تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وســــــــــــــــــوسه............گناه!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۱)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]چییییییییییییییییییییییییییییی؟ به این ها حق بدیم؟؟؟؟ اینا دلیل نبود و فقط یک مشت چرت و پرت بود! یک عده آدم بی دین و بی حیا بیش نیستن. حالا گیرم که یک مشکلی هم باشه، به جای اینکه برن مشاوری چیزی، باید خیانت کنن؟ مردی هم که به خاطر زیبایی به خانمش خیانت کنه و یا اینکه عاشق یک خانم زیباتر بشه و خیانت کنه دیگه آدم نیست.
اینقد بدم میاد از این آدم هایی که به همسرشون خیانت میکنن دلم میخواد با انگشتام چشماشون رو دربیارم، آخخخخخ چقدر بدم میادAngry
تفکر یک جوون مجرد باید اینجور باشه: که به نامحرم نگاه نمیکنم چون با این کارم به همسر آیندم خیانت میکنم همینطور که دوست ندارم اون خلافی ازش سر بزنه، اون موقع اینا رو دیگه نمیدونم چی بگم.

خب درسته حرف شما
برخی دلایلش به ظاهر بچگانس
ولی شما اگر یک روز به دادگاه های خانواده تشریف ببرید (که امیدوارم تشریف نبرید!)و از نزدیک دلایل این خیانت ها رو جویا بشید به دلایلی بسیار خنده دار تر از اینها هم خواهید رسید
شاید عجیب باشه ولی ممکنه

مثلا همین مورد :
اعتراف سوم: وقت نگذاشتن برای یکدیگر

دلیل خیلی از خیانت هاست
البته باید بگم این اعتراف ها متقابل هستش
نه اینکه فقط از سوی مردان
هم مردان و هم زنان

درسته که همه اینها به انسانیت اون آقا یا خانم وابستست
چون هستند افرادی که با این مشکلات باز هم تا آخر عمرشون، همسرشون رو با تمام رفتارهاش تحمل میکنند و در واقع از خود گذشتگی میکنن
اما حقیقتا گذشت این افراد رو نمیشه توصیف کرد
و نمیشه از همه توقع داشت که این گذشت رو داشته باشن و سکوت کنن
هم به درجه ایمان و هم به درجه گذشت اون افراد بستگی داره
نقل قول:سلام

اینها فقط صرفا اعتراف هایی!! بود که تو یکی از صفحات وب خوندم
و به نظرم حقیقته
شما چطور فکر میکنید؟
به نظرتون باید بهشون حق داد؟!

بنظرم درسته چنین واقعیت هایی وجو داره ولی نباید بهشون حق داد .فقط تعدادی از موارد رو میشه گفت باید حق داد ،بقیش همانطور که گفتید واقعأ بچه گانه و غیرفابل توجیهه.

اصلأ اون راهی که باعثه طلاق و بقول خودشون نجاتشون از همسرشون میشه،بعد باعثه خوشبختی و سعادتشون میشه؟؟
و سرنوشت خوبی پیدا میکنند؟؟
امام علی(علیه السلام):

خیانت در شخص، نشان دهنده کمی پارسایی و بی دینی است.

اساس کفر خیانت است.

غررالحکم
(۲۴/شهریور/۹۲ ۰:۵۷)asal.m نوشته است: [ -> ]بنظرم درسته چنین واقعیت هایی وجو داره ولی نباید بهشون حق داد .فقط تعدادی از موارد رو میشه گفت باید حق داد ،بقیش همانطور که گفتید واقعأ بچه گانه و غیرفابل توجیهه.

اصلأ اون راهی که باعثه طلاق و بقول خودشون نجاتشون از همسرشون میشه،بعد باعثه خوشبختی و سعادتشون میشه؟؟
و سرنوشت خوبی پیدا میکنند؟؟
احتمال زیاد نه

چون کسی که اهل خیانت باشه...ذاتش پلیده...پس اگر سراغ شخص دیگه ای هم رفت دوباره همین کار رو تکرار میکنه
بارها گفتم وقتی قبح یه گناه ریخت دیگه ...
درباره مقابله به مثل هم ما از دینمون پیروی میکنیم
دین به ما میگه:
رسولُ اللّه‏ِ صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : لا تَخُنْ مَن خانَكَ فتكونَ مِثلَهُ .

پيامبر خدا صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : به كسى كه به تو خيانت كرده‏است خيانت نكن كه تو نيز چون او خواهى بود .
صرفا جهت خنده!
[تصویر: 7.jpg]
(۲۴/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۲)تلمیخا نوشته است: [ -> ]البته خیانت مرد و زن هر دو خیانت هستند

اما این کجا و آن کجا!

هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا!

HuhHuhHuhHuhHuh
متوجه نشدم....
فکر کنم منظورشون اینه که خیانت زن خیلی بدتر از خیانت مرد است!
(۴/مهر/۹۲ ۲۲:۳۳)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]فکر کنم منظورشون اینه که خیانت زن خیلی بدتر از خیانت مرد است!

نه بابا . فک مکنم این باشه.Huh

چه فرقی داره خیانت خیانت دیگه...
امام صادق (علیه السلام) :

اَلحَياءُ عَشَرَةُ أَجزاءٍ فَتِسعَةٌ فِى النِّساءِ وَ واحِدٌ فِى الرِّجالِ؛

حيا ده جزء دارد، نه جزء آن در زنان است و يك جزء در مردان.

من لا یحضر الفقیه ج3 ، ص468

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می فرمایند:
اَلْعَدْلُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الاُمَراءِ اَحْسَنُ، وَ السَّخاءُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الاَغْنياءِ اَحْسَنُ، اَلْوَرَعُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الْعُلَماءِ اَحْسَنُ، اَلصَّبْرُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الْفُقَراءِ اَحْسَنُ، اَلتَّوبَةُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الشَّبابِ اَحْسَنُ، اَلْحَياءُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى النِّساءِ اَحْسَنُ؛

عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛ تقوا نيكو است اما از علما نيكوتر؛ صبر نيكو است اما از فقرا نيكوتر، توبه نيكو است اما از جوانان نيكوتر و حيا نيكو است اما از زنان نيكوتر.

نهج الفصاحه ص578 ، ح 2006

خب این به این معنی نیست که بخوایم بگیم اگر آقایی خیانتی انجام داد مشکلی نداره!!!!
بلکه به این معنیه که ریختن قبح این گناه برای خانم ها خیلی بزرگ تر هست و خیلی بیشتر به جامعه ضرر میزنه

داشتم دنبال این حدیث میگشتم این احادیث هم دیدم گفتم اینجا بنویسم خانم ها بخونن!!!
خوشا به حالتان! بانوان

أَكثَرُ الخَيرِ فِى النِّساءِ؛

بيشترين خير و بركت در زنان است.

من لايحضره الفقيه، ج3، ص385، ح4352

إنَّ اللّه تَبارَكَ و َتَعالى عَلَى الناثِ أَرأَفُ مِنهُ عَلَى الذُّكُورِ و َما مِن رَجُلٍ يُدخِلُ فَرحَةً عَلَى امرَأَةٍ بَينَهُ وَ بَينَها حُرمَةٌ إِلاّ فَرَّحَهُ اللّه تَعالى يَومَ القيامَةِ؛

خداى بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است و هيچ مردى، زنى از محارم خود را خوشحال نمى كند، مگر آن كه خداوند متعال او را در قيامت شاد مى كند.

كافى(ط-الاسلامیه) ج6، ص6، ح7

اِستَوصُوا بِالنِّساءِ خَيرا؛

يكديگر را به رفتار نيك با زنان سفارش كنيد.

مسترک الوسایل و مستنبط المسایل ج14 ، ص253 ، ح16628 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج33، ص628
درسته کاملا. ولی گفته نشده خیانت از مردان مقبولتر است نسبت به زنان...

اون احادیث همچی چیزی رو نمیرسونه حداقلHuh
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع