|
خودداری از زدن مطالب کپی پیستی!
|
|
۲۱:۳۹, ۱۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع این تاپیک عمومیست ولی به طور ویژه به این بخش مربوط است (ان شاء الله) ببینید هدف ما از آمدن به این تالار چیست؟ کپی کردن مطالب،اعلام موافقت تاپیک های دیگر،سپاس زدن و امتیاز دادن و دیدن اینکه چه کسی امتیاز داده! همه این طور نیستند ولی با این شیوه تالار راکد می ماند از خوانندگان گرامی تقاضا دارم تمام خلاقیت خود را بخرج دهند که تالار پویاتر شود. زدن تاپیک های گفتگو محور خیلی کاربردیست دو خط نوشتن از خود بهتر از کپی کردن 10 صفحه مطلب است البته کپی کردن هم خوب است ولی در طولانی مدت اثر خوبی ندارد لطفا نظر بدهید چرا انقدر تالارهای مهدوی کسل شده اند؟ متشکرم از استقبال گرم کاربران گرامی! کاربران گرامی حتما در این زمینه نظری هم دارید پس لطفاً پس از دیدن نظری هم بدهید ثواب دارد ![]() به عنوان نمونه می توانید به تاپیک های علی 110 مراجعه کنید (گفتگو محورها) http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...ads&uid=51 |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱:۰۲ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی ممنون از یاد آوری و اینکه به فکر تالار هستید ، مطلبی که گفتید خیلی خوب است اما چند موضوع وجود دارد ، مثلا من خودم اوایل تلاش زیادی می کردم تا تمامی مطالب را خودم تایپ کنم همراه با نظرات ، اما کم کم خسته شدم چون می آمدم یک ساعت زحمت می کشیدم ، می نوشتم و بعد که می فرستادم نا گهان ،یا اینترنت یا تالار به مشکل بر می خورد ، و تمام زحماتم به حدر می رفت ، مخصوصا زمانی که از دست می دادم . موضوع بعدی برخی وقت ها دیدم در تالار عضوی زحمت می کشد و موضوعی را آماده می کند و می نویسد و ارسال می کند و بعد اعضای دیگر نظر می دهند که این مطلب را در جایی دیده اند و شخص هر چقدر می گویید من کپی نکردم ..... و آخرین مطلب اینکه وقتی عضوی می بیند برایش راحتر و بدون زحمت تر است که مطلب مورد نظر را کپی کند ، چرا باید وقت خود را برای تایپ کردن بگذارد.، که این به میزان وابسته بودن و علاقه مندی، ما به تالار مرتبط چ می شود . البته من هنوز بیشتر مطالبم رو خودم می نویسم اما اگه اینترنت و یا تالار با همین مشکلات باقی بمونند ، کم کم من هم بیشتر مطالبم رو کپی می کنم . |
|||
|
|
۷:۴۵, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. زدن تاپیک کپی پیستی ، بدترین حالتش اینه که یک مقاله طولانی رو بذاریم توی یک پست.واضحه که هیچ کسی رغبت نمی کنه ، یک همچین مطلب طولانی رو بخونه. . اگر یک مطلبی رو جایی خوندیم،خیلی هم کولاک بود،بهترش اینه که بیایم اون مطلب رو خلاصه اش رو به زبان خودمون بگیم،اگر هم طولانی شد،تو چند تا پست اون مطلب رو قرار بدیم. ضمن اینکه،جاذبه های گرافیکی (هر چند خیلی ساده و ابتدایی) باعث میشه کاربرا جذب مطلب بشن.جدا کردن و رنگی کردن تیتر ها.رنگی کردن قسمت های مهم مطلب و قرار دادن عکس (در حجم و سایز مناسب) باعث میشه مطلب جذاب بشه. . ما الان خیلی مطلب ناب توی همین تالار زیاد داریم(خیلی خیلی)،اما چون این مطالب یا طولانی اند یا روشون کار نشده ،جاذبه ای ندارند و کسی نمی خوندشون. یک کاری که خیلی می تونه مفید باشه (مخصوصا اگر کسی وقت داره به جای کپی پیست) اینه که همون مطالب نابی که در تالار هست رو روشون کار کنیم،شاخ و برگ بدیم،یک چیزهایی اضافه کنیم ،یک چیزهایی کم کنیم، خوشگلش کنیم ، بذاریم کاربرا بخونن. . مثلا یک کاری که انجامش برای حال حاضر تالار ما نیازه تهیه اینفوگرافی* از تاپیک هایی است ،که این پتانسیل را دارند.خصوصا در زمینه های مذهبی ... . . *: ![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بعضی از تاپیک ها واقعا اطلاعات مهمی دارن
و بحث های مهمی انجام شده اما میام میبینم پایین صفحه زده صفحه 1 از 60 بعد اینجوری میشم<<<<<<<<<<<< ![]() ![]() خب وقت نمیشه که همشون رو بخونم یا برای لود کردن اون صفحات بعضی موقع مشکل پیش میاد یه پیشنهادی داشتم حالا اگر دوستان اجرا کنن خیلی خوبه تو همون ارسال اول تاپیک که نویسنده تاپیک ایجاد میکنه داخل یک فایل word یا داخل یک فایل pdf خلاصه بحث های اون تاپیکو ، یعنی مهمترین نکاتش یا مهمترین پستهاشو یکجا قرار بده من که به شخصه هر کسی این کار رو بکنه دعاش میکنم برای کسانی مثل من که میخوان در کمترین زمان بیشترین اطلاعات رو به دست بیارن خیلی خوبه تازه وقتی هر کسی اون فایلو دانلود کرد و خوند میدونه که چه نکاتی بیان شده و چه نکاتی بیان نشده و باید الان تکراری صحبت نکنه در کل یه پیشنهاد بود اگر به نظر شما هم سودش بیشتر از ضررش هستش از این به بعد اجرا کنیم متشکر |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام برادر تلمیخا .
کپی پیست رو بی ارزش نکنید . من خودم هم از این قابلیت استفاده میکنم . بعضی از مطالب واقعا ارزش دارن که کپی بشن , مثه مقالات خوبی که توی سایت های دیگه میزنن : ایالات متحده؛ بدون روتوش + فيلم و عكس تحلیل فیلم " Prometheus " وقتی یه مطلب خیلی عالی توی سایت های دیگه زده میشه چرا استفاده نکنیم ؟ میخواین بگم چرا تالار این روزها اینقدر کسل شده ؟ چون ناظرین تالار مثله من توی بحث ها شرکت نمیکنیم و از دکمه ی تشکر استفاده نمیکنیم ...خوده من رو همین تشکر های مدیران تالار اینجا نگه داشته ( تعارف که نداریم ) اون اوایل که کوچکترین مطلبی میزدم میدیدم ناظرین تالار کلی تشکر و اعتبار و ... , منم همیشه سعی میکردم مطالبم رو از قبل بهتر کنم و بیشتر فعالیت کنم . یه پست هایی زدم و ازم تشکر کردن که خودم خنده ام میگیره الان نگاهشون میکنم ... الان یه کاربر جدید بیاد همچین تاپیکی بزنه : اولا : کسی از تاپیکش تشکر نمیکنه و اعتبار نمیده دوما : چند نفر از حزب مخالف میریزن طرف رو کله پا میکنن سوما : از حزب موافق میان میگن فلانی گفته نماد شناسی تموم شد خب کاربر جدید هم با توجه به منفجر شدن برجکش و هیچ گونه حمایتی و دستت درد نکنه ای دمش رو میذاره رو کولش و پشت سرش رو هم نگاه نمیکنه . هدف از وجود ناظرین اینه که بیان تشکر بزنن و اعتبار بدن کاربر رو ترغیب کنن و توی بحث هاش شرکت کنن نه اینکه فقط پست های مخالف با قوانین تالار رو حذف کنن ... متاسفانه این روزها ناظرین تالار اینجوری شدن که فقط حذف میکنن و تنها به بحث هایی اعتبار و تشکر میدن که خودشون مطلبی رو ازش یاد بگیرن ... البته یه مسئله ای هم هست , اونم اینه که خیلی از ناظرین دنبال کار و زندگی و دانشگاه هستن و نمیشه ازشون انتظار داشت که زندگیشون رو ول کنن بچسبن به تالار ! من خودم همین چند وقت پیش یه تاپیک زدم که نزدیک به یک ماه براش وقت گذاشتم و انتظار برخورد صمیمی تری رو نسبت به تاپیکم داشتم ولی ... .---یه نکته ای هم هست چرا تاپیکی که توش از احادیث و روایات کپی پیست شده استفاده میشه اینهمه تشکر میخوره ولی تاپیک هایی که حدیث نداره و صرف دشمن شناسی محسوب میشه اصلا تاپیک حساب نمیشه ؟ سه سال داره از زمانی که توی تالار فعالیت میکنم میگذره ...هر روز هدفی که به دنبالش بودیم رو دارم کمرنگ تر میبینم ! میخواستیم دنیا رو عوض کنیم برای ظهور مولامون ولی داریم خودمون رنگ دنیا میشیم ... خیلی از کسانی که توی تالار میشناختم به خاطر ازدواج و کار و دانشگاه دیگه نیستن , خدا هر جایی هستن حفظشون کنه در پناه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و خدا کنه ذره ای سست نشن توی راهی که انتخاب کردن هر چند که دیگه کنار ما نیستن ... نمیدونم این خلوت شدن تالارهای مهدوی و شلوغ شدن سایت های دانلود و فیض بوق و فیلم و موسیقی جزئی از امتحان خداست یا نه ؟ این همه مشکلاتی که سر هممون میاد به خاطر اینه که سست بشیم و از قافله عقب بمونیم ؟ امام باقر(علیه السلام) : ای شیعه آل محمد , حتما باید مورد پاکسازی قرار گیرید همچون پالودن و برطرف شدن سرمه از چشم , که صاحب چشم میداند چه وقتی سرمه در چشمش جای میگیرد ولی نمیداند چه زمانی از ان بیرون میشود و به همین گونه است حال مرد که بر طریق امر ما (امامت) صبح میکند (روز را آغاز میکند) و بعد روز را شب میکند و (بعد) در حالی که از آن خارج شده و شب را به صبح میبرد. ((یعنی بامداد مسلمان است و شامگاه کافر و بالعکس)) غیبت نعمانی ص 295 محمد بن منصور صیقل از پدر خود روایت کرده است که گوید : بر امام باقر (علیه السلام) وارد شدم و جماعتی نزد او بودند پس در ان میان که ما با یکدیگر سخن میگفتیم و ان حضرت روی به یکی از یاران خود داشت , ناگاه رو به ما کرده فرمود : شما در مورد چه چیز سخن میگوئید ؟ هیهات ! هیهات ! آنچه گردنهای خود را به سویش میکشید (منتظر ان هستید ) واقع نخواهد شد تا اینکه پاکسازی شوید , هیهات و آچه گردنهای خویش را به سوی آن میکشید واقع نمیگردد تا اینکه باز شناخته و از یکدیگر جدا شوید و آنچه گردن های خود را به سویش میکشید واقع نخواهد شد تا اینکه غربال شوید , و آنچه گردنهای خویش را به جانب ان میکشید واقع نخواهد شد مگر پس از نا امیدی , و انچه گردنهای خود را میکشید واقع نخواهد شد تا کسی که اهل نگون بختی است به سیه روزی , و انکه اهل سعادت است به نیکبختی برسد. غیبت نعمانی ص 298 و 299 حسین ابن علی(علیه السلام) : ان امر که شما انتظارش را میکشید واقع نخواهد شد تا اینکه پاره ای از شما از دیگری بیزاری جوید و بعضی از شما در روی دیگری اب دهان اندازد و پاره ای از شما بر کفر دیگری شهادت دهد و پاره ای از شما عده دیگر را نفرین و لعن کند --- در این زمان عمیره بنت نفیل به حضرت عرض کرد : خیری در این چنین زمان نیست , پس حسین (علیه السلام) فرمود : تمامی خیر در همان زمان است , قائم ما قیام میکند و همه ی اینها را از بین میبرد . غیبت نعمانی ص 293 خدا همه ی ما رو از امتحان های الهی سربلند بیرون بیاره . |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در بعضی مواقع مانند ارسال اخبار مهم، خوب باید کپی پیست کرد دیگر، یعنی خبر را از سایت خبری گرفت و در تالار به همان صورت با ذکر منبع قرار داد به هر حال شاید خیلیها در تالار از جمله خود بنده، از خیلی از اخبار از طریق تالار مطلع شدم. در خبر هم که نمیشود دست برد بنابراین در خیلی مواقع استفاده از مطالب کپی پیستی اشکالی ندارد چون به هر حال خیلی از ما شاید تایپمون ضعیف باشه یا در آن حد از علم و دانش در بعضی زمینه ها نباشیم که بخواهیم بر بعضی مسائل نظر بدهیم به همین دلیل ممکن است با استفاده از مقالات دیگران جواب برخی از دوستان یا مسائل را بدهیم که اینکار بسیار پسندیده هم هست و باعث باز شدن بحث علمی و مطالعه مقالاتی که گوشه ای از آنها در تالار کپی شده میشود. بنده در تالار تا به امروز هم خودم مطلب نوشته ام هم از مطالب دیگران یا اخبار هم کپی پیست کرده ام در جایی و این دو کاملا مکمل یکدیگر هستند چون بر فرض ممکن است در جایی مطلبی خوانده باشم که به نظر برای تالار مفید است نمیتوانم در آن مطلب دست ببرم چون از نظر اخلاقی درست نیست بنابراین کپی آنرا همراه با مرجع آن در سایت قرار میدهم که اگر دوستان تمایل به مطالعه بیشتر داشتند به مرجع اصلی، رجوع کنند. |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام به نظر بنده دلیل کسل شدن فضای تالار ربطی به کپی پیست نداره چون من تازه وارد تالار شدم و اولش توقعم خیلی زیاد بود بعد دیدم اینجا هم همون حرفای تکراری زده میشه ( البته باعرض پوزش
) دلیل کسل شدنش اینه که موضوعات تکراریه و چیز جدیدی به آدم نمیده خوب اگه من بخوام از اخبار آگاه بشم یا بخوام جملات محبت آمیز نسبت به حجاب و ....... رو بخونم میرم توی این همه وبلاگ دیگه عضو میشم واسه خود من مهم اینه که یه چیز جدید یاد بگیرم یه تحلیل جدید یه زاویه دید جدید که این تالار نمیده از طرفی هر کسی براحتی آدم های بزرگ و شناخته شده رو تحت هر عنوانی میبره زیر سؤال اون هم با کمترین اطلاعات من مطمئنم اکثر ما اگه بهمون یه تاپیک واسه تحقیق بدن نمیدونیم چیکار کنیم به کجا مراجعه کنیم یا از چه اشخاص و سایتی میتونیم کمک بگیریم تالار باید اینو یاد بده که همه یه روز محقق شن اونوقت مطالب جذاب و گیرا میشه چون هر کسی با اسناد و مدارک تحلیل میکنه نه اینکه من چون تو فلان سایت دیدم که مثلا هاشم عبدالله فلان نقل قول ازش شده یا چون مسی فوتبالیستو یه جایی دیدن سریع میچسبن به ماسون ها یا چون دکتر شریعتی یه جایی یه چیزی گفته سریع زیر سؤال میبرن همیناست که منو دلسرد کرده که ای بابا اینجا هم فقط یه عده ظاهرا دارن واسه پر کردن اوقات فراغت میان یه سری میزنن و میرن ![]() در هر صورت باید تورویکرد تالار تغییر ایجاد کرد |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱)Reza2035 نوشته است: با سلام برادر تلمیخا . با تشکر از همکاری سلام برادر رضا ![]() من بی ارزش نکردم و خودم هم استفاده می کنم (مثل تاپیک تقویت اراده) گفتم که زحمت کشیده می شود ولی چه بهتر که مطالب خلاقانه باشد نه صرفا کپی برادر میلاد [b] ایده خوبی دادند در مورد اینفوگرافی![]() شاید نشود برای هر تاپیکی کلیپ ساخت ولی بنظرم همین اینفوگرافی خیلی خوب جواب می دهد اما در مورد تاپیک های کپی پیستی علاوه بر استفاده از رنگ و نقش جذاب سعی کنیم ابتدا خلاصه ای از آن را بگوئیم که نشان دهید خودمان حداقل آن را خوانده ایم نقل قول:میخواستیم دنیا رو عوض کنیم ........ باید کاری کرد که با حفظ وحدت در این تالار و تالارهای برادر دیگر به پویایی آنها کمک کنیم (۱۳/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۸)عدالت نوشته است: به نام خدا در مورد اخبار کاملا درست است. اگر بتوان اخبار مشابه را ترکیبی گفت بهتر می شود (۱۳/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۰)hamoon نوشته است: با سلام به نظر بنده دلیل کسل شدن فضای تالار ربطی به کپی پیست نداره چون من تازه وارد تالار شدم و اولش توقعم خیلی زیاد بود بعد دیدم اینجا هم همون حرفای تکراری زده میشه ( البته باعرض پوزش یکی از مشکلات از قدیم این بوده که حرف زده میشد ولی اجرا نمیشد موضوع تکراری را اگر واقعا روی آن تمرکز می کردید خیلی دست شما را می گرفت ولی با تلمبار شدن اطلاعات که یکی از پدیده های منفی اینترنت است شما از هر چیزی زده می شوید در مورد انتقاد شاید منظور شما شخص خاصی است در هر صورت انتقاد کردن مسئله ای عادیست و قرار نیست همه بی اشکال باشند شما نباید یک شخص را صرفاً بخاطر شهرتش یک حصار امنیتی دورش بپیچید این همه از آقای عباسی و آقای رائفی انتقاد شد ولی جواب هم گرفته شد. خب شریعتی فلان جا اشتباه حرف زده و باید آگاه سازی صورت بگیرد نه اینکه چون اسمش روی یکی از خیابان های اصلی تهران است از او یک بت بسازیم.(البته این حاشیه است روی این ادامه ندهید و اگر بحثی بود پیام خصوصی بدهید) |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:دلیل کسل شدنش اینه که موضوعات تکراریه و چیز جدیدی به آدم نمیده خوبمنم با نظر شما موافقم من خودم وقتشو ندارم همه تاپیکها رو بخونم همیشه سراغ تاپیکایی میرم که مطلبش در حد چند خط باشه اخه حوصله ندارم مطالب طولانی بخونم یا تاپیکایی که در مورد مطالب جدیدیه یا در مورد یه موضوعی بحث میکنند چون از بحثای کاربرای عزیز یه چیزایی یاد میگیرم بیشتر خود مطلب نوشته شده
|
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
در ضمن در مورد اینفوگرافیک
می توانید با نرم افزارهای پاورپوینت و کورل کارهای خوبی را درست کنید همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند >> با صدای فامیل دور نخوانیددانلود آموزش پاورپوینت(pass:www.p30download.com) دانلود آموزش کورل (pass:www.graphiran.com) پیشنهاد می کنم گروهی از کاربران به طور خاص روی همین کار کنند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1313918564_what_is_ig_l.jpg]](http://infographics.ir/uploads/posts/2011-08/1313918564_what_is_ig_l.jpg)