کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پخش مسنتدی در رابطه با کابالا در شبکه ی صهیونیستی منو تو
۲۳:۴۹, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

با سلام به دوستام عزیز در انجمن
امروز به طور اتفاقی تبلیغ پخش مستندی با چنین عنوانی : "بررسی کابالا و رموز نهوفته در آن" که قراره در یکشنبه ی هفته آینده ساعت ۱۰ شب از شبکه ی صهیونیستی منو تو پخش بشه .

فقط جهت اطلاع رسانی دوستان عرض میکنم که در تبلیغات این مستند جملاتی اینچنینی بیان می شد :
کابالا دانشی ارزشمند[/u] و رمز آلود که از گذشتگان ما به ارث رسیده است !
آیا بشریت آمادگی پذیرش کابالا را خواهند داشت تا انسانها عمری جاوریدان داشته باشند ؟!!!
و ...

بنده فقط و فقط به جهت اطلاع رسانی به دوستان عرض میکنم که حتما این مستند رو ببینن تا در موردش اینجا بحث بشه
از نظر بنده شبکه ی منو تو شیب تندی رو در زمینه تبلیغ صهونیست داره طی میکنه و قطعا جزو موفق ترین فعالیتهای صهیونیستی هست که متاسفانه بسیاری از هموطنان ما رو به آرامی گمراه میکنه.
از دوستانی که میتونند این برنامه رو ضبط کنند و برای دانلود اینجا قرار بدند خواهشمندم که این کارو بکنند چون بررسی و نقد این مستند قطعا به آگاه کردن مردم و شفاف سازی اهداف این شبکه ی صهونیستی میتونه کمک کنه .
منتظر پاسخهای با ارزشتون هستم.

تاریخ درج پشت بنده :جمعه ۸ شهریور ۹۲

به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، Aryha ، Majid4mi

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۹, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۲:۲۲ توسط seyed.)
شماره ارسال: #11
آواتار
این شبکه چه خوب و چه بد از نظر سرگرمی و محتوا(هر چند محتوای به قول دوستان فاسد) با تمام شبکه های ما و برنامه هایی که تو 34 سال پخش شده برابری و رقابت می کنه.حال ما انتظار داریم مردم نگا نکنند.خوب شما تفریحی سراغ دارین که خانواده ها یا جوونا ازش استفاده کنن.فوق تفریح خانواده ها میشه پارک رفتن که اونم مگه تو 365 روز چند بار پارک میرن در ضمن اگه پارک هم برن مثل زندونی چیکار کنند تا جوون مردم دلش نلرزه و به گناه نیافته؟
فوق تفریح جوونا چی میتونه باشه؟ بر فرض که تمام اعضای این تالار همگی سربازان امام زمان اند و البته تو نوشته هاشون معصوم ولی تو جامعه خدا داند! اینجا را نبینید که دوستان کل جامعه رو در نظر بگیرید،سلایق و علاقه هاشونو ببینید تلویزیون ایران به جز روحانی و مباحث احکام و اینا چیزی برای سرگرمی داره.خداییش صبح الطلوع که بخوای تلویزیونو روشن کنی هر شبکه با یه مجری و یه روحانی داره بحث میکنه تا ظهر.ظهر که میشه تازه برنامه هایی همچون سمت خدا شروع میشه که تا اون موقع شبکه من وتو هزار جور اطلاعات به فکر مخاطبانش تزریق کرده.ولی صدا و سیما چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi_kojayee ، ehsanagiyan ، arnh ، Detector
۲:۴۳, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12

(۱۰/شهریور/۹۲ ۲:۰۹)seyed نوشته است:  این شبکه چه خوب و چه بد از نظر سرگرمی و محتوا(هر چند محتوای به قول دوستان فاسد) با تمام شبکه های ما و برنامه هایی که تو 34 سال پخش شده برابری و رقابت می کنه.حال ما انتظار داریم مردم نگا نکنند.خوب شما تفریحی سراغ دارین که خانواده ها یا جوونا ازش استفاده کنن.فوق تفریح خانواده ها میشه پارک رفتن که اونم مگه تو 365 روز چند بار پارک میرن در ضمن اگه پارک هم برن مثل زندونی چیکار کنند تا جوون مردم دلش نلرزه و به گناه نیافته؟
فوق تفریح جوونا چی میتونه باشه؟ بر فرض که تمام اعضای این تالار همگی سربازان امام زمان اند و البته تو نوشته هاشون معصوم ولی تو جامعه خدا داند! اینجا را نبینید که دوستان کل جامعه رو در نظر بگیرید،سلایق و علاقه هاشونو ببینید تلویزیون ایران به جز روحانی و مباحث احکام و اینا چیزی برای سرگرمی داره.خداییش صبح الطلوع که بخوای تلویزیونو روشن کنی هر شبکه با یه مجری و یه روحانی داره بحث میکنه تا ظهر.ظهر که میشه تازه برنامه هایی همچون سمت خدا شروع میشه که تا اون موقع شبکه من وتو هزار جور اطلاعات به فکر مخاطبانش تزریق کرده.ولی صدا و سیما چی؟

متاسفانه دقیقا همینطوره که شما میفرمایید .عرض بنده این نبود که نگاه نکنید اتفاقا نگاه کنید ولی آگاه باشید همین !

مسیولین در صدا و سیما هیچ تعریفی ندارن یعنی به شخصه نمیتونم دوستان رو تعریف کنم و صفتی براشون بذارم بهشون توهین کنم ؟ بگم احمق ؟ بگم بی سواد ؟ نادان ؟ چی بگم ؟ از اونا بیشتر از این انتظار نیست ولی این که ما سعی خودمونو بکنیم تا یه عده فریب نخورن حداقلش اینه که بعدا شرمنده خودمون و خدای خودمون نمیشیم . ما سعی خودمونو برای آگاه سازی مردم باید بکنیم .
دوست من , بنده با کلی ادعا در زمینه مهدویت و آخرزمان شخصا مخاطب برنامه های این شبکه هستم !!!‌ چه برسه به دوستانی که اطلاعاتی تو این زمینه ها ندارن .
پس ببینید اینطور نیست که همه چی یک شبه تغییر کنه , من الان ۲۶ سال سن دارم و این یعنی بنده ۲۶ ساله که با فرهنگی که از تلویزیون ماهواره و اینترنت به خوردم دادن بزرگ شدم پس نباید از خودم اینطور انتظار داشته باشم که یکشبه تغییر کنم . دوست من حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که نا امید نشیم به خدا و خود آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توکل کنیم و سعی خودمونو تا جایی که توان داریم تو این راه بکنیم چون مهمه همینه ...
بنده شخصا از کسی انتظار ندارم این مستند رو نبینه یا شبکه ی منو تو رو نبینه اما میام اینجا و یه هشدار کوچیک میدم و میگم دوستان من داستان این مستند از این قراره ... باید آگاهی ببینی همین !
به قول قدیمیا خواه پندگیر خواه ملال , حداقل من وظیفمو انجام دادم.
وسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، seyed
۱۰:۴۸, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

دوستان بیایید خودمان را گول نزنیم،‌ شما اشاره کردید به مستندهای پخش شده از این شبکه کذایی. کم لطفی نکنید، در هر چیزی اگر صدا و سیمای ما کم گذاشته باشه در زمینه مستند کم نگذاشته و همه نوع مستند از نوع به روز و قدیمی در شبکه های مختلف از شبکه مستند بگیر تا شبکه چهار و خبر در حال پخش شدن است.

به نظر میرسه بعضی دوستان بیشتر به دنبال بهانه هستند که به تماشای شبکه من و تو بنشینند. دوستان محترم هرچقدر هم که برنامه های این شبکه زیبا و جذاب باشد که نیست،‌ همان که این شبکه متعلق به چند بهایی و صهیونیست میباشد مشخص است که هدفشان چیست و اینها میخوان افکار مردم داخل ایران را منحرف کرده و انها را آماده پذیرش هر چیزی بکنند.

شما به اون طنز خبری کذایی و مزخرف که بنده فقط دو سه کلیپش را در اینترنت دیده ام نگاه کیند که اکثر سیاسیون و به نوعی مسئولان کشور ما را به بدترین شکل ممکن به سخره گرفته. آنها هدفشان آن مسئول یا آن شخص نیست بلکه اینها هدفشان در واقع تمسخر اسلام میباشد و به بهانه کار اشتباه یک مسئول قصدشان تمسخر اسلام و از بین بردن ارزشها اسلامی میباشد. این شبکه را نگاه نکنید این شبکه از نظر مستهجن بودن و انحراف فکری افراذ، در حد شبکه های پورن ماهواره ای میباشد.

آیا این درسته بین بد و بدتر بریم سراغ بدتر یعنی صدا و سیما خودمون رو نبینیم ولی برنامه های مبتذل این شبکه را ببینی. به نظر بنده اگر تلویزیون را به کل خاموش کنید و اصلا نبینید بسیار بهتر از دیدن من و تو میباشد چون من و تو دقیقا برای انحراف فکری ایرانیان داخل کشور ساخته شده. شما به برنامه بفرمائید شام دقت کنید. برنامه ای که مشتری فراوانی در داخل کشور یک زمانی داشت. از این برنامه چی برداشت میکنید؟؟؟؟؟ از اینکه چند زن و مرد نامحرم که خیلی از آنها متاهل هم هستند و در کنار یکدیگر به راحتی مینشینند و با هم شوخی میکنند آنهم با آن وضع زننده و برای یکدیگر شامپاین هدیه میبرند و بعد پشت سر یکدیگر به راحتی غیبت میکنند،‌ این یعنی چه؟؟؟؟؟ آیا اینها در هر حال القاء تفکرات شیطانی و گناه نیستند.

از کاربران تالار بیداری اندیشه انتظار میرود بسیار عمیق تر به مسائل بنگرند و به صرف اینکه صدا و سیما اینچنین است و آنچنین،‌ از شبکه کثیفه من و تو حمایت نکنند. وقتی ما اینگونه باشیم از مردم عادی دیگه چه انتظاری داریم.

به قول یکی از دوستان همین که این شبکه برنامه های مستند گرانقیمت شبکه دیسکاوری را به فاصله چند روز پخش میکند یعنی خودتان دیگه پیش خود فکر کنید که یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن خیلی از همین مستندها هم در جهت القاء این نکته هستند که خدایی وجود نداره مانند همان مستند انسان نئاندرتال.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Justice Bringer
۰:۲۰, ۱۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۳۲ توسط Detector.)
شماره ارسال: #14

سلام خدمت همه ی دوستان
خواهشا مثل 90% بحث های انجمن از موضوع اصلی فاصله نگیریم و کار به بحث های شخصی و قفل شدن تاپیک نرسه!
بنده الان این مستند رو دیدم و واقعا به دین خودم بالیدم! خدا وکیلی قدر دینتون رو بدونید دوستان!!!!
این منوتو دیگه گندشو هم مسخره کرده!!! خیلی پاش از گلیمش درازتر شده، باید یه حرکتی بزنیم بابا... Confused
مستند حدودا 40 دقیقه بود، تا دلتون بخواد چرت و پرت داشت، اما جای بحث واقعا زیاده
این حرکت شیطانی مخلوط کردن حق و باطل شدیدا تو مستند موج میزد
اول پیشنهاد میکنم قبل یا بعد از دیدن این مستند منوتو، کسانی که مستند اغوا رو ندیدن حتما ببینن! مخصوصا دو قسمتی که درباره کابالا هست. اینم لینک:
http://www.aparat.com/v/s2FCt
http://www.aparat.com/v/1wgxd
من خلاصه وار چیز هایی که از اون مستند منوتو به نظرم جالب اومد رو یادداشت کردم:
* همون اولش که میاد از بریتنی و مدونا برای تبلیغ استفاده میکنه
* بعد آخرای مستند میاد از دانشمندا و فیلسوف های بزرگ اسم میبره میگه اینا کابالایی نبودن ولی به کابالا علاقه داشتن!!! (حالا چجوری اینا فهمیدن که دانشمندای اون موقع تو ذهنشون به چی علاقه داشتن بنده واقعا درک نمیکنم!)
* 13 سال تو غار بودن اولین (مثلا) پیامبر کابالا!
* (نعوذبالله) بدن قائل شدن برای خدا (اونم خیلی بدجورAngry)، کمک به خدا با اعمال خوب! و نیاز خدا به عبادت انسان! بعد تازه میگفت خدا انسان رو از بهشت بیرون نکرد بلکه انسان خدا رو از بهشت بیرون کرد! و الان انسان تو بهشته منتها خدا توش نیست!!! Mat
* یه بنده خدایی به یه بنده خدای دیگه هفته ها از کابالا میگفته از نظر بنده خدا دومیه میشه میسح! کلی هم پیرو پیدا میکنه، و در آخر مسیح دروغینی که اوایل سال 1666! دستگیر شد بردنش ترکیه، مسلمان شد و خیلی ها به دنبالش مسلمان شدن و خشم جامعه ی یهودیت رو به دنبال داشت!!!
* میگفت زوهار (کتاب کابالا) تورات را رمز گشایی میکند! در حالی که خودش پر از رمز و رموز است و باید رمز گشایی شود ولی هنوز کامل رمز گشایی نشده است! حالا چطوری کتابی که رمز گشایی دارد زمری دیگر میگشاید خدا داند...
* جالب بود که دوتا چیز رو به کابالا ربط داد 1- تناسخ 2-یوگا برای پیدا کردن حالت خلسه و هردو هم ریشه در بودا دارن. (خب فاتحه جفتشون خونده شد!)
* شدیدا عبری رو تبلیغ میکرد و میگفت خدا به زبان عبری حرف میزد!
* شدیدا روی این تاکید داشت که کابالا نباید به دست عموم بیافته! باید دسته کسایی بیافته که جنبه دارن و هوش دارن و... اما الان شکل مدرن و جدیدش برای عموم آزاده و چی شده که از اون موقع تا الان این خاص بودن دین برداشته شده خدا میدونه
* میگفت کابالا درحال حاضر میلیون ها پیرو داره!!! این واقعیت داره؟ O_o
* یه تیکه اش که اصلا برگشت گفت کابالا یعنی مسیحیت ناب و بدون تحریف! Dodgy
* مثل نقل و نبات کفر میگفت بعد حرف از گناه هم میزد! و گناه یعنی چی؟ کشتن یهودیان مظلوم!!! :|
البته یه تیکه اش بود که واقعا روح و روان بنده رو شاد کرد: میگفت اون یارو لوریا ـه (یکی از کله گنده های کابلا) قدرت های خاص پیدا کرده و تو پیشونی ملت نگاه میکرده و گذشته اشون رو میگفته و مریض شفا میداده و... بعد خودش از طاعون مرده Smile)
(بنازم به این خدا که اینطوری این گستاخا رو ضایع میکنه)

ولی جدا از شوخی واقعا ترسیدم
ترسیدم از اون احمق هایی که این حرف ها رو باور میکنن
همون اوایل مستند میگه کابالاییست ها اسم هایی از فرشته ها رو تکرار میکردن تا از قدرست اون فرشته ها استفاده کنن و وارد خلسه بشن و زیبایی و اسرار و خدا رو ببینن و ارتباط برقرار کنن و...
ما همچین چیزی داریم؟ بله داریم فقط شما جای "فرشته" بذار "جن" بقیه اش رو هم خودت پر کن و نتیجه بگیر چه شود!!!...

باید یه حرکتی صورت بگیره
اینم قدم اول
قدم دوم از شما

پ.ن: با توجه به سرعت فوق العاده ی اینترنت ایران و سایت های اشتراک گذاری ویدیو اگر کسی هست که میخواد اصل مستند رو ببینه بنده اینو ضبط کردم، از طریق پ.خ به بنده بگه خود مستند رو آپلود کنم تا بقیه دوستان هم ببینن اصل داستان از چه قراره

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، help me ، mahdi_kojayee
۱۸:۱۵, ۱۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط mahdi_kojayee.)
شماره ارسال: #15

سلام به دوستان
خطاب به دوست خوبم "عدالت" : دوست من چیزی که شما میفرمایید کاملا درسته ولی همونطور که چندین بار هم در پستهای قبل گفتم شما فقط از نگاه خودت به این شبکه نگاه میکنی , شما یک فرد مسلمونی که به قواعد دینت پایبندی اما اینو نظر بگیر بقیه چی ؟ افرادی که واقعا اطلاعی از این داستانا ندارن چی ؟

اگر شما دقت میکردی بنده خودم این تاپیک رو راه انداختم اما دارم میگم این راهش نیست که شما فقط از دیدگاه خودت نگاه کنی
شما برو تو جامعه خودتو بذار جای چهار تا جوونی که اطلاعات درستو درمونی از دینشون ندارن و محیط اطرافشون باعث شده تا روز به روز از دین فاصله بگیرن . خودتو بذار جای همچین فردی که خونوادش هر روز از ساعت ۰ تا ۲۴ شب میشینن و سریال های شبکه های ماهواره ای رو میبینن . خب ببین وقتی شما هم در این شرایط باشی قطعا نمیتونی راه درستو از نادرست تشخیص بدی

وقتی اینطور یکطرفه به قاضی میرید و واقعیت رو نمیبینید باعث میشه که هم خودتون آسیب ببینید هم افرادی که دارن تو این راه سعی و کوشش میکنن تا دیگرانو بیدار کنن .

من کاملا شمارو درک میکنم منو تو بسیار بسیار کثیفه اما وقتی شما میخواید یکی رو مسلمون کنید نباید همون اول تمام علایق و سلایق اونو به تمسخر بگیرید . مگر حضرت ابراهیم (علیه السلام) موقعی که میخواست جماعتی رو که ستارگان رو میپرستیند به راه راست هدایت کنه چی کار کرد ؟ اون اول رفت محبوبیت خودشو بین اونها باز کرد و گفت خدای من اون ستاره ای که از همه پر نور تره . این باعث شد تا اون جماعت حضرت رو پس نزنن و بعد از مدتی آرام آرام دلایلی رو بیان کرد که باعث شد مردم به خدای یکتا روی بیارن . حالا اگر همون اول میرفت میگفت شما احمقید شما بیشعور هستید دیگر کسی حرفشو قبول نمیکرد .
شما هم برای اینکه کسی رو هدایت کنی ابتدا باید باهاش دوست بشی رفیقش بشی بعد با دلایل و مستندات حرفتو به کرسی بنشونی تا کسی جبهه نگیره

دوست من این قسمت رو حتما بخون :

ابرهیم با عقاید خویش وطن و قومش را ترک کرد تا مردمی را بیابد که به حرف او گوش دهند و با مردمی که رشد فکری پیدا کرده اند وافکارشان پاک است، روبرو گردد. ابراهیم با همین آرزوها وارد شهر حران گردید و به زودی گمراهی مردم را دریافت و انحرافشان را شناخت؛ زیرا ابراهیم دید که مردم این سرزمین خدا را کنار گذاشته و به عبادت ستارگان پرداخته اند. ابراهیم تصمیم گرفت آنان را به اشتباهشان آگاه سازد. ابراهیم برای این که در هدف خود به نتیجه برسد از راه عقل و طریق برهان وارد شد تا زمانی که حق آشکار می گردد، آن را تعقیب کنند و به دعوت ابراهیم گوش فرا دهند. شب ابراهیم را فرا گرفت و تاریکی او را پوشانید. ابراهیم ستاره ای را که پرستش می کردند، مشاهده کرد و در همین موقع در میان عده ای از ستاره پرستان به شب زنده داری پرداخت. ابراهیم برای نتیجه گرفتن از این شب نشینی به صورت ظاهر با آنان هم فکری کرد و گفته ی آنان را تکرار کرد و اشاره به ستاره نمود و گفت: این خدای من است! این راهی است که در مباحثه، روشی عقلانی است .

" در کار ابراهیم دقت کن که یا عقاید آنان هم صدا می شود. اعلان مخالفت نمی کند. افکارشان را ضایع نمی کند. خدایانشان را تحقیر نمی کند و با این روش، توجه آنان را جلب می کند و به برهان او گوش می دهند ؛

سپس بلافاصله به نقص گفتار ستاره پرستان می پردازد و به باطل ساختن عقایدشان باز می گرددولی این کار را از راه غیر معلومی تعقیب می نماید." این روش ابراهیم دلیل صحت رای و نفوذ بینایی اوست. زمانی که ستاره غروب کرد و در افق پنهان شد، ابراهیم آن را جست و جو کرد اما به دست نیاورد؛ برای به دست آوردن آن تلاش کرد ولی ستاره را نیافت؛ در نتیجه گفت:"خدایی که تغییرپذیر است و وضع آن عوض می گردد و نقل مکان می کند، محبوب من نیست"؛

دوستان خواهش دارم همینجا این بحث رو تموم کنید . بنده هنوز مستند رو ندیدم و منتظرم تا دوست عزیزم آقای detector برام ارسالش کنن تا بعد به نقد و بررسیش بپردازیم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، help me ، Justice Bringer
۲۳:۴۴, ۱۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۸)عدالت نوشته است:  این شبکه را نگاه نکنید این شبکه از نظر مستهجن بودن و انحراف فکری افراذ، در حد شبکه های پورن ماهواره ای میباشد.

سلام،

اتفاقا چند وقت پیش یادم نیست کجا داشتم میخوندم که: مدیر این شبکه ، مدیر یه شبکۀ پورن هم هست !!!!!!!!!!!! Dodgy

العاقل بالاشارة !

(۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۲۰)Detector نوشته است:  * شدیدا روی این تاکید داشت که کابالا نباید به دست عموم بیافته! باید دسته کسایی بیافته که جنبه دارن و هوش دارن و... اما الان شکل مدرن و جدیدش برای عموم آزاده و چی شده که از اون موقع تا الان این خاص بودن دین برداشته شده خدا میدونه

اکیداً به دوستان پیشنهاد میکنم که سخنرانی استاد رائفی پور در شاهرود با موضوع جن رو دانلود کنن و گوش بدن. اونجا (تقریباً 3، 4 سال پیش) ایشون بر میگرده میگه، اینا قرار دین واحد جهانی رو بیارن و اسمش هست:

کابالا

من واقعا دارم به استاد رائفی پور ایمان میارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi_kojayee ، Detector
۱:۳۳, ۱۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۲ ۱:۳۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #17

اووووووووووووه هنوز مستند پخش نشده چه تحلیلهایی می بینیم! بابا بگذارید مستند پخش بشه بعد بیاید تحلیل کنید! الان فرض کنید من یکی از طرفدارای شبکه ی منوتو باشم، وقتی چنین پیش قضاوتی هایی رو ببینم می گم خدا رو شکر که من جزو این متعصبها نیستم و راهم درست در مقابل اونهاست!!
۱۴:۳۰, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18

(۱۲/شهریور/۹۲ ۱:۳۳)110 نوشته است:  اووووووووووووه هنوز مستند پخش نشده چه تحلیلهایی می بینیم! بابا بگذارید مستند پخش بشه بعد بیاید تحلیل کنید! الان فرض کنید من یکی از طرفدارای شبکه ی منوتو باشم، وقتی چنین پیش قضاوتی هایی رو ببینم می گم خدا رو شکر که من جزو این متعصبها نیستم و راهم درست در مقابل اونهاست!!

مستند دو روز پیش پخش شد آقای Detector زحمت ضبطشو کشیده بزودی لینکها رو برای همه پیام خصوصی میکنیم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Justice Bringer ، Detector
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا