سلام ...
من به عنوان یه همدرد با شما اظهار نظر میکنم
من هم همیشه اینطور بودم نمیدونم اوضاع شما تا چه حده اما من قبلا حتی تو خواب پا میشدم تو اتاق قدم هم میزدم ....
یا میگن مثلا یه بار رفتم گوشه اتاق داد میزدمو میترسیدم یه گوشه رو نشون میدادم.......
تو چیزای عجیب غریبی هم میگفتم مثلا یه بار پاشدم به آبجیم گفتم الان برق میگیرتت میمیری ....( حالا وضعیت آبجی بیچاره مو تصور کنید که چقدر ترسیده

)
البته الان خیلی از این چیزا خبری نیست و من و خانوادم به این نتیجه رسیدیم هر وقت از چیزی شدیدا ناراحتم حتی اگه ظاهرا نشون ندم اینطوری میشه ....
یا مثلا اگه فیلم یا بازی ترسناک دیده باشم و مخصوصا ناراحت بودنم ...حتی اگه یه مسئله کوچیک باشه و خودم ظاهرا خوب باشم وتصور کنم خوبم اما تو ضمیرناخود اگاهم اون ناراحتی هست ....
این اوضاع به جایی رسیده بود که دیگه خودم ازخودم میترسیدم!!!!!

ولی کارایی که من کردم و الان خدارو شکر این حرف زدن ها خیلی خیلی کم شدن :
1. حدود 10 دقیقه اینا قبل از خواب بشینیدو به همه مسائل طول روز فکر کنید چه اتفاقایی افتاد اگه ناراحت کننده بودن و مشکلی بود براش راه حل پیدا کنیدو بگین خدا هستوکمک میکنه و حل میشه ان شا اللهراجبه کارای خوب و بدی که کردین فکر کنید برا خوبا شکر کنید و برای بد ها از خدا معذرت بخواین و تصمیم بگیرین دیگه انجام ندین ( همونطور که جمله ای با این مضمون حضرت علی گفتن )

(این رو از راهنمایی هایی که دکتر messenger کردن یاد گرفتم فوق العادست همینجا ازشون تشکر میکنم :rose
2. با وضو بخوابید وروبه قبله و کارایی که تو مفاتیح یا مثلا تو کتاب لقاء الله گفته شده بخونیدو انجام بدین عالیه
کاره سختیم نیست از یه جا شروع کنید کم کم اضافه کنید
مثلا الان من خدارو شکر اکثر شبا آیه آمن الرسول و آیه 110 سوره کهف و آیات 54 و 55 و 56 سوره اعراف رو میخونم بعد سوره ناس فلق حمد و توحید و آیه الکرسی .....گاهی اوقات بعضی هارو نمیخونم البته ....
و در آخر هم نمیدونم تو کدوم کتاب بودم خوندم که روحتون رو به خدا بسپارید و بخوابید و یادتون باشه که ممکنه از خواب بیدار نشین همونطور که خیلی ها تو طول تاریخ خوابیدن و بیدار نشدن پس اگه بیدار شدین اولین کاری که میکنید شکر خداست که یه فرصت دیگه برای جبران و کسب معرفت و انجام اعمال صالح بهتون داده ....
من هر وقت این کارارو میکنم حتی اگه خیلی ناراحت و خسته باشم باز هم راحت میخوابم ....
توصیه میکنم حتما امتحان کنید ....و فکر نکنید که شاید مشکل خاصی دارید...به هیچ عنوان اینطوری نیست به نظر من فقط به آرامش بیشتری نیاز دارید