![[تصویر: zan%20tabligh.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/bardegi%20zan/zan%20tabligh.jpg)
این دو تا عکس رو نفهمیدم من!یعنی چی؟چه مشکلی داره؟!
(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۰۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]من نمیدونم چرا دائم تاکید میشه زن این چیزی که الان هست نباید باشه .
نگاه جنسی و درجه دوم به زن قدمتی چند هزار ساله داره .چه اینجا و چه هر جایی دیگه . در ضمن این رو من یه توهین میدونم
سلام
صادقانه و رک و پوست کنده بهتون می گم شما هم فریب بازی غرب رو خوردید!
این مرد ها نیستند که به زن ها نگاه درجه دوم دارند این زن ها هستند که به مرد ها نگاه کوچک بودن و حقیر بودن دارند! یعنی فرهنگ غرب به زن ها این رو القا کرده اگر می خواید به کمال برسید باید کارهای مردانه انجام بدید! یعنی هر زنی که بیشتر کارای مردانه انجام بده برتر هستش
به شما القا شده که تربیت فرزند و اداره خانواده کار پست و غیر مفیدی هست و برای پیشرفت کردن و به کمال رسیدن باید در اجتماع وارد کارهای مردانه بشند. البته وارد شدن زن به اجتماع بسیار می تونه مفید باشه اما وارد اجتماع شدن با کارهای مردانه شدن فرق داره!
زن یک ماموریت بسیار مهم داره که اکثرا ازش غافلند و اون هم اینه: "تــــربیت انـــسان"
به جرات می تونم بگم بیشتر کارهایی که زنان انجام می دن هیچ علاقه ای درش ندارند و فقط وفقط به ژست اون کار ، حرفهایی که مردم می زنن و باورهایی که بهشون القا شده باعث انجام این کار می شه!
همچنین در جایی دیگر مردان غربی برای رسیدن به اهداف پلید خودشون نگاه جنسی به زن رو کاملا شسته رُفته و خیلی تمیز جلوه دادن و زن رو به خاطر خودنمایی و ... تشویق می کنن و زنها هم متاسفانه فریب این بازی رو خوردند!
ای مدیرای خانمی ک گفتین از مدیرای مرد بدترن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همشون علیه خانمها پست میدن و اصلا بجز خانم حدیث بقیشون دوس ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم اگر قرار بود زن فقط آشپزی و بچه داری کنه خو چرا خدا بهش استعدادهای دیگه هم داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استعداد هنری - فنی - علمی و ........
زن حق داره استعدادهاش پرورش بده و ازش استفاده کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه هر چی تو دنیاست مال مردهاست ک میگین زن میخواد خودش مثل مردها کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر هرچی تو دنیاست مال زن و مرد هس ک اینجا سهم زنها را دزدیدین بعد هم میگین میخوای مثل ما بشی!!!!!!!!!!!
ما رو نقطه چین فرض کردن بعضیها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۰۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اهمیت زن فقط بچه زایی نیست .
خوب هر خانمی به یه چیزی علاقه داره دیگه . یکی ورزش . یکی سینما .یکی مسابقه .
من نمیدونم چرا دائم تاکید میشه زن این چیزی که الان هست نباید باشه .
نگاه جنسی و درجه دوم به زن قدمتی چند هزار ساله داره .چه اینجا و چه هر جایی دیگه . در ضمن این رو من یه توهین میدونم زن قرار بود چه شود و چه شد .چی شدیم مگه ؟
چرا مدیران این تالار همه مردن .
چرا دغدغه همشون ما خانم ها شدیم ؟
چرا یه خانم مدیر این تاپیک نیست ؟
نقل قول:این تصاویری که نشون دادید اشکالش چیه ؟
اشکالش اینه که طوری شرایط عوض شده که شما اشکالی نمیبینید
و بقیه جواب ها هم مشابهن
..........
(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۱۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]![[تصویر: %DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/bardegi%20zan/%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3.jpg)
![[تصویر: zan%20tabligh.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/bardegi%20zan/zan%20tabligh.jpg)
این دو تا عکس رو نفهمیدم من!یعنی چی؟چه مشکلی داره؟!
عکس اولی جلو فرستادن زنان در سریالها و فیلم های تلویزیونی است البته بصورت کاذب
عکس دوم هم تبدیل شدن زن در تبلیغات
لیبرالی صدا و سیما به یک مانکن است
با تشکر از مشارکت همه در تاپیک خودتون
(۸/آبان/۹۲ ۱۹:۰۳)Atosa نوشته است: [ -> ]ای مدیرای خانمی ک گفتین از مدیرای مرد بدترن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همشون علیه خانمها پست میدن و اصلا بجز خانم حدیث بقیشون دوس ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم اگر قرار بود زن فقط آشپزی و بچه داری کنه خو چرا خدا بهش استعدادهای دیگه هم داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استعداد هنری - فنی - علمی و ........
زن حق داره استعدادهاش پرورش بده و ازش استفاده کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه هر چی تو دنیاست مال مردهاست ک میگین زن میخواد خودش مثل مردها کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر هرچی تو دنیاست مال زن و مرد هس ک اینجا سهم زنها را دزدیدین بعد هم میگین میخوای مثل ما بشی!!!!!!!!!!!
ما رو نقطه چین فرض کردن بعضیها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نگاه صفر و صدی به زن،نگاه جنسیتی،نگاه فمنیستی،همه ش از پایه غلطه.
واقعا فکر میکنید تمام دغدغه یه زن باید مسائل بیهوده جنسیتی باشه که من به عنوان یک زن بهترم یا مرد ها برترن؟
هدف از این بحث ها صرفا سرگرم کردن ماست تا فراموش کنیم ما انسانیم.
آخرش قراره تو این بحث ها به کجا برسیم؟قراره چه یزی اثبات شه؟
توهین کردن شما به مردها در اغلب پست هاتون و توهین کردن برخی آقایون به خانوم ها در سایر پست ها چه هدفی رو دنبال میکنه جز دعواهای زرگری و بیهوده وقت تلف کردن؟
خواهر من عزیز من ما به عنوان انسان چه مرد و چه زن کارهای خیلی مهم تری داریم فراموش کنید این دعواهای بچه گانه را.این دعواها برای اینه که شما به عنوان یه انسان فرصت نکنی به مسائل مهم تر فکر کنی.
مهم اینه که من نوعی به عنوان یه انسان چه کردم در طول عمرم،چقدر به رسالت آفرینشم عمل کردم،چقدر مفید بودم،حالا اصلا مهم نیست که زن باشم یا مرد.