تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حرف های من کوفت واژه ی فمینیستی نیست.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
دوستان داستان پرسش کوفت واژه ی فمینیستی از تهمت به یادداشت های من شروع شد : بعد از یادداشت من ( تسویه حساب با مرد مردودی و یادداشتش ( زن یعنی فعال در آشپزخانه و اتاق خواب )

زن یعنی ظریف، نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب
زن یعنی مادر ،نه وسیله ای برای ادامه ی نسل
زن یعنی هنر، نه آشپز حقوق بگیر

و در کسری از ثانیه تاپیک ( اسلام زن فمینیسم ) باز شد و تهمت فمینیستی زده شد .

دوستان زن در لابه لای تهمت فمینیستی گم شده است.گوش درد تاریخی گرفتیم که تا حرف میزنیم میگویند فمینیستی با سرعت نور.
تعریف این کوفت واژه ی فمینیستی چیست ؟ تعریف سرعت نور کوفت واژه ی فمینیستی.

1)در ضمن کپی تعریف فمینیست رو همه ی ما از گوگل درمیاریم . تعریف سریع این کلمه چیه
2) اگر احادیث میگذارید .با ذکر منبع و لینک تفسیر باشد.
3) به یکدیگر احترام بگذاریم و بازی نخ نمای دعوای زن و مرد را دوستان وارد تاپیک نکنند . بازی دوستانی که با بی احترامی به زن و مرد مخاطبان را به جان هم میندازد و تاپیک را وارد حاشیه میکند . بازی ذهن های بی سلیقه را وارد تاپیک نکنید.

چرا اینقدر بولد و تند و ... ؟Smile
هر افراطی بد است و خطرناک؛ هر تفریطی هم .
معنای کلمه فمینیسم که ریشه فرانسوی داره،" مجموعه‌ای از حرکات و ایدئولوژی‌ها برای ایجاد بسترهای دفاع از حقوق برابر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای زنان و همچنین ایجاد فرصت‌های برابر برای زنان و دختران در آموزش و پرورش و اشتغال است" ه.
کلمه ی ارزشی هم نیست که بخوایم بهش بد یا خوب رو نسبت بدیم؛ اما این مفهومی که الان بار منفی پیدا کرده در جامعه ما،ایدئولوژی های تندروانه ی غیرمنطقی و عقلانی هست که تحت این اسم مطرح میشه.
معمولاً هم افراطی ه. یعنی یه وقتها دنبال باز کردن قفل هائی با کلید این ایدئولوژی هستیم که خودمون با تفکر اشتباهمون ساختیم و کلیدش درست دست اندیشه ی خودمون ه.
بسم الله

سلام

منم خیلی دوست دارم مرز این واژه رو بدونم...

میشه یکی دقیقا این مرزو با چنتا مثال جواب بده؟

منم از خیلی از کارا برای خانم ها خوشم نمیاد
مثلا رفته بودم دفتر آقایی خانمی داشت میز رو تمیز می کرد بعنوان یک زن خیلی بهم برخورد
در عوض استادی دارم که در عین عقاید اسلامی قوی (به نظرم تو رشتش کمی عجیب بود برام اسطورست) و حجاب مناسبش (ینی تقریبا کامل کامل) ابهت بزرگی داره

خوب چه ایرادی داره که من بعنوان یک زن به علاقه ی خودم در قالب یک شغل بپردازم
کاری که باعث خدمت به جامعم و افزایش سطح خودم میشه

خواهش می کنم این مرز رو مشخص کنید؟

می خواستم یه چیزایه دیگه ای هم بگم ولی میزارمش بعد اظهار نظر دوستان

فقط محض تذکر میگم
من مسلمونم کافر نیستم

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
ایجاد همچین تاپیک هایی با گفتار کوچه و بازاری که ناپختگی توش دیده میشه خلاف قوانین نیست؟
این موضوع نمی تونه یک تایپیک باشه چون تایپیک هایی در این ارتباط وجود دارند و می تونید اونجا ادامه ی بحث بدید اما این هم بگم این تایپیک شرف داره به تاپیک هایی که برخی دوستان می گذارند و فکر می کنن که عجب آدمای متفکر و ریز بینی هستند!
ببین دخترآسمانی...!اونا حتی از کلمه women بدشون میاد!!!چونکه wo+men دارهBig Grin
(البته این شوخی بود،توی یکی از همین فیلمهای خارجی یادم نیست اسمش شنیده بوده!)
اونا حتی از خدا هم شاکی هستند که چرا زنا باردار میشن Big Grin این ظلم در حقه زناس!!
کلا خیلی از حرکتهای فمنیستها(امروزی...) یه جور توهین به زنهاست!!!اونا با این کارهاشون دارن میگن مرد جنس برتره!!ما هم میخوایم مث اون باشیم،کارای اونا رو بکنیم...
یادداشت اولیه ام را تغییر دادم تا به جرم ناپختگی ، تکراری بودن ، به حاشیه نرود .
در دین ماHeartپرسش حرام نیست .

تمام قد از نوشته هایم دفاع میکنم .
زن مادر است وسیله برای ادامه نسل نیست .

بانویی 2 ماه پیش با وجود بیماری قلبی مجبور به زایمان سوم شد .
ترس از مرگ سخت است .
ترس از بی مادر شدن بچه ها سخت است .
خدا رحم کرد که بچه ی سوم پسر شد .
خوش باش مرد، نسلت ادامه دارد .
من خوشحالم بانو زنده ماند شاید پسر ش را جوری تربیت کرد که فردا مثل تو نشود .
(۶/آذر/۹۲ ۲۳:۴۵)ضحی نوشته است: [ -> ]بسم الله

سلام

منم خیلی دوست دارم مرز این واژه رو بدونم...

میشه یکی دقیقا این مرزو با چنتا مثال جواب بده؟

منم از خیلی از کارا برای خانم ها خوشم نمیاد
مثلا رفته بودم دفتر آقایی خانمی داشت میز رو تمیز می کرد بعنوان یک زن خیلی بهم برخورد
در عوض استادی دارم که در عین عقاید اسلامی قوی (به نظرم تو رشتش کمی عجیب بود برام اسطورست) و حجاب مناسبش (ینی تقریبا کامل کامل) ابهت بزرگی داره

خوب چه ایرادی داره که من بعنوان یک زن به علاقه ی خودم در قالب یک شغل بپردازم
کاری که باعث خدمت به جامعم و افزایش سطح خودم میشه

خواهش می کنم این مرز رو مشخص کنید؟

می خواستم یه چیزایه دیگه ای هم بگم ولی میزارمش بعد اظهار نظر دوستان

فقط محض تذکر میگم
من مسلمونم کافر نیستم

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
واژه فمینیستی توی قرن 20 مطرح شد وقتی که غربی ها با مشگل کمبود کارگر مواجه بودن برای راه حل به فکر همین دفاع از حقوق زن افتادن،اما این کارشون اصلاً برای دفاع از حقوق زنان نبود بلکه برای اینکه چرخ کارخونه ها و صنعتشون بچرخه بود(علت اصلی پیدا شدن واژه فمینیستی به این دلیله)
(۷/آذر/۹۲ ۱۱:۰۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]
تمام قد از نوشته هایم دفاع میکنم .
زن مادر است وسیله برای ادامه نسل نیست .

بانویی 2 ماه پیش با وجود بیماری قلبی مجبور به زایمان سوم شد .
ترس از مرگ سخت است .
ترس از بی مادر شدن بچه ها سخت است .
خدا رحم کرد که بچه ی سوم پسر شد .
خوش باش مرد، نسلت ادامه دارد .
من خوشحالم بانو زنده ماند شاید پسر ش را جوری تربیت کرد که فردا مثل تو نشود .

من یه بغضی پشت این نوشته ها احساس می کنم؛ تعمداً در پیام خصوصی این رو مطرح نکردم تا اگر دارم اشتباه می کنم،بهم بگید.
فکر می کنم هرکسی با هر جنسیتی ممکنه طرز تفکر غلطی داشته باشه...این ارسال شما،منطقی نیست.
بیشتر احساسی ه.
یه کم از این سطحی نگری در بیایم...واقعاً اشتباه فکر کردن ربطی به جنسیت نداره...
با نوشتن متون احساسی هم کاری به پیش نمیره...فقط افسرده و افسرده تر میشیم..
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع