۲۱/مهر/۹۲, ۱۱:۱۴
(۹/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۰)شاهد نوشته است: [ -> ]من که تصویری نمیبینمپس به نظرت شخصیت dark sider 1 کی می تونه باشه؟
کدوم تصویر؟

![[تصویر: lightbulb.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/lightbulb.png)
(۹/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۰)شاهد نوشته است: [ -> ]من که تصویری نمیبینمپس به نظرت شخصیت dark sider 1 کی می تونه باشه؟
کدوم تصویر؟

![[تصویر: lightbulb.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/lightbulb.png)
(۱۱/آبان/۹۲ ۲۱:۰۳)mobinpendar نوشته است: [ -> ]هیچ ربطی ندارهربطش اینکه که اون چهار سوار انجیل کدومشون شمشیر ذوالفقار داشتن؟
مال چهار سوار انجیله
بازی اول سوار جنگ بود ، این یکی سوار مرگ
چرا همه چیرو به هم ربط میدین شما؟!!!!!!چه ربطی به امام زمان داره؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نقل قول:در طول تاریخ تنها کسی که شمشیرش ذوالفقار بود امام علی بودمی تونم نام ببرم خیلی ها رو که شمشیر و تبر دولبه داشتن. از Sir Vellad و Don Meshelle تا حامد بن خلیل و جین هی خوان. اسم زیاده و توی اسطوره های ملل بگردید خیلی پیدا می کنید. هر گردی گردو نیست. حالا اینو من به شما نگفتم آقای احد شاکر!
نقل قول:اینقدر هم بازیش مسخره است خوشم نیومد بازی نکردم ولی خیلی طرفدار دارهآره والله. یه بازی فانتزی شبیه به Warcraft هست. همون طرفدارای Warcraft هم بازیش کردن. من نسخه یک رو بازی کردن. سبک داستان نیمه خطی بود( شبیه به Resident Evil 4) که من از این سبک خوشم نمیاد.
نقل قول:چهار سوار آخرالزمان که در مکاشفه یوحنا در عهد جدید از کتاب مقدس نام برده شدهاند چهار شخصیت هستند که بر اساس مکاشفه باب ۶ آیات ۱ الی ۸ هنگام باز چهار مهر وموم از هفت مهروموم (متعلق به آخرالزمان) آزاد میشوند این مهر و مومها بر دستان فردی که در مکاشفه بره خداوند نامیده شدهاست و همان عیسی است. باز میشوند. این سواران به ترتیب بر چهار اسب به رنگهای سفید، قرمز، سیاه و رنگپریده سوارند و به ترتیب نمادهای پیروزی، جنگ، قحطی و مرگ هستند.داستان، به نوع خودش کاملا اسرائیلیاته! بهتون پیشنهاد می کنم که برید داستان کلیشو توی وبسایت ها یه نگاهی کنید. کرکر خنده است! یه ضد نقیض هایی توش هست که خیلی جالبه. یعنی کلا نمی شه با داستان همزادپنداری کرد(اصل اول تاثیر در افکار بازی کننده).
حتی برای رسیدن به این درخت زندگی باید میکر ها با احیای غول سنگی ، تک چشم بزرگی که ورودی درخت رو مسدود کرده را خراب کند ، در بازی به این چشم و این ها Coruption یا فساد اطلاق میشه.نقل قول:راوی: بدون نظم و قاعده, زندگی نمتیواند وجود داشته باشد. خوبی, بدی ..... تاریکی و نور, بایستی یک تعادل و بالانس بین دنیا برقرار باشد. مثل حکمرانی شورای سوخته (charred council), یک وجود باستانی که از جانب آفریدگار عهده دار حفظ هستی بصورت دست نخورده است. اما این تعادل شکسته شد. تا جایی که حتی حالا زمین در ویرانی مدفون شده است. زمین بوسیله اربابان شیطانی (demon lords) سقوط کرد و ویرانگر (destroyer) یک حکمرانی جدید را بوسیله نیروی برترش برپا ساخت.
نقل قول:See how you truely lived

(۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۰۶)مهرداد1991 نوشته است: [ -> ]یه شرکت های بازی سازی معروف وقت و هزینه و عمر کارمنداشون رو نمیزارن که فقط و فقط بخوان و بیان چیزی بسازند که به اسلام توهین کنه ...سلام