۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۴۳
۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۱
(۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۳)علمدار133 نوشته است: [ -> ]حسن آقا
منم چیزی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یار که را خواهد و میلش به که باشد ...
در سیر کربلا ،
نیت و رفتن و رسیدن
همان است..
پ ن: سید جان، کاش باز هم همسفر بودیم، مثل آن روز ها . . .
۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۲
خوشا به سعادتت
خیلی التماس دعا دارم
خیلی التماس دعا دارم
۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۲
(۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۰)حسن عزتي نوشته است: [ -> ]سلام
اگر توفیق زیارت بود،بنده نائب الزیاره ام.
از زبان من گنهکار ک دعایی بالا نمیره . . .
خودتون برای حضرت بنویسید،تا سلام و عرض حاجتتون رو خدمت حضرت ببرم،ان شا الله
آرزومندان کربلا ؛ بسم الله ...
همان نائب زیاره بودن بسه.
مطمئنم خدا به خاطر مهمان بودن شما و دل پاک شما و مادرم آرزوشو برآورده میکنه.
اجرکم عندالله
۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۳
بسم الله الرحمن الرحیم
ای که از کوچه معشوق ما میگذری
خوش بحالت که کویش چه صفایی دارد
التماس دعا برای فرج
ای که از کوچه معشوق ما میگذری
خوش بحالت که کویش چه صفایی دارد
التماس دعا برای فرج
۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۵
درود بر شما که سعادت مندید و مهمان امام مهربانی ها شده اید .
اگر دلتون دریا شد و یادتون بود سلام ما رو هم به آقای خوبی ها برسانید که سخت دل تنگشیم و در آرزوی دیداری دوباره ...
دیداری حتی به کوتاهی لحظه ای پلک بر هم زدن ...
.
و "دل" عجب موجود عجیبی است وقتی یاد غروبهای معطر بین الحرمین می افتد از دلتنگی می میرد .
خوش به سعادتتون.
و در آخر دعای امام زمانمان حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف بدرقه راهتان.
اگر دلتون دریا شد و یادتون بود سلام ما رو هم به آقای خوبی ها برسانید که سخت دل تنگشیم و در آرزوی دیداری دوباره ...
دیداری حتی به کوتاهی لحظه ای پلک بر هم زدن ...
.
و "دل" عجب موجود عجیبی است وقتی یاد غروبهای معطر بین الحرمین می افتد از دلتنگی می میرد .
خوش به سعادتتون.
و در آخر دعای امام زمانمان حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف بدرقه راهتان.
۹/شهریور/۹۲, ۱۸:۲۷
انشالله به سلامت برید به سلامت برگردید حسن آقا .
قبل رفتن یه خواسته دارم براتون خصوصی می کنم.

قبل رفتن یه خواسته دارم براتون خصوصی می کنم.۹/شهریور/۹۲, ۲۰:۰۳
![[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]](http://s1.picofile.com/file/7441508167/Salam_Bar_Imam_Hosain.png)
![[تصویر: siJ2EO_480.jpg]](http://media.afsaran.ir/siJ2EO_480.jpg)
حواست باشه که دوباره دنیا برات رنگ پیدا نکنه...
هر وقت دیدی دنیات رنگی شد، بدان که دیگر زائر امام حسین (علیه السلام) نیستی...
![[تصویر: siQeVy_535.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7910238602/siQeVy_535.jpg)
وقتی در حرم باز بشه و ضریح شش گوشه رو ببینید انگار خدا بهشتشو تو همین دنیا داده.امیدوارم قدرشو بدونید.اگه در بهشت براتوون باز شد برای همه زیارت کنید.دعا کنید برای همه اونایی که دلشون میخواد جای شما باشن و عطر ضریح شش گوشه رو استشمام کنند.نائب الزیاره همه اونایی که حقی بر شما دارند باشید.ان شاالله
![[تصویر: 67h43d72ewj8osndjjw.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7910232789/67h43d72ewj8osndjjw.jpg)
اَلسَّلٰامُ عَلَيْكَ يٰا اَبٰا عَبْدِ اللهِ ، وَعَلَى الْاَرْوٰاحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهٰارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيٰارَتِكُمْ ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
![[تصویر: 1362408232742172_orig.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7910235371/1362408232742172_orig.jpg)
بخشی از زیارت نامه حضرت عباس:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ لا تَدَعْ لِي فِي هَذَا الْمَكَانِ الْمُكَرَّمِ وَ الْمَشْهَدِ الْمُعَظَّمِ ذَنْبا إِلا غَفَرْتَهُ وَ لا هَمّا إِلا فَرَّجْتَهُ وَ لا مَرَضا إِلا شَفَيْتَهُ وَ لا عَيْبا إِلا سَتَرْتَهُ وَ لا رِزْقا إِلا بَسَطْتَهُ وَ لا خَوْفا إِلا آمَنْتَهُ وَ لا شَمْلا إِلا جَمَعْتَهُ وَ لا غَائِبا إِلا حَفِظْتَهُ وَ أَدْنَيْتَهُ وَ لا حَاجَةً مِنْ حَوَائِجِ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ لَكَ فِيهَا رِضًى وَ لِي فِيهَا صَلاحٌ إِلا قَضَيْتَهَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
خدايا درود فرست بر محمّد و خاندان محمّد،و در اين مكان مكرّم،و زيارتگاه بزرگ،براى من گناهى مگذار جز آنكه بيامرزى،و نه اندوهى جز آنكه برطرف نمايى،و نه بيمارى جز آنكه شفا دهى،و نه عيبى جز آنكه بپوشانى،و نه رزقى جز آنكه بگسترانى،و نه ترسى جز آنكه ايمنى دهى،و نه پراكندگى جز آنكه گرد آورى،و نه دور از نظرى جز آنكه حفظ كنى و ديدارش را نزديك نمايى،و نه حاجتى از حاجتهاى دنيا و آخرت،كه تو را در آن رضايت و مرا در آن مصلحت است جز آنكه برآورى،اى مهربانترين مهربانان.
التماس دعای فراوان
۹/شهریور/۹۲, ۲۱:۱۶
بسم الله
سلام علیکم
حسن عزیزم،
خوشا بحالت که در میلاد فرزندش ،علی بن موسی الرضا (صلوات الله علیه) عازم و زائر گشتی .
ارتباط عجیببی است بین کربلا و مشهد ، کبوتر دل از مشهد الرضا پرواز کنان خود را به کربلا میرساند و این بار دل و چشم هر دو این مسیر را طی میکنند .
اونهایی که نرفته اند دلشان زیارت میخواهد و انان که زائر بوده اند ، مجاورت .
ایکاش قبل کوچمان از این دنیا بار دگر ایوان طلای نجف ، ضریح کاظمین ، سرداب سامراء و بین الحرمین را سیر ببینیم تا حسرتی برایمان نمانده باشد .
التماس بسیار از عزیزان عازم ، خصوصا برای همه مسلمین در گوشه گوشه این دنیا ..
موفق باشید و خدایی .
سلام علیکم
حسن عزیزم،
خوشا بحالت که در میلاد فرزندش ،علی بن موسی الرضا (صلوات الله علیه) عازم و زائر گشتی .
ارتباط عجیببی است بین کربلا و مشهد ، کبوتر دل از مشهد الرضا پرواز کنان خود را به کربلا میرساند و این بار دل و چشم هر دو این مسیر را طی میکنند .
اونهایی که نرفته اند دلشان زیارت میخواهد و انان که زائر بوده اند ، مجاورت .
ایکاش قبل کوچمان از این دنیا بار دگر ایوان طلای نجف ، ضریح کاظمین ، سرداب سامراء و بین الحرمین را سیر ببینیم تا حسرتی برایمان نمانده باشد .
التماس بسیار از عزیزان عازم ، خصوصا برای همه مسلمین در گوشه گوشه این دنیا ..
موفق باشید و خدایی .
۹/شهریور/۹۲, ۲۱:۲۰
با سلام
ما که هر روز دلمون اونجا پر می کشه ولی گرفتار قفس تن هستیم. به آقامون بگین بعضی اوقات بد جوری توی زندگی کم می یاریم ، اگر چشم امیدمون به واسطه شدنشون پیش حضرت حق نباشه بی شک تو این دنیا پر هیاهو بدجوری گم می شیم.
خوش به سعادتت بردار انشالله ما رو هم فراموش نکن
ما که هر روز دلمون اونجا پر می کشه ولی گرفتار قفس تن هستیم. به آقامون بگین بعضی اوقات بد جوری توی زندگی کم می یاریم ، اگر چشم امیدمون به واسطه شدنشون پیش حضرت حق نباشه بی شک تو این دنیا پر هیاهو بدجوری گم می شیم.
خوش به سعادتت بردار انشالله ما رو هم فراموش نکن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟