من فقط برام عجیبه چرا وحدت همیشه از طرف شیعه باید مطرح شه
من تا حالا با سنی ها برخورد نداشتم،دوست یهودی،زدتشتی و ارمنی داشتم اما سنی نه
وقتی کاربر سنی این تالار میگه من از شیعیان متنفرم!!!!!!!!!!!
همیشه برام سواله که واقعا سنی ها میخوان با شیعه وحدت داشته باشن یا نه
یعنی از بین شیعه و وهابی کدوم رو ترجیح میدن
اگه شیعه رو ترجیح میدن چرا نسبت به گشتار وسیع شیعیان در جاهای دیگه سکوت میکنن؟
این ما نیستیم که نسبت به مردم میانمار و فلسطین که سنی هم هستن همیشه اعتراض داریم؟
من نمیدونم
واقعا از همه کسانی که حرف باطن و ظاهرشون فرق داره خسته شدم
حتی اگه سنی ها نخوان که با ما متحد بشند،ما باید پیشگام این موضوع باشیم!
وحدت که چیز بدی نیست؟هیچ کدوم از بزرگان ما هم که از وحدت امت اسلامی نهی نکردن؟تشویق هم کردن!حالا دیگه این کار ماست که ببینیم چقدر بهش عمل کردیم.صد البته سنی های معتدل هم بسیارند.من خودم دیدم افرادی رو که سنی اند اما هر وقت نامی از ائمه ( علیهم السلام ) می برند با احترام برخورد میکنند.نباید یادمون بره که سنی ها وجوه مشترک زیادی با ما دارند!اونها هم به خلافت حضرت علی ایمان دارن و پسرش (امام حسن) رو محترم میشمرند.بهتره جای تفاوت ها،روی شباهت ها متمرکز بشیم!
ولی الان توی همین انجمن سر عقاید بعضی سنی های محترم درباره یزید کلی بحث درست شده!!در حالی که اکثر سنی ها هم از یزید به بدی یاد میکنند!این یعنی بولد کردن تفاوتها.
با عرض معذرت این تایپیک هم (در بعضی ارسالها) به همین سمت رفته.مثلا یکی از پست های اخیر که رسما به خلیفه دوم توهین شده.خب آخه اینکار چه دردی رو از ما دوا میکنه؟که چی؟؟!
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۰۲)Tishtar نوشته است: [ -> ]جناب ابوتراب!من به هدف شما احترام میذارم و اکثر حرفهاتون رو قبول دارم.اما الان وحدت مسلمانها از اثبات امامت حضرت علی مهمتره.به فتاوای رهبر مراجعه کنید...سرتاپا وحدت و سرتاپا نهی از ایجاد تفرقه.
یادمون باشه ابوتراب برای جلوگیری از تفرقه بین امت واحده سالها سکوت کرد و از حق خلافت خودش دم نزد.
یا علی مدد
ابتدا سلام عرض مي كنم خدمت شما و همه برادران و خواهران اهل سنت و شيعه
شما لطف داريد فقط نوع برداشت تان از ارسالهاي بنده كمي اشتباه بوده كه خدمتتان عرض مي كنم .
حقير در اين تايپك نه از خود حرفي زدم نه از كتاب هاي اهل شيعه و اگر هم شما احترام گذاشتيد و قبول نموديد همان كتاب هاي اهل سنت بوده و بس . و اگر شما قبول داريد و اطمينان داريد كه حقايق را نوشته اند پس به همه بفهمانيد كه حق چه بوده و بپذيرند و در برابر حق سينه سپر ننمايند و از ايجاد تايپك هايي كه عليه شيعه و علي الخصوص انكار ولايت و غدير خم دست بردارند و ايجاد تفرقه بين مسلمين نكنند و باعث گمراهي نشوند .
اخيراً كاربراني در تالار حضور پيدا كردند و باعث ايجاد شبهاتي در اين موارد نموده اند و با وقاحتي بسيار انكار ولايت و عصمت حضرت علي عليه السلام و حضرت رسول اكرم صل الله عليه واله وسلم مي نمايند و شما حرفي اعتراضي ننموديد .
در اين تايپك فكر نكنم توهيني و بي حرمتي به مقدسات اهل سنت كرده باشم . و احياناً اگر هم نقل قول هايي نمودم كه در آن به زعم شما بي حرمتي صورت گرفته از داخل كتابهاي خودشان بوده ولاغير .
بله حضرت ابوتراب عليه السلام براي جلوگيري از تفرقه سالها سكوت نمودند و از حق خلافت خود دم نزدند و ما هم ان شاءالله حول محور ولايت علي بن ابيطالب عليه السلام تا ظهور حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف سكوت مي كنيم و برادران و خواهران اهل سنت و شيعه را به وحدت در برابر دشمنان دعوت مي نماييم .
التماس دعا براي فرج
انا و جميع من فوق التراب /
فداء تراب نعل ابي تراب /
موفق و سلامت باشيد
يا علي عليه السلام
حق با شماست،بنده هم با محتوای تایپیک های شما هم رای هستم.اما یکی از تایپیک های اخیرتون درباره اینکه عمر در جنگ ها فرار میکرده بود!خواهشا با حساسیت بیشتری اقدام به انتشار مطالبی از این دست کنید...چون اون برادر یا خواهر سنی که این مطالب رو میخونه ناخودآگاه نسبت به تشیع گارد میگیره!
(۱۱/آذر/۹۲ ۲۲:۲۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]حق با شماست،بنده هم با محتوای تایپیک های شما هم رای هستم.اما یکی از تایپیک های اخیرتون درباره اینکه عمر در جنگ ها فرار میکرده بود!خواهشا با حساسیت بیشتری اقدام به انتشار مطالبی از این دست کنید...چون اون برادر یا خواهر سنی که این مطالب رو میخونه ناخودآگاه نسبت به تشیع گارد میگیره!
مجدداً خدمت شما برادر عزيز جناب علي آقا سلام عرض مي كنم
ممنونم از اينكه اهل قبول حق و حقيقتيد .
و اما اون برادر و خواهري كه اين مطالب را مي خونه اگر اهل حق باشه ، بايد نسبت به ناحق و دشمنان حق گارد بگيره نه به اهل تشيع . زيرا درستي و نادرستي ارسال به منبع ارسال مربوطه و اين سخنان از كتاب هاي شيعه نيست .بلكه تمامي ارسالها از كتاب صحيح و بعضاً از ديگر كتابهاي اهل سنت مي باشد .
آخر بايد روزي به خود بيايند و تكليف ما را روشن كنند كه آيا واقعاً كتابهاي آنان صحيح است يا نا صحيح ؟
هر چند كه برخي از اهل سنت (وهابيت) ذره اي به كتاب هاي اهل سنت اعتقادي ندارند و تماماً و چشم و گوش بسته فقط و فقط از مفتي هاي وهابيت تاسي و پيروي مي كنند و مجري اوامر و فرامين آنها در جنايات عليه مردم بي دفاع و مظلوم شيعه و محب و بعضاً اهل سنت مي شوند . و سكوت بيش از يك ميليارد مسلمان اهل سنت هم تاييدي ميشود بر اعمال ننگين اين جنايت كاران خوناشام (وهابيت )
موفق و سلامت باشيد
يا حق
الان داره شب اسمانی رو نشون میده با موضوع مخالفت و موضع گیری اهل سنت نسبت به تفکر تخریب گنبد قبور توسط وهابیت
هوووم !جالبه