|
حرف زدن در خواب!
|
|
۱۷:۵۱, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم چند وقتی است که مسئله ای ذهن مرا مقداری درگیر کرده، گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان تجربه و یا اطلاعاتی داشته باشند.بنده سالهاست شاید از کودکی، اکثر اوقات در خواب حرف می زنم ولی خودم که در خواب هستم متوجه نیستم و بعد از بررسی هایی که انجام دادم و از دیگران حرف های زده شده را پرسیدم، این حرف ها ربطی به خواب و رویایی که میدیدم نداشته است. البته به غیر از خودم، چند نفری هم در خانواده این مسئله را دارند. اگر دوستان علت این حرف زدن ها و درمان و علاجش را می دانند، اظهار نظر کنند. منتظر جواب دوستان تالار هستم. یا حق |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام ...
من به عنوان یه همدرد با شما اظهار نظر میکنم من هم همیشه اینطور بودم نمیدونم اوضاع شما تا چه حده اما من قبلا حتی تو خواب پا میشدم تو اتاق قدم هم میزدم .... یا میگن مثلا یه بار رفتم گوشه اتاق داد میزدمو میترسیدم یه گوشه رو نشون میدادم....... تو چیزای عجیب غریبی هم میگفتم مثلا یه بار پاشدم به آبجیم گفتم الان برق میگیرتت میمیری ....( حالا وضعیت آبجی بیچاره مو تصور کنید که چقدر ترسیده )البته الان خیلی از این چیزا خبری نیست و من و خانوادم به این نتیجه رسیدیم هر وقت از چیزی شدیدا ناراحتم حتی اگه ظاهرا نشون ندم اینطوری میشه .... یا مثلا اگه فیلم یا بازی ترسناک دیده باشم و مخصوصا ناراحت بودنم ...حتی اگه یه مسئله کوچیک باشه و خودم ظاهرا خوب باشم وتصور کنم خوبم اما تو ضمیرناخود اگاهم اون ناراحتی هست .... این اوضاع به جایی رسیده بود که دیگه خودم ازخودم میترسیدم!!!!! ![]() ولی کارایی که من کردم و الان خدارو شکر این حرف زدن ها خیلی خیلی کم شدن : 1. حدود 10 دقیقه اینا قبل از خواب بشینیدو به همه مسائل طول روز فکر کنید چه اتفاقایی افتاد اگه ناراحت کننده بودن و مشکلی بود براش راه حل پیدا کنیدو بگین خدا هستوکمک میکنه و حل میشه ان شا اللهراجبه کارای خوب و بدی که کردین فکر کنید برا خوبا شکر کنید و برای بد ها از خدا معذرت بخواین و تصمیم بگیرین دیگه انجام ندین ( همونطور که جمله ای با این مضمون حضرت علی گفتن ) ![]() (این رو از راهنمایی هایی که دکتر messenger کردن یاد گرفتم فوق العادست همینجا ازشون تشکر میکنم :rose ![]() 2. با وضو بخوابید وروبه قبله و کارایی که تو مفاتیح یا مثلا تو کتاب لقاء الله گفته شده بخونیدو انجام بدین عالیه کاره سختیم نیست از یه جا شروع کنید کم کم اضافه کنید مثلا الان من خدارو شکر اکثر شبا آیه آمن الرسول و آیه 110 سوره کهف و آیات 54 و 55 و 56 سوره اعراف رو میخونم بعد سوره ناس فلق حمد و توحید و آیه الکرسی .....گاهی اوقات بعضی هارو نمیخونم البته .... و در آخر هم نمیدونم تو کدوم کتاب بودم خوندم که روحتون رو به خدا بسپارید و بخوابید و یادتون باشه که ممکنه از خواب بیدار نشین همونطور که خیلی ها تو طول تاریخ خوابیدن و بیدار نشدن پس اگه بیدار شدین اولین کاری که میکنید شکر خداست که یه فرصت دیگه برای جبران و کسب معرفت و انجام اعمال صالح بهتون داده .... من هر وقت این کارارو میکنم حتی اگه خیلی ناراحت و خسته باشم باز هم راحت میخوابم .... توصیه میکنم حتما امتحان کنید ....و فکر نکنید که شاید مشکل خاصی دارید...به هیچ عنوان اینطوری نیست به نظر من فقط به آرامش بیشتری نیاز دارید |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۰:۵۲ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم خیلی ممنونم از لطفتون.خدا خیرتان دهد.مورد اول که فرمودید همون مراقبه و محاسبه می باشد. از مراحل سیر وسلوک الی الله هست. مورد دوم را هم آیه الکرسی می خوانم ولی اواخر ناس و فلق رو هم می خوانم.ولی چون خیلی وقت هست تنها می خوابم، نمیدانم بازم صحبت می کنم یا نه. ولی تاثیر به سزای ناس و فلق رو به حمدلله دیدم. من میخواستم با این مکانیزم صحبت کردنی که کلمات هیچ ربطی به خوابی که اون لحظه میبینم ندارد، آشنا بشوم. چا اتفاقی برای روحی که در بدن می ماند می افتد؟! البته بنده به ضمیر نا خودآگاه اعتقادی ندارم چون در مفاهیم دین چیزی در موردش ندیدم.شاید همان شاکله باشد ...قل کل یعمل علی شاکلته... التماس دعا یا حق |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام.. .والا یکی از دوستان بنده هم همین مشکل رو دارن خیلی شدیدترازشما.اگه بگم گاهی اوقات بلند میشه معلق میزنه باورنمیکنید!!! ازمن راه حل خواست منم از یه روحانی پرسیدم همون کارهایی که دوستمون گفتن مث وضوگرفتن و چندآیه از قرآن رو تلاوت کردن و آزادکردن ذهن و امثالهم رو پیشنهاد دادن. چون میدونید که وقتی انسان خوابه روح به صورت موقت از بدن جدامیشه وگاهی به سیر در جاهای دیگه میپردازه.واتفاقایی رو توی این سیرش میبینه که هیچ ربطی به مسائل روزمره ما نداره.حتی شنیدم گاهی این اتفاقات قراره در آینده اتفاق بیفته.واسه همینه که ما کسی رو جایی میبینیم وبعدش احساس میکنیم جایی دیدیم قبلا یا کاری انجام داده میشه باوجود اینکه اولین بارهم هست که این کار اتفاق افتاده اما ما یه چیزایی از اونو در ذهنمون داشتیم.این برمیگرده به همون جداشدن روح و ... اما خوردن یه لیوان آب تقریبا خنک قبل از خواب خیلی تأثیر داره.جایی که میخوابیم هم خیلی دخیله توی این مسأله... |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در این سایت جستجو کنید شاید چیزی پیدا کردید:
http://ravazadeh.com/ |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۹:۵۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ویرایش: در اینجا به اشتباه «نفس» و «روح» یکی فرض شده. برای اطلاعات بیشتر به ارسال 16 مراجعه فرمایید.
(۲۶/مهر/۹۲ ۰:۵۱)rezamohammadi نوشته است: چا اتفاقی برای روحی که در بدن می ماند می افتد؟!نمیماند. سوره زمر: اللَّهُ يَتَوَفَّى الْأَنفُسَ حِينَ مَوْتِهَا وَ الَّتِي لَمْ تَمُتْ فِي مَنَامِهَا فَيُمْسِكُ الَّتِي قَضَى عَلَيْهَا الْمَوْتَ وَ يُرْسِلُ الْأُخْرَى إِلَى أَجَلٍ مُسَمًّى إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (42) خداست كه جانها را هنگام مرگشان مىگيرد و آن را كه نمرده باشد در خوابش [مىگيرد]. پس آن را كه حكم مرگ بر آن رفته است نگاه مىدارد و ديگران را تا سرآمدى معین بازمىفرستد. قطعاً در اين براى مردمى كه مىانديشند نشانههایی است. فکر میکنم با در نظر گرفتن اینکه روح موقع خواب توی بدن نیست، هر فعالیتی که انجام بشه صرفاً حاصل کار مغز هست. پس اینکه اعمال عجیب و غریبی رخ بده هم حاصل فعالیت مغز هست، نه حاصل فرمان روح. این با نظر محققین هم جور درمیاد که میگن برخلاف عضلات که موقع خواب استراحت میکنن، مغز فعالیت زیادی داره و اطلاعات ذخیره شده در طول روز یا همون مسیرهای نورونی جدید رو با مسیرهای دیگه ترکیب میکنه و بخشهای یکسان رو انطباق میده و حافظه رو مرتب میکنه. (۲۶/مهر/۹۲ ۱۰:۵۵)ســــــاقی نوشته است: اما خوردن یه لیوان آب تقریبا خنک قبل از خواب خیلی تأثیر دارهالبته در شرایط خاصی و برای افرادی شدنی هست، اون هم البته «تقریباً» خنک، ولی به هر حال همواره ممکنه باعث غلبهی طبع سرد آب بر معده و دلدرد بشه. البته بهتره همیشه آب رو طوری خورد که در بین آن سه بار نفس کشیده بشه(حدیث پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در مورد نحوهی نوشیدن آب). باز هم به نظرم خوردن آب قبل از خواب، از جهت اینکه باعث پر شدن مثانه میشه ضرر داره. ما دقیقاً برعکسش رو در مورد تخلیه قبل از خواب داریم(حدیث امام علی(علیه السلام) در مورد چهار عمل که از پزشک بینیاز میکند). اونطور که من دقت کردهام، بعضی افراد زمان شام خوردنشون از زمان خوابیدنشون فاصلهی کمی داره. من چند ساله که معمولاً حداقل 4 ساعت بعد از شام میخوابم، و تقریباً هیچوقت خواب نمیبینم. شبهای معدودی که یکی دو ساعت بعد از شام خوابیدهام خیلی سنگین بودهام و خوابهای بیسروته هم دیدهام. کمتر از یه ساعت که هیچی! احساس ناراحتی فوقالعاده، و خوابهای آشفته! توصیه میکنم بجای این کار، زمان شام خوردن از خواب حداقل 4 ساعت فاصله داشته باشه. |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۲۲:۳۹ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۲:۲۳)درست پسند نوشته است: فکر میکنم با در نظر گرفتن اینکه روح موقع خواب توی بدن نیست، هر فعالیتی که انجام بشه صرفاً حاصل کار مغز هست. نه تنها مغز بلکه یک سلول هم بدون روح فعالیتی ندارد. روح وقتی به عوالم دیگر می رود همزمان تدبیر بدن را هم به عهده دارد. حتی اگر روح قوی باشد می تواند همزمان در عالمی دیگر باشد و در اینجا نیز بیدار و با بقیه ارتباط بگیرد و حتی همزمان چندین بدن را کنترل کند و از این بالاتر مثل معصومین(علیه السلام) در هزاران عالم امام باشد.
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۲:۲۳)درست پسند نوشته است: البته در شرایط خاصی و برای افرادی شدنی هست، اون هم البته «تقریباً» خنک، ولی به هر حال همواره ممکنه باعث غلبهی طبع سرد آب بر معده و دلدرد بشه. البته بهتره همیشه آب رو طوری خورد که در بین آن سه بار نفس کشیده بشه(حدیث پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در مورد نحوهی نوشیدن آب). یکی از دلایل سکته های قلبی هنگام صبح به خاطر این است که ما قبل از خواب آب نخورده ایم و حدیث هم با این منافاتی ندارد. قبل از خواب تخلیه مثانه انجام شود تا برای کلیه و دیگر مجاری مشکل پیش نیاید و آب هم برای تغلیظ نشدن عروق استفاده شود.
|
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم بچه بودم زیاد حرف میزدم چند باری هم تو خواب پا شدم راه رفتم... حتی یه بار رفتم در خونه همسایه رو زدم بعد آقای همسایه جلو در ایستاده منو از خواب بیدارم کرد منم برگشتم ماست مالیش کنم گفتم انبردستتونو میدین لازم داریم؟؟؟ هاهاها داستان داشتیما فکر کن ساعت 3 نصف شب انبردست!!!! ![]() ![]() خودم حسابی خنده ام گرفته برادر کوچیکم هم اتفاقایی که تو روز واسش افتاده رو بعضی وقتا راجع بهش تو خواب چند جمله ای میگه!!! من که واسم مادر بزرگم یه دعا گرفت از دعا نویس خوب شدم دیگه حرف هم نمیزنم تو خواب!!! چه برسه به راه رفتن!! ![]() شما هم پیش یه دعا نویس برو بد نیست!!! البته از اونا که دعاهای الهی مینویسن ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من باز خواب می بینم ازجام بلند شدم،در حالی که هنوز خوابم،امروز صبح فکر می کردم بیدارم، هر کار کردم تکون نمی خوردم،اول فکر کردم مردم،بعد فهمیدم خوابم،بسم الله گفتم پاشدم. |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۲:۲۳)درست پسند نوشته است: فکر میکنم با در نظر گرفتن اینکه روح موقع خواب توی بدن نیست، هر فعالیتی که انجام بشه صرفاً حاصل کار مغز هست.البته وقتی که روح کاملا از بدن جدا شود، مرگ صورت می پذیرد. حتی هنگام مرگ نیز روح به طور کامل دریافت نمی گردد تا شب اول قبر که کامل دریافت می گردد(توفی) ولی مقدار بیشتر آن هنگام مرگ جدا شده است ولی خواب برعکس مرگ می باشد و بیشتر روح در بدن می ماند. در منبعی این رو خوندم ولی الان هر چه فکر کردم آن منبع به خاطرم نیومد. ولی در جای دیگر در تفسیر مبین به قبض روح چه در هنگام مرگ و چه در هنگام خواب اشاره می کند. یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)