تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالاتی از اهل سنت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام بر اهل سلام

[/b]

[تصویر: ghadir-khom-postal_www.patugh.ir-11.gif]

اگر بيگانگان از اسلام ، راجع به حادثه ي « غدير خم » از شما سوال كنند و بگويند :

چرا پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هزاران نفر از آن اجتماع را از حركت باز داشت ؟،

و چرا آنها را در آن هواي گرم طاقت فرسا نگاه داشت ؟

و چرا دستو داد آن كساني كه جلو رفته اند برگردند و صبر كرد تا كساني كه عقب مانده اند برسند ؟

و چرا همه آنها را در آن بيابان بي آب و علف فرود آورد و سپس در آن نقطه كه همه مي خواستند پراكنده شوند ، براي آنها خطبه خواند تا حاضران به غائبان برسانند ؟

و چرا در آغاز خطبه اش از مرگ خود خبر داد و فرمود : نزديك است كه من از ميان شما بروم و مسئول باشم ؟ اين چه امري بود كه بايد از پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) راجع به تبليغ آن سوال ميشد و از امت درباره اطاعت از آن پرسش مي كردند ؟

و چرا به دنبال آن فوراً دست علي (علیه السلام) را گرفت و بلند كرد به طوري كه سفيدي زير بغلش نمودار شد سپس فرمود : اي مردم ! خدا مولا و اختيار دار من است و من اختيار دار مومنين ؟

و چرا سخن اخير خود را تفسير كرد و فرمود : من از خود آنها بر آنان اولي هستم ؟

و براي چه بعد از اين تفسير فرمود « هركس را كه من آقاي او هستم ، اين علي (علیه السلام) هم آقاي اوست » خدايا دوست بدار هركس را كه او را دوست بدارد ، و دشمن بدار هركس را كه او را دشمن مي دارد ، ياري كن هركس را كه او را ياري مي كند و خوار كن هر كس را كه اورا خوار مي كند ؟

و چرا پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علي (علیه السلام) را به اين دعا سرافراز نمود كه جز شايسته امامان و خلفاء راستين نيست؟

جواب اين همه چراها را چه خواهيد داد؟

[b]هر كي مي تونه جواب بده

ادامه دارد ان شاء الله
حرف حساب که جواب نداره! Smile
غدیر یعنی برکه محل توقف کاروان برای استراحت بوده بهترین محل برای سخنرانی بی اب علف از کجا اومد ؟؟Huh
[تصویر: herfevafan13.jpg]

[b]اگر به زعم برخي پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي اين مردم را در « غدير خم » نگه داشت و خطبه خواند كه بگويد :

اي مردم علي (علیه السلام) را دوست داشته باشيد ،

چرا در ميان آن همه اصحاب ، فقط علي (علیه السلام) را انتخاب كرد و سفارش دوستي نسبت به او را با مردم نمود ؟

آيا اين مطلب ارحجيت امام امير المومنان علي عليه السلام به خلافت را نمي رساند ؟

(۱۷/مهر/۹۲ ۲۳:۱۷)ballista نوشته است: [ -> ]غدیر یعنی برکه محل توقف کاروان برای استراحت بوده بهترین محل برای سخنرانی بی اب علف از کجا اومد ؟؟Huh

سلام

معمولاً وقتي صحبت از بيابان مي شه ذهن آدمي به خشك و بي آب علف ميره و احتمالاً منظور نويسنده از گرماي طاقت فرسا و بياباني بودن را به نوعي تشبيح نموده ، و از طرفي بركه (غدير) رودي و يا نهري نيست كه از يك جايي سرچشمه گرفته باشه ، بيشتر آب باران و سيلاب بوده .
براي اطلاعت بيشتر به لينك هاي زير يه سري بزنيد
موقعيت جغرافيايي غدير خم

موقعيت جغرافياي غدير

موقعيت غدير خم
موفق باشي
يا حق

[تصویر: 47799878861453651666.png]
آيا دعا و نفرين پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در خطبه غدير خم كه فرمود :

« اللهم وال من والاه و عاد من عاداه» را قبول داريد يا خير ؟

اگر قبول داريد ، پس چرا بعد از پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علاوه بر اينكه دشمنان حق امير مومنان (علیه السلام) را غصب كردند ، جنبه دوستي و محبتي كه به قول خودتان پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در اين خطبه به آن اشاره داشته است را رعايت نكردند و با زور و تهديد و اجبار آن حضرت را به مسجد برده و مجبورش نمودند كه با *** بيعت كند؟

[/b]

جهت اطلاع بيشتر ان شاءالله در قسمت هاي بعدي« هجوم به خانه وحي » منتظر اطلاعات بعدي بمانيد .

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcS3KqGCcuFeEQEoXmmSj8s...fNdwptlwEY]

[b]پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پيش ار ورود به متن حديث فرمود :

« الست اولي بكم من انفسكم ؟»

در اين جمله ،پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لفظ « اولي به نفس » را به كار برده است و از همه مردم اولويت خود را نسبت به جان آنان اقرار گرفته است ، سپس بلافاصله فرمود :

« من كنت مولاه فهذا علي مولاه »

هدف از تقارن اين دو جمله جيست ؟

آيا جز اين است كه مي خواهد همان مقامي را كه خود پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به نص قرآن دارد ، براي علي (علیه السلام) نيز ثابت كند ؟

[/b]

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcS3b08YTKKQEhRGmF1BssD...hmzjNGR5Eg]
سلام [تصویر: 47799878861453651666.png]

اگر مقصود از كلمه مولي ، دوستي و نصرت فردي از مسلمانان است ، چگونه با ايجاب مودت و دوستي امام امير مونان علي عليه السلام و نصرت او ، دين تكميل گرديد و نعمت او به پايان رسيد ؟

و به چه مناسبت پيامبر اكرم صل الله عليه واله وسلم فرمود : خداوند به رسالت من و ولايت امام اميرمومنان علي عليه السلام راضي گرديد ؟

پيامبر اكرم صل الله عليه واله وسلم پس از جمله « من كنت مولا فهذا علي مولا »فرمود :

« الله اكبر علي اكمال الدين و اتمام التعمه و رضي الرب برسالتي والولايه لعلي من بعدي »

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcS3b08YTKKQEhRGmF1BssD...hmzjNGR5Eg]
جواب اين همه چراها را چه خواهيد داد؟

جواب ها :
1ـ سکوت (به قول دوستمون حرف حساب جواب نداره! )
2ـ شبهه های تکراری (البته همه را باسند جواب دادیم , میدهیم و خواهیم داد)

سلام
تهنيت خلافت به امام اميرمومنان علي عليه السلام "[/b]

[تصویر: babol2011_19.gif]

[b]ابوبكر و عمر و گروه بيشماري از اصحاب رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پس از فرود آمدن آن حضرت از منبر خطابه ، همگي به علي (علیه السلام) تبريك گفته و موضوع تهنيت تا وقت نماز مغرب ادامه داشت و شيخين (ابوبكر و عمر ) از نخستين كساني بودند كه به امام عليه السلام اين چنين تهنيت گفتند :

« هنيئاً لك يا علي بن ابيطالب ، اصبحت و امسيت مولاي و مولي كل مومن و مومنه » (1)

س- حضرت امام اميرمومنان علي عليه السلام در آن روز چه مقامي را بدست آورده كه شايسته چنين تبريكي گرديد ؟

آيا جز مقام زعامت و رهبري امت كه تا آن روز به طور رسمي به او ابلاغ نشده بود ، مي توان موضوع ديگري را تصور نمود؟

............

صواعق المحرقه - ابن حجر مكي ،ص 26 ؛ كفايه الطالب ، كنجي الشافي ،ص62 ؛ فيض القدير ، مناوي الشافعي ،ج 6 ص 218؛ شرح المواهب اللدنيه، زرقاني المالكي ، ج 7 ،ص13 ؛ فتوحات اسلاميه ، زيني دحلان ج 2 ، ص306 ؛ و ...

وقتی یه عده شون کلا سندیت غدیر رو زیر سوال می برن چگونه چرا ها رو مطرح کنیم؟! مثل کسی که خودشو به خواب زده و ....
(۲۰/مهر/۹۲ ۲:۴۳)medad.sefid نوشته است: [ -> ]وقتی یه عده شون کلا سندیت غدیر رو زیر سوال می برن چگونه چرا ها رو مطرح کنیم؟! مثل کسی که خودشو به خواب زده و ....

سلام

فرموديد: « يه عده شون ....»

خوب خواهر عزيز ، منم خطابم با اون يه عده ديگر هست كه اطلاع از غدير ندارن و واقعاً خوابند .

خداوند همه مارا از خواب غفلت بيدار نمايد ان شاءالله

موفق و سلامت باشيد

يا علي عليه السلام

سلام

مصابحت ابوبكر با پيامبر صلي الله عليه واله وسلم در غار !!!!!!!!!

ديگر از امتيازاتي كه كه ذهبي در « تاريخ الاسلام » براي ابوبكر به شمار آورده و او را به همين دليل شايسته خلافت دانسته اين است كه مي گويد : به دليل نزول آيه شريفه

« ثاني اثنين اذ هما ......(1)

[b]كه به قول ذهبي حكايت از حضور ابوبكر در كنار پيامبر صلي الله عليه واله وسلم در غار ثور دارد ، شايستگي او را در امر خلافت مي رساند .

حال بايد ديد كه آيا مصاحب پيامبر صلي الله عليه واله وسلم در غار ، ابوبكر بوده است يا خير ؟

بخاري در صحيح خود بر نازل نشدن آيه ي غار در حق ابوبكر صحه گذاشته است ، زيرا كه عايشه نزول آن آيه را در حق ابوبكر نفي كرده و گفته است :

« هيچ آيه اي از قرآن در حق ما نازل نشده است » (2)

و اين مطلب را عايشه در حضور هزاران تن از صحابه در عصر معاويه ، از جمله برادرش عبدالرحمن بن ابي بكر و مروان حكم بيان كرد و همگي آنها ادعاي وي را در اين زمينه تاييد كردند و اين دليل بسيار قوي بر دروغ بودن اخبار روايت شده درباره حضور ابوبكر در غار مي باشد و اگر چنانچه عده اي از اصحاب اعتقاد به حضور ابوبكر در غار داشتند ، حتماً بواسطه آيه غار و حضور ابوبكر در غار با عايشه به مخالفت مي پرداختند .

براي خواندن دلايل بيشتر به كتاب ( صاحب الغار ابوبكر ام رجل اخر؟) تاليف فاضل ارجمند نجاح الطائي مراجعه نماييد .كه ابوبكري كه همراه پيامبر بوده يه ابوبكر ديكري بوده و ....

بر فرض كه بگوييم كه مصاحب پيامبر صلي الله عليه واله وسلم در غار ابوبكر بوده است ، بايد پرسيد :

[/b]

اگر ابوبكر به دليل آيه شريفه (« ثاني اثنين اذ هما ......) توبه آيه 40) شايستگي خلافت را داشته است ، چرا اميرمومنان علي عليه السلام كه آيه مباهله - آيه تطهير - آيه مودت -و صدها آيه ديگر به اعتراف مفسرين اهل سنت درباره امام اميرمومنان علي عليه السلام نازل شده است ، بعد از پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) احق مردم براي خلافت نباشد ؟(3)

ادامه دارد ان شاءالله
................
[b]1- سوره توبه ، آيه40

2- صحيح بخاري ، ج 6 ص 42 ط دارالكفر بيروت : تاريخ ابن اثير ، ج 3 ،ص 199 ؛ الاغاني ،ج 16 ص 90 ؛ البدايه و النهايه ج 8 ص 96 ؛ التحفه الطيفه ، سخاوي ج 2 ص 504 و ....

3- منابع بسياري از كتب اهل سنت كه آيات را تاييد نمودند .
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع