با سلام برادر تلمیخا .
کپی پیست رو بی ارزش نکنید

. من خودم هم از این قابلیت استفاده میکنم . بعضی از مطالب واقعا ارزش دارن که کپی بشن , مثه مقالات خوبی که توی سایت های دیگه میزنن :
ایالات متحده؛ بدون روتوش + فيلم و عكس
تحلیل فیلم " Prometheus "
وقتی یه مطلب خیلی عالی توی سایت های دیگه زده میشه چرا استفاده نکنیم ؟
میخواین بگم چرا تالار این روزها اینقدر کسل شده ؟ چون ناظرین تالار مثله من توی بحث ها شرکت نمیکنیم و از دکمه ی تشکر استفاده نمیکنیم ...خوده من رو همین تشکر های مدیران تالار اینجا نگه داشته ( تعارف که نداریم ) اون اوایل که کوچکترین مطلبی میزدم میدیدم ناظرین تالار کلی تشکر و اعتبار و ... , منم همیشه سعی میکردم مطالبم رو از قبل بهتر کنم و بیشتر فعالیت کنم .
یه پست هایی زدم و ازم تشکر کردن که خودم خنده ام میگیره الان نگاهشون میکنم ... الان یه کاربر جدید بیاد همچین تاپیکی بزنه :
اولا : کسی از تاپیکش تشکر نمیکنه و اعتبار نمیده
دوما : چند نفر از حزب مخالف میریزن طرف رو کله پا میکنن
سوما : از حزب موافق میان میگن فلانی گفته نماد شناسی تموم شد
خب کاربر جدید هم با توجه به منفجر شدن برجکش و هیچ گونه حمایتی و دستت درد نکنه ای دمش رو میذاره رو کولش و پشت سرش رو هم نگاه نمیکنه .
هدف از وجود ناظرین اینه که بیان تشکر بزنن و اعتبار بدن کاربر رو ترغیب کنن و توی بحث هاش شرکت کنن نه اینکه فقط پست های مخالف با قوانین تالار رو حذف کنن ... متاسفانه این روزها ناظرین تالار اینجوری شدن که فقط حذف میکنن و تنها به بحث هایی اعتبار و تشکر میدن که خودشون مطلبی رو ازش یاد بگیرن ... البته یه مسئله ای هم هست , اونم اینه که خیلی از ناظرین دنبال کار و زندگی و دانشگاه هستن و نمیشه ازشون انتظار داشت که زندگیشون رو ول کنن بچسبن به تالار !
من خودم همین چند وقت پیش یه تاپیک زدم که نزدیک به یک ماه براش وقت گذاشتم و انتظار برخورد صمیمی تری

رو نسبت به تاپیکم داشتم ولی ... .
---یه نکته ای هم هست چرا تاپیکی که توش از احادیث و روایات کپی پیست شده استفاده میشه اینهمه تشکر میخوره ولی تاپیک هایی که حدیث نداره و صرف دشمن شناسی محسوب میشه اصلا تاپیک حساب نمیشه ؟
سه سال داره از زمانی که توی تالار فعالیت میکنم میگذره ...هر روز هدفی که به دنبالش بودیم رو دارم کمرنگ تر میبینم ! میخواستیم دنیا رو عوض کنیم برای ظهور مولامون ولی داریم خودمون رنگ دنیا میشیم ... خیلی از کسانی که توی تالار میشناختم به خاطر ازدواج و کار و دانشگاه دیگه نیستن , خدا هر جایی هستن حفظشون کنه در پناه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و خدا کنه ذره ای سست نشن توی راهی که انتخاب کردن هر چند که دیگه کنار ما نیستن ... نمیدونم این خلوت شدن تالارهای مهدوی و شلوغ شدن سایت های دانلود و فیض بوق و فیلم و موسیقی جزئی از امتحان خداست یا نه ؟ این همه مشکلاتی که سر هممون میاد به خاطر اینه که سست بشیم و از قافله عقب بمونیم ؟
امام باقر(علیه السلام) : ای شیعه آل محمد , حتما باید مورد پاکسازی قرار گیرید همچون پالودن و برطرف شدن سرمه از چشم , که صاحب چشم میداند چه وقتی سرمه در چشمش جای میگیرد ولی نمیداند چه زمانی از ان بیرون میشود و به همین گونه است حال مرد که بر طریق امر ما (امامت) صبح میکند (روز را آغاز میکند) و بعد روز را شب میکند و (بعد) در حالی که از آن خارج شده و شب را به صبح میبرد. ((یعنی بامداد مسلمان است و شامگاه کافر و بالعکس)) غیبت نعمانی ص 295
محمد بن منصور صیقل از پدر خود روایت کرده است که گوید : بر امام باقر (علیه السلام) وارد شدم و جماعتی نزد او بودند پس در ان میان که ما با یکدیگر سخن میگفتیم و ان حضرت روی به یکی از یاران خود داشت , ناگاه رو به ما کرده فرمود : شما در مورد چه چیز سخن میگوئید ؟ هیهات ! هیهات ! آنچه گردنهای خود را به سویش میکشید (منتظر ان هستید ) واقع نخواهد شد تا اینکه پاکسازی شوید , هیهات و آچه گردنهای خویش را به سوی آن میکشید واقع نمیگردد تا اینکه باز شناخته و از یکدیگر جدا شوید و آنچه گردن های خود را به سویش میکشید واقع نخواهد شد تا اینکه غربال شوید , و آنچه گردنهای خویش را به جانب ان میکشید واقع نخواهد شد مگر پس از نا امیدی , و انچه گردنهای خود را میکشید واقع نخواهد شد تا کسی که اهل نگون بختی است به سیه روزی , و انکه اهل سعادت است به نیکبختی برسد. غیبت نعمانی ص 298 و 299
حسین ابن علی(علیه السلام) : ان امر که شما انتظارش را میکشید واقع نخواهد شد تا اینکه پاره ای از شما از دیگری بیزاری جوید و بعضی از شما در روی دیگری اب دهان اندازد و پاره ای از شما بر کفر دیگری شهادت دهد و پاره ای از شما عده دیگر را نفرین و لعن کند --- در این زمان عمیره بنت نفیل به حضرت عرض کرد : خیری در این چنین زمان نیست , پس حسین (علیه السلام) فرمود : تمامی خیر در همان زمان است , قائم ما قیام میکند و همه ی اینها را از بین میبرد . غیبت نعمانی ص 293
خدا همه ی ما رو از امتحان های الهی سربلند بیرون بیاره .