۲۲/مهر/۹۲, ۱۸:۲۵
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۶:۵۴)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]چون از احرام مثال آورید ، من هم از همان استفاده می کنم .
در موقع احرام لباس مردان نباید دوخته باشد . آیا این مسئله کلا در زندگی روزمره ما صدق دارد ؟!! آیا مردان هیچ گاه نباید لباس دوخته بپوشند ؟!
فرزندم در احکام ، قیاس مردود است .
.............................................................................................................
دوستانی که مدام می فرمایند چادر سخته چادر سخته !
بهشت را به بها می دهند یا به بهانه ؟!!!
خوب در سختی ها جوهر انسانیت بروز می کند اگر قرار باشد کسب فضائل ساده باشد که دیگر ارزشی ندارد .
گگرچه با مدلهای خوب و جنسهای جدید پارچه چادری ، دیگر آنچنان سختی وجود ندارد .
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم مثالتون درست نیست! اگه اینطور بخوایم نتیجه گیری کنیم, پس باید بگیم چون در طواف نساء , زن و شوهر به هم نامحرم میشن, دیگه تا ابد باید نامحرم بمونن!!!!!!!!!!
من بحثم چیز دیگه ای بود !
میگم اگه قراره هیچ نامحرمی چهره زن رو نبینه (در این مثال حضرت زهرا(سلام الله علیها)) پس دیگه فرقی نمیکنه کجا یا تو چه شرایطی باشه! درسته !؟
اگه قرار باشه چهره حضرت زهرا(سلام الله علیها) دیده نشه چه تو حج باشه چه جای دیگه, اصلا اهمیتی نداره! پس چون چهره ایشون درمراسم حج قطعا باز بوده نتیجه میگیریم این حکم الهی حتی برای معصوم هم نیست, چه برسه به بقیه !!!!
.......................................................................................................
درسته برای رسیدن به کمال باید سختی کشید ولی اگه بتونید چنین حجابی رو تحمل سختی بنامید !!! من که سختی در این چادر نمیبینم, مخصوصا در قریب به 99% موارد که دیدم چطور با این نوع چادر , حفظ حجابشون دچار مشکل شده !!!
از اونجایی که بحث تاپیک زیادی داره منحرف میشه, دیگه واقعا ارسالی در اینجا نخواهم داشت, اگه بازم قانع نشدید تو پ.خ یا تاپیکی مناسب همین مبحث ادامه میدیم!
همگی موفق باشید