شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
برخی لحظات سعادت را هدیه خداوند می دانند و برخی هدیه چه کس دیگری؟!!!...
دوست من، خدا را هیچ وقت از خوشبختی ات جدا مدان!
و در مورد خودم : نمی دونم که چی بگم!!
فقط اینکه بغض داره رو گلوم سنگینی میکنه
ماکه لیاقت طلبیده شدن نداریم شما از طرف من از آقا بخواین که نصیب منم بشه آخه روایت داریم دعا برای کسی از زبان برادر مومنش مستجاب می شه
سفرتون به خیر و سلامت
سلام برادر بزرگوار!
خیییییییییییییلی التماس دعا.برای همه جوونها...
ما رو هم فراموش نکنید توروخدا.منم دلم خیییییییلی واسه کربلا تنگه.یکبار هم بیشتر نرفتم و دیگه هم قسمتم نشد.
ان شاء الله سفر پر از معنویات و همچنین بی خطری داشته باشید.
التماس دعا

زبان قاصر و آرزوها زياد.
اما دعايي كه مطمئنم درسته اينه: اللهم عجل لوليك الفرج...

براي فرج بسيار دعا كنيد. سفرتون به سلامت.
سلام
اینا برشی از دل نوشته های بچه های خوب تالاره تو مبحث
درد و دلی با کربلا
اینا رو می زارم اینجا تا تجدید بیعتی بشه با ارباب . .
(۱۵/خرداد/۹۰ ۹:۴۶)paradise نوشته است: [ -> ]ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(۱۸/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۶)hesam110 نوشته است: [ -> ]بیراهه نرو نزدیک ترین راه به الله حسین است.....
خداییش هر کی مثل من دلش گرفته و مثل من کربلا نرفته و تو حسرتش می سوزه برام دعا کنه که از غافله عهدی که با خودم و آقام و خدام بستم عقب نمونم....
(۸/مهر/۹۰ ۰:۳۰)علیرضا110 نوشته است: [ -> ]این چند وقته خیلی دلم گرفته،دلم می خواد برم کربلا ولی نمی تونم برام دعا کنید که این توفیق نصیبم بشه!!
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۵:۰۳)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]یکی نیست بیاد اینجا بگه من دارم میرم کربلااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
بخدا خیلی دلم تنگ شد.
(۱۵/مهر/۹۰ ۱:۳۳)neda نوشته است: [ -> ]اگر تاکنون نرفته اید، اگر در حسرتش هستید... بدانید هنوز بهترین موقعیتش برایتان فراهم نشده است...
به قول حاج آقا سرلک زائر حسین(علیه السلام) شدن مهم است نه زائر کربلا شدن...
به کربلا که میرسی گویا به سرزمین خودت رسیده ای... تازه میفهمی وطن ات کجاست...
اگر آنقدر احساس آرامش کردی که اشک هایت جاری نشد اصلا نگران نباش...
تو در کربلا همچون فرزندی هستی که بعد از سالها به آغوش مادر خویش بازمیگردی......
و من باز دلم هوایی شده است اما گره ای در کار است...
ولی اکنون که باز هم بانگ سفرش می آید، دلم هوای رفتن کرده است... د
لم هوای رفتن میکند وعقلم حکم به ماندن...
کربلا باشد برای ما
و هر چه ماند ، برای شما . .
قبول ! ؟
نفسی صبر کن ای مرد مسافر
قسمت میدهم ای دوست! سلام من دل خسته ی مجنون شده را نیز
به شیرین غزل های خداوند
به معشوق دو عالم برسان.............
"سید حمیدرضا برقعی"
سلام ، سفرتون بسلامت . خیلیییییییییییی خوش بحالتونه من که هنوز قسمتم نشده ، دعا کنید برای پیروزی و عاقبت بخیری همه مسلمونا مخصوصا شیعیان واسه فرج آقامونم زیاد دعا کنید از طرف همه ماها .دعا کنید قسمت مادر منم بشه هنوز نرفتن ولی دلشون پر میزنه واسه کربلا . یا علی .
ای صبا با ما بگو از کربلا
ای نماز ما به خاکت مبتلا
تا به کی دور از تو در خود سوختن ؟
چشم بر راه نسیمت دوختن ؟
سلام
دو سال پیش توفیق نصیبم شد و رفتم , دیوونش بودم دیوونه تر شدم. ان شا الله همه برن , دعام کنید فقط یه بار دیگه برم.
التماس دعای فرج
به نام خدا
بین الحرمین ، نه یک خیابان ،
نه یک میدان ،
و نه یک بازار است ،
بین الحرمین سیری است که عبد را به مولا می رساند . .
.
.
.
(۷/آذر/۹۰ ۱۱:۴۵)saloomeh نوشته است: [ -> ]آقا ما ندیده عاشقتیم همینکه عکس حرمتو میبینیم ، انگار روحمون کنده میشه
میدونم هم میدونی هم میتونی ...
آرزومونه آقا پای تل زینبیه سر بکوبیم .آرزومونه وسط حرم مردن آقا ...
دم دمای سحر از توی بین الحرمین بریم به سمت حرم عباس علمدار .
[b]آقا خسته شدم از بس گفتن " نمیدونی چقدر قشنگه بین الحرمین "
برات کربلا آقا !
آقا جونم خوب بلدی برای عاشقات چطور ناز کنی . آقا خریداریم به مولا خریداریم فقط کم طاقتیم ،
کم طاقت ...
(۱۹/مهر/۹۰ ۲۰:۰۳)F_R نوشته است: [ -> ]خدا میدونه چند وقته دلم هوای کربلا کرده هی بیتابم که برم تا حالا نرفتم برام دعا کنید خدا قسمتم کنه
روز تولد امام رضا از امام مهربونمون عیدی زیارت امام حسین و خواستم ان شاءالله برم اونجا و اونجایی که همه حاجت هارو خدا میده فقط برای ظهور آقامون دعا کنم. الهی آمین
خدا قسمت همه کنه
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۴:۳۱)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]
برو کربلا از طرف من به آقا بگو جلال هر شب میره تو حرم امام رضا و برای دوری و دلتنگی کربلا گریه میکنه. پس کی میخوای دوباره دعوتش کنی؟؟؟ چقدر باید صبر کنه؟؟؟
تو که آخر گره رو وا میکنی
پس چرا امروز و فردا میکنی؟؟؟
(۲۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۰)hesam110 نوشته است: [ -> ]ای راه میانبر من به سوی خدا. ای آنکه ره صد ساله را به وسیله شما در یک شب می توان رفت.
ای عالم به فدای خون تازه ای که با هر نفس از میان زرهتان به زمین می ریخت .
بهار جوانیم در گذران سریع زمان است و تا خزان فرصتی نیست.
به زبون خودمون : آقا جان کی می خوای برام امضاء کنی بیام پیشت و یه آشتی کنون درست و حسابی به واسطه شما با خدا برام بگیرین. کی می خواین اجازه بدین منه بد هم کنار شش گوشه قشنگتون بشینم.
آقا جان .... آقا جان ... نکنه بمیرمو کربلاتو نبینم.
آقا جان .... آقا جان ... نکنه بمیرمو جایی که بی بی زینب دلش لرزید رو نبینم.
آقا جان .... آقا جان ... ......
(۱۴/آبان/۹۰ ۱۷:۵۰)saloomeh نوشته است: [ -> ]گنه از جانب ما نيست اگر مجنونيم
گردش چشم تو نگذاشت که عاقل باشيم
(۱۷/آبان/۹۰ ۱۳:۴۷)saloomeh نوشته است: [ -> ]کاش زوتر دعوتنامه من هم بیاد دیگه خسته شدم از بس از هر کی رفت پرسیدم حرم چه جوری بود؟
(۲۲/آبان/۹۰ ۶:۴۹)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله
دعا کنیم برای هم که کربلا قسمتمان شود.
التماس دعا...
(۲۲/آبان/۹۰ ۹:۱۲)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]تا یه زائر میرسه از کربلا این گفتگومه
منم آقا آرزومه
ادامه دارد ان شا الله . . .
سلام حسن اقا .
برادر عزیز فقط منو در حرم حضرت ابوالفضل(علیه السلام) یاد کن ... همین !
در پناه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)