۳/خرداد/۹۳, ۱۰:۱۳
(۳/خرداد/۹۳ ۸:۰۱)azade نوشته است: [ -> ]پس اینکه گفتید کافی هم اون رو نقل کرده چی؟
در پاسخ اومده که در یک منبع فقط نقل شده
منظورم شهید احمد کافی بود نه کتاب کافی
خب اشتباه کردند
باید ببیینم منبعشون چی بوده
(۳/خرداد/۹۳ ۸:۰۱)azade نوشته است: [ -> ]پس اینکه گفتید کافی هم اون رو نقل کرده چی؟
در پاسخ اومده که در یک منبع فقط نقل شده
(۸/دی/۹۲ ۳:۳۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]دو تا روایت شنیدم در مورد لحظات قبل از ورود عده ای از اهل بهشت به دارالخلد (بهشت)
بهشتیا چندین دسته اند و تو خود قرآن هم دسته بندی شده (مثل سوره الرحمن)
البته دو تا روایت همپوشانی دارند به راحتی
اولیش اینه فقط قبلش برای اینکه دوز مطلبو ببرم بالا یه قیاس بکنم!
یکی از اصحاب اهل بیت (فکر کنم جابر) بوده که با امام سجاد علیه السلام داشته میرفته (اسمشون رو دقیق یادم نیست)
بعد سر یک مسئله ای میگن میخوای جایگاهتو ببینی تو بهشت؟
میگه بله!
بعد حضرت یه چیزایی رو بهش نشون میدن
اتفاقی که میفته اینه که جابر بی قرار میشه و یادش میره امام زمانش حی و حاضر کنارشه!
بهشت حقیقی خودشونن
حالا جابر کیه؟ قبلا گفتیم
روایت اولو بگم
میگن خدمتکارای بهشت و درباناش میبینن همه وارد شدن به بهشت ولی یه عده نشستن دارن حرف میزنن
میگن بفرمائید داخل!
میبینن حواسشون خیلی پرته!
بعد حوریایی که برای اینها هستن میان دم در بهشت باز تعارف میکنن
هر کی میاد میگه بیایید این همه نعمت چرا توقف کردید!!؟
بعد میگن ولشون کنید (یعنی فعلا بزارید تو حال خودشون باشن تا خودشون بیان) دارن صحبت میکنن!
اینا میگن موضوع این صحبت چیه که باعث شده حواسشون پرت بشه
میگن اینا دارن درباره حســـــــــین حرف میزنن! (کسی که مسته حواسش به دور رو برش نیست)
(قریب به مضمون بود البته)
روایت دوم اینه
میگن قبل از ورود به بهشت شهدا جمع میشن دور امام حسین!
حضرت بهشون میگن بگو ببینم چی شد (نحوه شهادت)
دونه دونه تعریف میکنن
بعد که همه تعریف میکنن خود حضرت شروع میکنن به تعریف
خودشون روضه خودشونو میخونن
میگن علی اکبرم این شد،عباسم اینطور شهید شد و ....
احتمالا افراد گروه بالا همینا هستن که مست شدن
به به
فاش میگویم و از گفته خود دلشادم
بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق
که در این دامگه حادثه چون افتادم
سایه طوبی و دلجویی حور و لب حوض
به هوای سر کوی تو برفت از یادم
نقل قول:1- شب قبل از عاشورا، امام به تمامی یارانی که باقی موندند، از لای انگشتانشان، بهشت و جایگاه یارانشون در بهشت رو
نشون دادند، با این حساب، چه طوری میشه فردی بهشت رو ببینه و بعد ول کنه بره؟ اصلاً من نمی تونم هضمش کنم. آیا
ضحاک قیس مشرقی که عصر عاشورا، امام رو رها کرد و رفت و خودش یکی از راویان وقایع عاشوراست (کسی که وقایع رو
دیده بود و زنده مونده بود) هم جزو افرادی بوده که شب قبل در خیمه بهشت بهش نشون داده شده؟
نقل قول:2- سوال دوم، که خیلی ذهنم رو سالهاست درگیر کرده و نتونستم براش جوابی بیابم و البته از هیچ کسی هم رودررو نپرسیدم
و اینجا چون مجازی هست می پرسم، اینه که همیشه تو روضه ها می شنوم مثلا جسارت ها به اهل بیت امام حسین شد...
دیگه اینجا رو نگیم... (برای همین هم من الان تا به این سن نفهمیدم...) آیا اهل بیت و من جمله حضرت زینب رو سربرهنه
کردند؟ و آیا به اهل بیت امام، جسارت .... انجام شد؟ با توجه به انواع وحشی گری هایی که یزیدیان انجام دادند، فکر
نمی کنم ازین امر باکی داشتند....
نقل قول:پی نوشت1: به خاطر یک سری سانسورهایی که انجام میشه، منی که خودم از بچگی توی مکاتب روضه و ... بودم، تا همین
چندسال قبل جزییات حمله به خانهء وحی رو نمی دونستم. همه اش توی مراسم ها شنیده بودم، اون نانجیب، همه اش برام
سوال بود نانجیب یعنی کی دقیقاً؟ فلانی؟ من بعد از سالها، اسم مغیره رو خوندم؛ یا همین که اینجا رو نگیم.... و البته هنوز هم
فکر می کنم این واقعه جزییات دیگه ای داره که من نمی دونم. شرم و حیا خوبه، ولی نه در این حدی که اصل واقعه نامفهوم و
گنگ باشه، درواقع عمق فاجعه رو نمی دونیم چون سانسور میشه....