونستی به خودت بیای و هدایت بشی. از این موقعیتت به نحو احسنت استفاده کن.
نکنه وسط راه خسته بشی.
از نماز شروع کن تا به حجاب برسی و اون رو هم اصلاح کنی.
یادت باشه : شیطون در کمین تو نشسته که پات بلغزه مراقب باش خوشحالش نکنی
اگر توبه کنید خدا شما را می بخشد. خدا خیلی مهربانتر از آن است که ما فکر می کنیم.
البته گناهان گذشته دو دسته است. حق الله و حق الناس که باید جبران شوند. در مورد حق الناس باید حق هایی به دیگران بدهکار هستید را جبران کنید. مثلا اگر پولی به کسی بدهکار هستید پرداخت کنید.
در مورد حق الله هم باید جبران کنید. مثلا اگر نماز یا روزه قضا دارید باید انجام دهید. نماز قضا را تا جایی که می توانید باید خودتان انجام دهید و آنهایی که نتوانسید وصیت کنید تا برای شما انجام دهند.
بهتر است به کتابهایی که در مورد توبه است و در مورد آن بیشتر توضیح داده را بخوانید.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع