بسم الله
سلام
نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم:
سوالات بنده سه سطح دارد:
سطح اول:
- حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟
- حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟
- حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟
سطح دوم:
- بیشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟
- اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟
- بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟
سطح سوم:
- اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟
- آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟
- آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟
(۶/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)حسن عزتي نوشته است: [ -> ]
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ چند تا کتاب که بهشون وابسته ام،اینترنت،گوشیم،ماشینم و پول
ای بابا
یعنی دوربین برات مهم نیست؟؟
(۶/آبان/۹۲ ۱۳:۳۸)حسن عزتي نوشته است: [ -> ]از وقتی که برچسب اموال هیئت روش خورد،بهش دلبستگی ندارم!
واسه همینه که الان حدود یه هفته است که دوربینم دستم نیست
میگم چرا یه هفته است من دل بستگی پیداکردم بهش

از وقتی که برچسب اموال هیئت روش خورد،بهش دلبستگی ندارم!
واسه همینه که الان حدود یه هفته است که دوربینم دستم نیست
(۴/آبان/۹۲ ۲۰:۳۹)شیدا نوشته است: [ -> ]به نام خدا
عرض سلام و ادب
یا علی/ التماس دعا
سلام و عرض احترام
1.در 24 ساعت شبانه روز چند ساعت به واقع حضور خدا رو تو زندگی تون احساس میکنید؟( نه به حرف و زبان با تمام وجود احساس کنید کسی هست که نگاهتون میکنه)
بنده به طور قطع
الم یعلم بان الله یری را قبول دارم ولی گاهی اوقات مشمول این آیه نیز می شوم:
یعلمون ظاهرا من الحیاه الدنیا و هم عن الاخره هم غافلون!
2. اگه به امید خدا چشمتون به جمال نورانی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منور بشه، اولین کاری که میکنید چیه؟ اولین کلامی که بر زبانتون جاری میشه؟
اگر توفیق حضور بود
بعید میدونم که پاهام یاری کنند که به سمت حضرت گام بردارند ولی بنظرم چیزی جز اشک ندارم!
اشکی از سر تقصیر،ذوق،آرزوهای دراز،امید ها و آمال به حقیقت پیوسته و ...
بسم الله
.
این تاپیک بنا به در خواست حسن عزتی ، تا فردا صبح باز خواهد بود.
ان شاء الله جواب ها ی دوستان تا فردا توسط حسن عزتی عزیز ارسال می شود و بعد بسته خواهد شد.
(۵/آبان/۹۲ ۱۱:۰۱)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]
خب حسن گرامی...خسته نباشی...البته این داغی صندلی با هوای سرد این روزها میچسبه
سوالات من یه کوچولو سخته... ببخشیدا
فقط یه خواهش بزرگ، شعار و... نده ![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
خیلی زیاد شد ببخشید... حلال کن.![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
سلام بر آقا سید گل

1- خدا چیست، خدا کیست؟
مولانا می فرمایند:
ای ورای حرف و قال و قیل من
خاک بر فرق منو تمثیل من
وَتَعَالَى عَمَّا يَصِفُونَ . . . سوره انعام،آیه100
2- با کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام ارتباط بهتری تونستی برقرار کنی؟
فرزند بزرگ خانواده مولا،
حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام)
3- طبق این حدیث شریف، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : حق فرزند بر پدرش سه چیز است : ۱- نام نیکو برای او انتخاب شود ۲- به او نوشتن بیاموزد ۳- هنگامی که بالغ شد او را همسر دهد. مکارم اخلاق صفحه ۲۲۰
یا این حدیث شریف، امام کاظم (علیه السلام) : نخستین نیکی مرد به فرزندش ، انتخاب نام نیکو برای اوست ، پس هرکس باید نام زیبا برای فرزندش انتخاب کند. وسائل الشیعه جلد۱۵ صفحه ۱۲۲.
شیعه چگونه توجیه میکند انتخاب اسامی همچون ابوبکر و عمر و عثمان برای فرزندان امیرالمومنین؟؟؟
حضرت علی (علیه السلام) می فرماید:الجهله مضله... نادانی گمراه کننده است!
4- تا حالا عاشق شدی؟
بله
5- اگر بهت این انتخاب را بدهند که بتونی برگردی به تاریخ، و قدرت عوض کردن آن هم داشته باشی کدام واقعه تاریخی را انتخاب می کنی و چرا؟
اگر این امکان باشد و توانایی بنده در تغییر تاریخ بخواهد سرنوشت ساز باشد،بی شک تصمیم در ماجرای سقیفه را تغییر میدادم و زمام را به دست آن ملعونین نمی سپردم
6- به نظرت دعا کردن چقدر میتونه سرنوشت آدمی را عوض کنه، مگه نمیگیم لاحول و لا قوه الا بالله و العلی العظیم، هیچ نیرویی در جهان نیست، پس قدرت دعای یک بنده از کجا می آید؟
اگر ما قبول داشته باشیم که قدرتی نیست جز قدرت لایزال و ماورای الهی،پس دعا می کنیم در محضر خداوند که با این قدرت الهی خیر را به ما ارزانی دارد و شر را از ما دور کند.
در زندگی ها مشکلات و گره های کوری وجود دارد که قدرت انسان جهت رفع و بازگشایی این گره ها عاجز است و نیازمند نیرویی مافوق طبیعی و غیر زمینی است،که این همان قدرت لا یزال خداوندی است.
در دعا کردن ها از خالق می خواهیم که مشکلات ما را حل کند و یا نیاز های ما را رفع کند و به او می سپاریم،همانی که قدرتش بی مثال است و بد و خوب مخلوقش را بهتر از خودش می داند.
اصولا قسمت زیادی از زندگی انسان بر مبنای جبری است که برای او در نظر گرفته شده و دعا می تواند تقویت کند سرعت رسیدن خیری که دراین جبر قرار است به او برسد و دور کند بلاها و شری که برای او رقم خورده است.
و این حدیث گویای این مسئله است که الدعا سلاح المومن .
اگر به جواب درستی در این مورد نرسیدید ،سوال را واضح تر مطرح بفرمایید تا در خدمتتون باشم برادر
7-اگر بیای خونتون و ببینی هم خانمت و هم مادرت به شدت ناراحت و عصبانی هستن و بفهمی که قبل از آمدنت با هم دوایی داشتن(البته خدای نکرده) اولین کاری که میکنی چیه؟؟
اولین کاری که میکنم اینه که بصورت جدا جدا حرفاشون رو گوش می کنم تا بتونم در مورد مشکل پیش اومده درست تصمیم بگیرم
8- به نظرت کاربردی ترین و بهترین کاری که میتونیم توسط آن عشق به اهل بیت علیهم السلام را در درونمون زنده کنیم و البته نگه داریم چیه؟؟؟(پیشنهاد عملیاتی باشه ها)
انس داشتن با روضه ها و روایات اهلبیت تاثیر بسیار زیادی در زنده کردن یاد اهلبیت در دل های ما دارد.
دل های ما جهت تازه ماندن و وصل بودن به این جریان الهی ،بصورت مداوم باید با احادیث،بیانات و ذکر توسل به اهلبیت مشغول باشد.
به قول برخی بزرگان،بهترین راه ارتباط با اهلبیت (علیه السلام) ،مداومت بر
جامعه کبیره است.
9- یه سوال تکراری:
بلافاصله اولین چیزی که از شنیدن این اسامی به ذهنت و به قلبت می رسه را بگو، بی زحمت:
- شیطان: خدا دان بزرگ و خدا نشناس واقعی!
- بهشت: Paradise
- بنده گناهکاری که میداند خدا می بیند: کبک
- کربلا: آینده از آن کسانی است که قلبشان در کربلا می تپد و کربلا در قلبشان..
- تالار بیداری اندیشه: پایگاه مجازی مورد توجه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
- بیداری اندیشه: منطقی،بی حاشیه و معتدل
- وحید 110: آرام ،متین و اهل مطالعه اجباری!
- علی 110: تخریپچی بزرگ و مفاتیح الجنان گویا
- elenoor: مخوفی ناشناخته و مهربان
- تلمیخا: پُر ارسال دوست داشتنی
- سید ابراهیم: منطق و فلسفه
- محمد: فهمیده و قاطع
- حسن عزتی: ؟؟؟
-مهدی 59: شوخ و معتقد
- دریا: ما ز بالاييم و بالا می رويم ما ز درياييم و دريا می رويم . .
به به
تا تاپیک رو نبستن
سوالای مجید رو از حسن آقا بپرسم!!
نظر شما در مورد نظریه آشوب چیست؟ آیا نظریه ای توحیدیست یا شیطانی؟
بنظر شما چرا برعکس پیش بینی دانشمندان ، آنتروپی یک سیاهچاله با مساحت افق رویدادش مرتبط است بجای حجم آن؟
اگر بتوانید با ماشین زمان به گذشته سفر کنید به چه زمانی می روید؟
بنظر شما مشکل اقتصادی ایران چگونه حل می شود؟
اگر به شما پیشنهاد وزارت داده میشد کدام وزارت خانه را در دست می گرفتید؟
(۵/آبان/۹۲ ۱۱:۳۸)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام و عرض ادب
ضمن عرض تبريك عيد غدير البته يه كمي دير و عرض تسليت پياپيش ايام سوگواري آل الله
حسن جان ببخش مي خوام چند تا سوال ازت بپرسم "
يا علي عليه السلام
1- چرا مي گن غدير حقيقت خاك خورده تاريخ ؟
شاید تا قبل از الغدیر علامه امینی (رحمة الله علیه)، غدیر حقیقتی خاک خورده بود،ولی بعد از پالایشی که این عالم بزرگوار در دین ما انجام داد و با این جهاد ایشان،حال مقصر ماییم اگر غدیر خاک خورده شود و به انزوا کشیده شود.
2- جواب منكران غدير را چطوري بايد داد تا بفهمند ؟
منکران غدیر . . .
نقل به مضمون از
علامه امینی (رحمة الله علیه) می فرمودند: کاش جاهلین به دین، همچین نگاهی به غدیر نداشتند که مجبور باشم ولایت علی را ثابت کنم،و اگر این مدت وقت و تلاش را صرف مقام علی (علیه السلام) می نمودم،علی (علیه السلام) را به دنیا می شناساندم.
3- آيا شهادت مادرمون (حضرت زهرا سلام الله عليها ) افسانه بود؟
سکونی یکی از راویان اهل سنت است. او می گوید :
نزد امام صادق علیه السلام رفتم؛ در حالی که غمگین و ناراحت بودم . امام صادق علیه السلام فرمود: ای سکونی ! چرا ناراحتی ؟! گفتم:خداوند فرزند دختری به من داده (از این که فرزندم پسر نبوده و دختر است ناراحتم) پس حضرت فرمود : ای سکونی ، سنگینی دخترت را زمین بر میدارد و روزی او بر خداوند است و بر غیر اجل شما زندگی میکند و از رزق شما نمی خورد . پس چرا ناراحتی ؟
سکونی می گوید: (با کلمات امام صادق علیه السلام ) غمم از بین رفت . آن گاه فرمود:
چه نامی بر او گذاردی؟ گفتم : فاطمه . فرمود: آه آه . سپس دست خود را بر پیشانی اش گذاشت و گویا گریه میکرد و فرمود : حال که او را فاطمه نامیدی به او ناسزا نگو ؛ او را (کتک) نزن و نفرینش نکن . چرا که این نام در نزد خداوند با عظمت محترم است ؛ و آن نامی است که خداوند از اسم خود برای حبیبه خود صدیقه گرفته است .
آن گاه سکونی میگوید: همیشه امام صادق علیه السلام اینگونه بود که وقتی نام فاطمه علیها السلام را می شنید به یاد جده اش (فاطمه) و مصیبت های او می افتاد و همیشه تذکر می داد
و می گفت: سبب شهادت فاطمه علیها السلام ضربتی بود که قنفذ (لعنت الله علیه) غلام فلانی (یعنی عمر) بر او وارد ساخت .
4- بلاتشبيه، بلاتشبيه؛ اگر اون روز اونجا تو كوچه بني هاشم بوديد جواب اون نامردي كه سيلي به مادرمون زد رو چه مي داديد ؟
... کم آوردم ... ببخشید نمی تونم جوابی به این سوال بدم
5- پنج نام كه دوست داري نام ببر؟
نام 5تن آل عبا ،زیبا ترین و کاملترین اسم ها و نام هاست
6- يه جمله كوتاه درباره اين نام ها و كلمات بنويس:
الف/ شيعه همو که پا جای پای مولایش گذارد و بس،نه عقب تر و پیش تر!
ب/ ولايت رهبرم امام خامنه ای
پ/ ابوتراب به ذره گر نظر لطف بو تراب کند . . .
ت/ امام حسن عليه السلام نفرین به آن که با تو در افتاد یا حسن . . . کِی می شود بقیع تو آباد یا حسن
ث/ حضرت مهدي عليه السلام إلهی عظم البلاء وبرح الخفاء ...
خ/ فدك به عنوان یه بچه شیعه،هنوز خطبه فدکیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو خوندید؟؟؟
ح/ سيلي سیلی و صورت ناموس خدا !!! تبت یداه . . .
ج/ سقيفه تلخ ترین نشست تاریخ
چ/ منتقم این الطالب بدم المقتول بکربلا
(۵/آبان/۹۲ ۱۷:۴۱)mohamad نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام
نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم:
سوالات بنده سه سطح دارد:
سطح اول:
- حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟ میم
- حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟ میم
- حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟ میم
پ ن: این سه تا میم ،حرف اول نام یک نفر نیست و بصورت اتفاقی مشترک دراومد
سطح دوم:
- بیشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟ از برخورد نابجا و ناشایستی که با یکی از نوکران امام حسین،در محرم سال قبل داشتم و بدتر از همه اینکه ایشون از سادات هم بودند.
- اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟ دقیقا همین راه ،البته اگر با علم قبلی باشد،برخی اشتباهات را عمرا تکرار نمیکنم.
- بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟82
سطح سوم:
- اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟ از نظر شرعی نه،ولی از نظر قانونی با سرعت بالا در جهت خلاف اتوبان شلوغ رانندگی کردن را خیلی دوست دارم.

- آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟ بنده با مردن هیچ مشکلی ندارم،ولی ترجیحا مُحرم و جلسات روضه را بهترین محل برای مُردن میدانم.
- آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟ قبلا اینطور نبودم، ولی با شنیدن حرفی از استاد صفایی،خودم را به این مورد نزدیک نمودم و حالا آماده ام.
ایشون فرموده بود:
در جاده ی کمربندی دیده ای که بعضی با ساک به دنبال اتوبوس میدوند و می گویند : "روی بوفه هم سوار می شوم!"
من این طور با ساک دنبال مرگم !!