۵/آذر/۹۲, ۹:۰۳
آیا روابط حضرت علی(علیه السلام) با خلفاء خوب بوده است؟[/font]
[/b]
شدّت تنفّر امیرالمؤمنین(علیه السلام) از عمر بن الخطاب!!
[/b]
چه اصراری است که روابط حضرت علی(علیه السلام) با خلفاء خوب جلوه داده شود؟
چرا به دروغ به مردم میگویید امیرالمؤمنین(علیه السلام) با خلفاء همکاری میفرموده و آنها را قبول داشته است؟!
مگر نمیدانید صحیح مسلم از قول خلیفة دوم (در ضمن یک حدیث طولانی) نظر امیرالمؤمنین(علیه السلام) و عباس (عموی پیامبر) را دربارة ابوبکر و عمر چنین نقل میکند:
فلمّا توفّی رسول الله قال ابوبکر: أنا ولیّ رسول الله فجئتما، تطلب میراثک من ابن أخیک و یطلب هذا میراث إمرأته من ابیها. فقال ابوبکر: قال رسول الله ما نورّث ما ترکنا صدقة فرأیتماه کاذباً آثماً غاراً خائناً... ثم توفّی ابوبکر و أنا ولیّ رسول الله و ولیّ ابوبکر فرأیتمانی کاذباً آثماً غادراً خائناً.[31]
[/b]
عمر خطاب به امیرالمؤمنین(علیه السلام) و عباس عموی پیامبر میگوید: بعد از رحلت پیامبر ابوبکر گفت من جانشین پیامبر هستم و شما دو نفر آمدید و عباس ارث پسر برادرش را از ابوبکر طلب کرد و علی(علیه السلام) هم ارث همسرش را .
ابوبکر گفت: پیامبر فرمودهاند: از ما پیامبران ارثی نمیماند و هرآنچه باقی بماند صدقه است.
اما شما دو نفر (علی(علیه السلام) و عباس) او (ابوبکر) را دروغگو، گنهکار، نیرنگ باز و خائن میدانستید.
پس از ابوبکر من روی کار آمدم و شما دو نفر من را نیز دروغگو و گنهکار و نیرنگ باز و خائن میدانید.
آیا این کلمات حسن روابط را میرساند؟
اگر واقعاً امیرالمؤمنین(علیه السلام) خلفاء را قبول داشتند و با آنها همکاری میکردند چرا آنها را دروغگو و خائن و گنهکار معرفی کردهاند؟
مگر میشود آن حضرت، دروغگو و خائن و نیرنگ باز را قبول داشته باشد و با آنان همکاری کرده باشد؟
..........
[31] . صحیح مسلم: 3 / 1379، حدیث 49، کتاب الجهاد و السیر، باب حکم الفیء.
شدّت تنفّر امیرالمؤمنین(علیه السلام) از عمر بن الخطاب!!
کسانی که میگویید حضرت علی(علیه السلام) با خلفاء روابط خوبی داشته است آیا تا به حال صحیح بخاری و مسلم را خواندهاید؟
آیا میدانید بنابر آنچه بخاری و مسلم نقل کردهاند، امیرالمؤمنین(علیه السلام) آن قدر از خلیفة دوم متنفّر بود که حتی حاضر نبود چهرة او را ببیند؟
صحیح بخاری حدیث را اینگونه نقل کردهاند:
فأرسل إلی ابی بکر أن إئتنا و لا یأتینا أحد معک کراهیة لمحضر عمر.[32]
[/b]
حضرت علی(علیه السلام) دنبال ابوبکر فرستاد که نزد من بیا و با خود کسی را همراه نکن چون خوش نداشت عمر را ببیند.
[font=Tahoma]........
[32] . صحیح بخاری: 5 / 252، حدیث 704، کتاب المغازی، باب غزوه خیبر.