بسم الله الرحمن الرحیم
" قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ ۗ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ " (زمر - آیه 9)
به نظر شما آیا قصه های قرآنی فقط یک مثال بودند و یا اینکه واقعا همینطوری بوده !؟
از داستان خلقت انسان تا قیامت, هر داستانی که ذکر شده آیا عینا به همین شکل اتفاق افتاده !؟
آیا تا حالا به این قضیه فکر کردید ؟
داستان های قرآنی با اینکه از نمادگرایی استفاده کردن ولی واقعیت دارن

داستانهای قران اتفاق افتاده و مثلی بوده تا ما از اونا عبرت بگیریم ، تاریخ درحال تکراره .... مثلا داستان حکومت حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل که الان در مورد حکومت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داره اتفاق میفته میتونید در موردش به سخنرانی استاد رائفی گوش بدید ، در مورد داستان حضرت موسی و برادرش هارون و قضیه گوساله پرستی.... هم در مورد حضرت علی (علیه السلام) و خلافت و امامت ایشون اتفاق افتاده که در کتاب شبهای پیشاور خوندم دیروز که ان شاالله تو یه تاپیکی مطلبشو میذارم و داستانای دیگه . یاعلی .
بسم الله الرحمن الرحیم
من هنوز جواب سوالمو نگرفتم!!!
آیا تمام داستان های قرآنی واقعا اتفاق افتادند و یا بعضی از اونا صرفا برای مثال زدن بوده !!؟؟
در مورد این آیه هم میشه توضیح بدید :
آیه ی 29 سوره ی مبارکه تکویر :
وَمَا تَشَاؤُونَ إِلَّا أَن یَشَاءَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ ﴿۲۹﴾
و تا خدا پروردگار جهان نخواهد [شما نیز] نخواهید خواست (۲۹)
این آیه وسیله توجیه خرابکاری های دشمنانمون نیست؟
اگر خدا نخواد ما هم نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم, حتی خودمون رو !!!!!
به نام خدا
با سلام
من فکر میکنم تاریخ داره تکرار میشه !
قصه های قرآنی در حقیقت روایت اتفاقات همین امروز هستند . شما فکر میکنید مثلا داستان فرعون و اعمال قوم بنی اسراییل
دقیقا همونهایی نیستند که الان هم دارن انجام میشن !!
آیا مجسمه های زمان فراعنه که بدن یک انسان با سر یک نوع حیوان رو نمایش میدن , بنظر شما درست مثل مرد عنکبوتی یا بت من امروزی نیستند ؟
آیا جریان نبرد حضرت سلیمان با اجنه , و کارهایی که اجنه انجام میدادند درست شبیه همین اعمال آنها در امروز نیست ؟
من کاملا معتقدم که تمام روایات قران , دقیقا بر اتفاقات امروز منطبقه و میشه ازشون کمک گرفت .
خدا فرج صاحب الزمان رو برسونه انشاالله
با سلام خدمت دوستان
برای نمونه آیات 45 تا 48 سوره مبارکه اسراء یک بار به دقت بخوانید
وَإِذَا قَرَأْتَ الْقُرآنَ جَعَلْنَا بَيْنَكَ وَبَيْنَ الَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ بِالآخِرَةِ حِجَابًا مَّسْتُورًا ﴿۴۵﴾
و هنگامي كه قرآن ميخواني ميان تو و آنها كه ايمان به آخرت ندارند حجاب ناپيدائي قرار ميدهيم!
وَجَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِذَا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْآنِ وَحْدَهُ وَلَّوْاْ عَلَى أَدْبَارِهِمْ نُفُورًا ﴿۴۶﴾
و بر دلهاي آنها پوششهائي، تا آن را نفهمند، و در گوشهايشان سنگيني، و هنگامي كه پروردگارت را در قرآن به يگانگي ياد ميكني پشت ميكنند و از تو روي برميگردانند.
نَّحْنُ أَعْلَمُ بِمَا يَسْتَمِعُونَ بِهِ إِذْ يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ وَإِذْ هُمْ نَجْوَى إِذْ يَقُولُ الظَّالِمُونَ إِن تَتَّبِعُونَ إِلاَّ رَجُلًا مَّسْحُورًا ﴿۴۷﴾
ما ميدانيم آنها به چه منظوري به سخنان تو گوش فرا ميدهند، و هنگامي كه با هم نجوا ميكنند، در آن هنگام كه ستمگران ميگويند شما جز از انساني كه سحر شده است پيروي نميكنيد!
انظُرْ كَيْفَ ضَرَبُواْ لَكَ الأَمْثَالَ فَضَلُّواْ فَلاَ يَسْتَطِيعْونَ سَبِيلًا ﴿۴۸﴾
ببين چگونه براي تو مثل ميزنند، و از همين رو گمراه شدند و قدرت پيدا كردن راه (حق) را ندارند!
این اتفاق با تمام جزئیات برای من رخ افتاده و انگار که این آیات برای این ماجرا نازل شده
علاوه بر اینکه تاریخ داره تکرار میشه یه نکته دیگه ای هم وجود داره و اون نکته اینه که ذات آدم ها اصلاً عوض نمی شه
یعنی توی هر دوره ای و زمانی آدم ها با خصوصیات مشترک به دنیا میان
قطعاً داستان های قرآن به همین شکل که بیان شده رخ داده
با تشکر
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم