بسم الله
با عرض سلام دوباره خدمت همه دوستان و عذر خواهی بابت تاخیر
حقیر هم همه نظرات رو خوندم
اول تشکر کنم از جناب
Bidel.s
که وقت گذاشتن و منّت بر سرما گذشتن و توی تاپیک شرکت کردن، نظراتشون برای حقیر هم خیلی جالب و هم قانع کننده بود
دوم هم تشکر میکنم از جناب
Mohammad Trust
که باز لطف کردن و در تاپیک شرکت کردن و به راحتی هم بیخیال قضیه نمیشن! این خیلی خوبه! جدی میگم
سوم هم تشکر میکنم از جناب
MohammadMeraj
که بدون مشاهده کامل مستند ما، نقدش کردن. لطف کنین حداقل یه دور کامل همه قسمت ها رو مشاهده بفرمایید. خیلی ممنون
و در نهایت هم خیلی ممنون از جناب
جویای حقیقت
که نظراتشون رو گفتند. کاش بقیه کاربرا ها هم همین کار رو میکردن...
بنده 2تا مسئله دیدم که حل نشده باقی موند (باقی مسائل کامل تو خود قسمت های مستندمون پاسخ داده شدن):
1- ما بدون خوندن کتاب ها این اثر رو نقد کردیم
2- چون اثری مثل هری پاتر به شدت قوی و پر طرفداره نباید نقدش کرد
خب مورد اول:
نقل قول:
3. کوتاه میگم و خلاصه:
نقدتون ضعیف بود.
شخصی که کتاب روخونده باشه با اکثر مطالبی که مطرح شد فقط لبخندی میزنه و از کنارش میگذره... چون شدیداً این نوشته ها جهل نویسنده رو نسبت "هری پاتر"فریاد میزنه. چون پشتوانه مستند و متناسب با مجموعه کتاب های هری پاتر باشه نداره...
4. در بین صحبت ها خَلط بین کتاب و فیلم خیلی زیاد بود که مشخص بود بعضاً اصلاً کتاب (= هری پاتر) رو نخوندید!
همین که مخاطب با یه لبخند از کنار نقد ما گذر کنه هم یعنی ما به هدفمون رسیدیم. کافیه من فقط یک بار بتونم حرفم رو
به مخاطبم بزنم. حالا چه قبول کنه چه قبول نکنه، بخشی از اون تاثیر روی ناخودآگاهش که به واسطه ی داستان هری پاتر ایجاد شده خنثی میشه. هرچند به هیچ وجه انتظار ندارم این حرف حقیر رو قبول کنید. این نظر شخصی بنده هست و به هیچ وجه هم قابل اثبات نیست.
دوم که میفرمایید ما کتاب ها رو نخوندیم، خودش نشون دهنده اینه که شما هم مستند ما رو به هیچ وجه درست ندیدین!
قسمت دوم مستند که میشه مشتی از خروار، در حین خلاصه همون قسمت اول هری پاتر یعنی سنگ جادو، پایان داستان 3مرحله داشت که میشد: 1- شطرنجی که توسط پروفسور مک گونگال طراحی شده بود و رون موفق شد ازش عبور کنه، 2- داستان عقل و معجون پفروفسور اسنیپ که هرمیون موفق شد 3- همون بحث آینه که توسط دامبلدور طراحی شده بود و هری تونست از پسش بربیاد...
و ما این رو توی مستند گفتیم
بنده سوالم از شما اینه که کجای فیلم قسمت اول هری پاتر گفته هرمیون معمای اسنیپ رو حل کرد؟
مقصودم واضح بیان شد؟
این فقط مشتی از خروار بود. ده ها نکته توی مستند بیان شده که هیچ ربطی به فیلم نداره و مستقیما از خود کتاب گفته شده
نقل قول:در مورد لباسی که از فیلم 1 تا 7 تن بازیگر نقش اول بود ، عرض کنم که برند بود و توی محصولات فروشی که قوی قسمت اول گفتید ، از همون لباس یکی موجود بود!
قبل از بحثم این رو عرض کنم که انصافا قضیه لباسه رو نمیدونستیم! ما که نگفتیم سوتی نمیدیم! بعله ما هم قطعا خیلی اشتباها توی مستند مرتکب شدیم ولی وقتی آدم اذیت میشه که مخاطب کم لطفی کنه
بگذریم، اما یه مسئله دیگه که خیلی شبیه این قضیه اس
نصف شخصیت ها تو فیلم، کفش های all stars پاشونه ولی طرح و رنگ هاشون یکی نیست! خب چرا اون برندی که تیشرت رو زده فقط یه رنگ داده برای ساخت فیلم؟ این هم عادیه به نظر شما؟
مورد دوم:
نقل قول: مشکل من اینه دوستان دارن از یه اثر فوق العاده که دارای بالاترین حد تخیل هست یه جوری انتقاد میکنن که انگار باید اون جوری بود که اونا میخواستن باشه ! یا کلا تخیلی نباشه ! این یعنی تحمیل نظر شخصی به بقیه !
دوست عزیزمون خیلی پاسخ زیبایی دادن که رولینگ خودش یه سری از قوانینی که خودش وضع کرده رو خودش نقض کرده!!!
به همچین چیزی نقد وارده
حالا چه هری پاتر 70 زبانه باشه چه سخنرانی یه استاد باشه چه داستان من درآوردی که بچه ها از پدر و مادراشون میشنون
مخاطب اثر حق داره که هم نقاط قوت اثر رو بدونه و هم نقاط ضعفش رو!
این از این
بحث دیگر حقیر اینه
اگه یه داستانی مثل هری پاتر اینقدر معروف شه، بعد هیچ کس طبق گفته شما نیاد هیچ نقدی کنه فکر میکنین چه فضایی به وجود میاد؟ همه داستان رو میپرستن! اتفاقی که واقعا در حال حاضر افتاده و اصلا قابل کتمان نیست
به نظر بنده یکی از دلایلی ایمان به قرآن همینه که هیچ مشکل و سوتی و اشتباهی نداره
حالا یه چیزی مطرح شه که توش هیچ اشکالی نباشه، اصلا دور از انتظار نیست که مردم بهش ایمان بیارن!
پس به نظر بنده، شما وظیفه داری اگه میبینی اثری ، مشکلی داره و میبینی کسی جز شما این حرف ها رو نزده، بیان کنی! همون طور که خیلی از حرفهایی که ما زده بودیم رو یا هیچکس دیگه نزده بود یا به شیوه ما (منظور طنز و فن فیکشنی) بیان نکرده بود
پس ما باید این حرف ها رو میزدیم
باز هم تشکر میکنم از دوستانی که توی تاپیک شرکت کردن
مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات دیگر دوستان هم هستم
اگه بحث دیگه ای هست حقیر در خدمتم
یا حق