(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۳۲)Atosa نوشته است: [ -> ]بدیش اینه ک ادم توش راحت نیس!
بعدشم
باید مقنعه و مانتو و ... زیرش نپوشی!
اگه بپوشی انگار دو تا مقنعه سرت کردی اذیت میشی
مثلا وقتی میرم مدرسه اونجا چادرم درمیارم
همش ک تنم نیس!!
ولی با ای چادر نمیشه درش اورد!
بعدشم مدلش خعلی جلب توجه میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من با سرویس میرم مدرسه
ولی چن بار ک پیاده رفتم همه نگام میکردن با ای چادر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه حرفیه !!
مگه میشه که زیر چادر حجاب رو رعایت نکرد و مقنعه و روپوش نپوشید :|
من با پالتو استفاده می کنم .
با مقنعه و یا شال بزرگ که به یک حالت خاص می بندم . اصلا این حس رو ندارم!
چرا نمیشه چادر رو از سر برداشت ؟! به راحتی ...
توی مدرسه هم که چادر لازم نیست !
اتفاقا برای من اینقد راحت بوده که از وقتی که دوختمش ، دیگه مهمونی میرم چادر سفید لازم ندارم ، یعنی اینقدر راحته که احتیاج به تعویض چادر نیست .
بستگی داره چطوری نگهش داری که جلب توجه یکنه یا نکنه !
کلا رفتار هست که جلب توجه می کنه ! نمی گم رفتار شما جلب توجه می کنه

کلی عرض می کنم .
حالا ممکنه شما رو نگاه کنن یک حالت تبلیغی داشته باشه . مثلا خانومها نگاه کنن ببینن چجوریه که خودشون هم استفاده کنند .

میگم کسی نیست الگوی چادر جلابیب رو بزاره ؟!
فاطمه خانم بنده از این کار استقبال میکنم . همین اموزش .
بسیار طرح عالی و بدرد بخوری هم هست
با عرض سلام.
من مشابه اين چادر رو بيرون ي بار ديدم و به نظر من اصلا جالب نيست!!!!
اين مدل هم به نوبه خودش جلب توجه ميكنه.!!ي دختر خانمي تو دانشگاه اين چادر سرشون بود همه برميگشتن و نگاه ميكردن.
امسال كه كربلا بودم يكي از چيزهايي كه نظرمو خيلي جلب كرد،حجاب زنان عرب بود.چادرهاي عبايي كه گشاد هستن و تا پايين رو طوري نگه ميدارن كه به هيييييييييچ وجه چادرشون كنار نميره.و حتي مچ دست و موهاشونم كاملا پوشيده بود.
چادرهاي قديمي و ساده كه مادرامون ميپوشن.يه نظرم خيلي قشنگتره. من خودم چادر عبايي ميپوشم كه خيلي چادر راحتيه.
اين مدل چادرها به نظرم اصلا جالب نيست.
چادر نقشش اينه كه بقيه پوشش ها رو بپوشونه.مثلا اينكه من ي لباسي بپوشم كه آستينش كوتاه نباشه كه مچ دست معلوم نباشه.يا روسري رو طوري بپوشم كه موهام معلوم نباشه و
چادر رو روي همه حجابها بپوشم كه كاملش كنه.
نه اينكه هزارتا پارچه ديگه به اصل چادر بدوزم كه هم آستين باشه هم مانتو باشه هم چادر
التماس دعا
(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۴۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]میگم کسی نیست الگوی چادر جلابیب رو بزاره ؟!
فاطمه خانم بنده از این کار استقبال میکنم . همین اموزش .
بسیار طرح عالی و بدرد بخوری هم هست
خوشیختانه یا متاسفانه جلابیب ،کپی رایت معنوی داره و طراحش راضی نیست که کسی شخصا چادر رو بدوزه !
من هم راستش از نزدیک ندیدمش چون توی شهر ما تا جایی که من دیدم نمایندگی هم ندارند .
مشهد و قم و اینها نمایندگی دارند .
قم رو گشتیم نبود این جلابیب!
به هر حال کار خوبیه الگوی چادر ها رو کار کنید
یا علی (علیه السلام)
(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۴۸)Night_World نوشته است: [ -> ]به نام خدا
با سلام
این نوع چادر ها ، فرقشون با جلابیب در چیه ؟
در جلابیب آستین چادر به طور کامل مشخص است و معلوم است ...
ولی در چادر حسنی یک لایه دیگری رو آستین قرار می گیرد که باعث می شود آستین مشخص نشود
علاوه بر شبه مقنعه که جلابیب دارد یک پوشش دیگر هم دارد که از کمر به پایین را می پوشاند ...
نقل قول: من مشابه اين چادر رو بيرون ي بار ديدم و به نظر من اصلا جالب نيست!!!!![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
مشابه زیاد دارد ... باید خودش را ببینید

(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۵۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]قم رو گشتیم نبود این جلابیب!
به هر حال کار خوبیه الگوی چادر ها رو کار کنید
یا علی (علیه السلام)
قم 3 تا نمایندگی دارد!
سرچ کنید آدرس ها رو می یابید .
(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۵۸)ELENOR نوشته است: [ -> ]در جلابیب آستین چادر به طور کامل مشخص است و معلوم است ...
ولی در چادر حسنی یک لایه دیگری رو آستین قرار می گیرد که باعث می شود آستین مشخص نشود
اون آستین متعلق به مقنعه ای هست که همراه چادر عرضه شده در اصل مال خود چادر نیست .
................
دوستان دیگر ...
غرض ما از تبلیغ این چادر ها
آسانسازی استفاده از حجاب و پوشش بهتر در موقعیت های مختلف هست !
سنگ نیندازید تشکر می کنیم .
حالا شما تجربه خودتون رو بفرمایید .
سوال موقعیتی هم دارید بپرسید ، تا بعدها موضوع رو دایر می کنیم ان شاء الله ....
تجربه عملی داریم

این چادر از دوقسمت تشکیل شده است . قسمت بالا که همان دستکهای چادر است ، باکش روی سر ثابت شده و بلندی آن تاحدود زانو می رسد . این دو لبه آزاد امکان حرکت دستها را بیشتر میکند و از جلو دو تکه به نظر میرسد . قسمت دوم چادر ، قسمت پایینی آن است که میتوان مانند پیراهن از سر پوشید ویا مانند دامن از پا و در نهایت با کمربندی از پشت گره می خورد .
این چادر شبیه چادر قجری بوده با این تفاوت که در حسنی ، دستک های چادر از قسمت پایین به کمر دوخته میشود ولی در مدل قجری باز و آویز است ، از این جهت در هنگام رو گرفتن ، حسنی به چادر معمولی شبیه تر است.
محاسن :
براحتی لیز نمی خورد.
چون به کمر بسته میشود از سنگینی چادر گرفته شده و وزن آن از روی سر برداشته میشود .
پایین چادر ، با سطح زمین تماس پیدا نمی کند و همیشه تمیز و مرتب است .(بدلیل بسته شدن به کمر)
در تمام فعالیتها و حرکات ، این چادر آراسته و منظم است .
شباهت ظاهری این چادر با چادر ساده از نظر روگیری ، موجب میشود جلب توجه نکند .
(۹/آذر/۹۲ ۱۸:۰۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]قم 3 تا نمایندگی دارد!
سرچ کنید آدرس ها رو می یابید .
اون آستین متعلق به مقنعه ای هست که همراه چادر عرضه شده در اصل مال خود چادر نیست .
................
دوستان دیگر ...
غرض ما از تبلیغ این چادر ها
آسانسازی استفاده از حجاب و پوشش بهتر در موقعیت های مختلف هست !
سنگ نیندازید تشکر می کنیم .
حالا شما تجربه خودتون رو بفرمایید .
سوال موقعیتی هم دارید بپرسید ، تا بعدها موضوع رو دایر می کنیم ان شاء الله ....
تجربه عملی داریم 
فاطمه جان ما قصدمون سنگ انداختن نيست.هركي نيت حرفشو بهتر ميدونه
شما ميگيد تجربه ما هم تجربه هامونو عرض كرديم
.(ديديم كه هركي اين چادرو داره جلب توجهش خيلي بيشتره)همه عالمو آدم برميگردنو نگا ميكنن)
بنده منظورم اينه حداقل
براي چادر دنبال اينهمه تنوع نباشيم.كه كم كم بيان بگن رنگشم عوض بشه كه از اين به بعد چادرهاي رنگي هم بياد بيرون.
بنده منظورم اينه اگه دنبال حجاب برتريم كه همون چادرهاي معمولي بهترين و برترين حجابه.اگه ميخوايم بگيم نسل جديد نميتونن راحت جمعش كنن كه چادرهاي عبايي هم گشاده هم راحته.
ديگه نيايم انقد تنوع نديم به اصل حجاب برترمون
التماس دعا