سلام خدمت همه ی دوستان
خواهشا مثل 90% بحث های انجمن از موضوع اصلی فاصله نگیریم و کار به بحث های شخصی و قفل شدن تاپیک نرسه!
بنده الان این مستند رو دیدم و واقعا به دین خودم بالیدم! خدا وکیلی قدر دینتون رو بدونید دوستان!!!!
این منوتو دیگه گندشو هم مسخره کرده!!! خیلی پاش از گلیمش درازتر شده، باید یه حرکتی بزنیم بابا...

مستند حدودا 40 دقیقه بود، تا دلتون بخواد چرت و پرت داشت، اما جای بحث واقعا زیاده
این حرکت شیطانی مخلوط کردن حق و باطل شدیدا تو مستند موج میزد
اول پیشنهاد میکنم قبل یا بعد از دیدن این مستند منوتو، کسانی که مستند اغوا رو ندیدن حتما ببینن! مخصوصا دو قسمتی که درباره کابالا هست. اینم لینک:
http://www.aparat.com/v/s2FCt
http://www.aparat.com/v/1wgxd
من خلاصه وار چیز هایی که از اون مستند منوتو به نظرم جالب اومد رو یادداشت کردم:
* همون اولش که میاد از بریتنی و مدونا برای تبلیغ استفاده میکنه
* بعد آخرای مستند میاد از دانشمندا و فیلسوف های بزرگ اسم میبره میگه اینا کابالایی نبودن ولی به کابالا علاقه داشتن!!! (حالا چجوری اینا فهمیدن که دانشمندای اون موقع تو ذهنشون به چی علاقه داشتن بنده واقعا درک نمیکنم!)
* 13 سال تو غار بودن اولین (مثلا) پیامبر کابالا!
* (نعوذبالله) بدن قائل شدن برای خدا (اونم خیلی بدجور

)، کمک به خدا با اعمال خوب! و نیاز خدا به عبادت انسان! بعد تازه میگفت خدا انسان رو از بهشت بیرون نکرد بلکه انسان خدا رو از بهشت بیرون کرد! و الان انسان تو بهشته منتها خدا توش نیست!!!

* یه بنده خدایی به یه بنده خدای دیگه هفته ها از کابالا میگفته از نظر بنده خدا دومیه میشه میسح! کلی هم پیرو پیدا میکنه، و در آخر مسیح دروغینی که اوایل سال 1666! دستگیر شد بردنش ترکیه، مسلمان شد و خیلی ها به دنبالش مسلمان شدن و خشم جامعه ی یهودیت رو به دنبال داشت!!!
* میگفت زوهار (کتاب کابالا) تورات را رمز گشایی میکند! در حالی که خودش پر از رمز و رموز است و باید رمز گشایی شود ولی هنوز کامل رمز گشایی نشده است! حالا چطوری کتابی که رمز گشایی دارد زمری دیگر میگشاید خدا داند...
* جالب بود که دوتا چیز رو به کابالا ربط داد 1- تناسخ 2-یوگا برای پیدا کردن حالت خلسه و هردو هم ریشه در بودا دارن. (خب فاتحه جفتشون خونده شد!)
* شدیدا عبری رو تبلیغ میکرد و میگفت خدا به زبان عبری حرف میزد!
* شدیدا روی این تاکید داشت که کابالا نباید به دست عموم بیافته! باید دسته کسایی بیافته که جنبه دارن و هوش دارن و... اما الان شکل مدرن و جدیدش برای عموم آزاده و چی شده که از اون موقع تا الان این خاص بودن دین برداشته شده خدا میدونه
* میگفت کابالا درحال حاضر میلیون ها پیرو داره!!! این واقعیت داره؟ O_o
* یه تیکه اش که اصلا برگشت گفت کابالا یعنی مسیحیت ناب و بدون تحریف!

* مثل نقل و نبات کفر میگفت بعد حرف از گناه هم میزد! و گناه یعنی چی؟ کشتن یهودیان مظلوم!!! :|
البته یه تیکه اش بود که واقعا روح و روان بنده رو شاد کرد: میگفت اون یارو لوریا ـه (یکی از کله گنده های کابلا) قدرت های خاص پیدا کرده و تو پیشونی ملت نگاه میکرده و گذشته اشون رو میگفته و مریض شفا میداده و... بعد خودش از طاعون مرده

)
(بنازم به این خدا که اینطوری این گستاخا رو ضایع میکنه)
ولی جدا از شوخی واقعا ترسیدم
ترسیدم از اون احمق هایی که این حرف ها رو باور میکنن
همون اوایل مستند میگه کابالاییست ها اسم هایی از فرشته ها رو تکرار میکردن تا از قدرست اون فرشته ها استفاده کنن و وارد خلسه بشن و زیبایی و اسرار و خدا رو ببینن و ارتباط برقرار کنن و...
ما همچین چیزی داریم؟ بله داریم فقط شما جای "فرشته" بذار "جن" بقیه اش رو هم خودت پر کن و نتیجه بگیر چه شود!!!...
باید یه حرکتی صورت بگیره
اینم قدم اول
قدم دوم از شما
پ.ن: با توجه به سرعت فوق العاده ی اینترنت ایران و سایت های اشتراک گذاری ویدیو اگر کسی هست که میخواد اصل مستند رو ببینه بنده اینو ضبط کردم، از طریق پ.خ به بنده بگه خود مستند رو آپلود کنم تا بقیه دوستان هم ببینن اصل داستان از چه قراره
یا علی