تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادر حسنا؛ حجابی کامل، راحت و به دور از خودنمایی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:شما ميگيد تجربه ما هم تجربه هامونو عرض كرديم[تصویر: happy.png].(ديديم كه هركي اين چادرو داره جلب توجهش خيلي بيشتره)همه عالمو آدم برميگردنو نگا ميكنن)
1. قبلتر هم پرسیدم شما آیا دقیقا همین چادر رو دیدید؟؟؟
اگر نه چه طور انقدر با قطعیت می گویید؟؟؟؟
کلی چادر مشابه وجود دارد ... چادر قجری و جلابیب و حسنی هر کدوم شبیه هم هستند از جهاتی ولی حسنی از همه کمتر جلب توجه می کند
من خودم خیلی خیلی حساسم رو جلب توجه و فرق دار بودن و تابلو شدن چادر ...
ولی وقتی محارم خودم این چادر رو استفاده می کنند دیگه اصلا راضی نمیشم چادر معمولی استفاده کنند ...
بسیار پوشیده است و اگر درست رو بگیرند فرقش خیلی خیلی اندک است با چادر معمولی ...
اگر هم خدای نکرده به هر دلیلی برای مدتی نتونن رو بگیرند از پوشش زیر چادر هیچی معلوم نمی شود ... چون یک پوشش کمری دارد و مقتعش هم خیلی بلند است ...
2. هر چادر را هر کسی می تواند چوری استفاده کند که جلب توجه کند ... عکس ها و مستندات زنده اش در اینترنت و دنیای واقعی موجود است ... در نتیجه اگر بانوان می خواهند در مورد نحوه پوشش آن به درستی نظر بدهند باید خودشان آنرا امتحان کنند ...
3. این تصاویری که من گذاشتم هیچ کدوم حجاب کامل کامل نیستند ... معلوم است چرا ... چون کسی که می خواسته عکس بندازد و کسی که چادر را سرش کرده و از او عکس گرفته شده به نحوی چادر و پوشش را نمایان کرده تا من و شما تمام ویژگی ها و لایه های مختلف این چادر حسنی را ببینیم ...
ولی خوب معلوم است وقتی خانمی روش را کامل بگیرد قضیه کاملا متفاوت است

نقل قول:بنده منظورم اينه اگه دنبال حجاب برتريم كه همون چادرهاي معمولي بهترين و برترين حجابه.اگه ميخوايم بگيم نسل جديد نميتونن راحت جمعش كنن كه چادرهاي عبايي هم گشاده هم راحته.

باز ببینید نظر شما این است ... شماچادر عبایی را می پسندید بسیار هم عالیست ولی همون چادر عبایی شاید از نظر من نوعی جلب توجه کند و از نظر شما نه ...
احکام مشخص است ....
برخی از بندهاش هم تصمیم گیریش برعهده خود مکلف است ...
نمی توان نظر شخصی را تحمیل نمود ..
نقل قول: ديگه نيايم انقد تنوع نديم به اصل حجاب برترمون[تصویر: happy.png]
اصل حجاب؟؟؟ مگر اصل و فرع دارد حجاب برتر؟؟؟ حجاب برتر چادر است و چادری که بیشترین پوشش و انطباق را داشته باشد با احکام
حالا این انطباق از نظر شما در یک مدل است خواهر گرامی از نظر من شاید در مدل دیگری ...
خیلی هم خوب است و محترم ... ولی وقتی چهار چوب احکام رعایت شد بقیش می شود نظر شخصی ... انسان ها هم همه مثل هم فکر نمیکنند ...
موفق و پیروز و با حجاب باشید
حالا هر کی یه مدل چادر میزنه ، رو چادر هم بحث میکنیم Big Grin

فکر باید اصلاح بشه ، بعدش حجاب خود به خود اصلاح میشه
من نمی دونم آقایون تو این تاپیک چه کار دارن..

چقدر هم کارشناسی بحث می کنن!!!!

هر کی ندونه فکر می کنه یه عمره چادریَن...
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(۱۰/آذر/۹۲ ۱۲:۴۴)هادی... نوشته است: [ -> ]من نمی دونم آقایون تو این تاپیک چه کار دارن..

هر کی ندونه فکر می کنه یه عمره چادریَن...
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
به عمره چادری نیستیم ...
ولی یک عمره خواهر و مادرمون چادری هستن و ما به نسبت غیرتمون در مورد حجاب و پوششون و اینکه کامل باشد و جلب توجه نکند حساس بوده و هستیم
آقا ناراحت نشو ، خواستم فضا عوض شه...
گفتم دورِ همی یه خرده بخندیم،
پاک کنید لطفاً ...
Wink
(۱۰/آذر/۹۲ ۱۰:۲۰)ELENOR نوشته است: [ -> ]1. قبلتر هم پرسیدم شما آیا دقیقا همین چادر رو دیدید؟؟؟
اگر نه چه طور انقدر با قطعیت می گویید؟؟؟؟
کلی چادر مشابه وجود دارد ... چادر قجری و جلابیب و حسنی هر کدوم شبیه هم هستند از جهاتی ولی حسنی از همه کمتر جلب توجه می کند
من خودم خیلی خیلی حساسم رو جلب توجه و فرق دار بودن و تابلو شدن چادر ...
ولی وقتی محارم خودم این چادر رو استفاده می کنند دیگه اصلا راضی نمیشم چادر معمولی استفاده کنند ...
بسیار پوشیده است و اگر درست رو بگیرند فرقش خیلی خیلی اندک است با چادر معمولی ...
اگر هم خدای نکرده به هر دلیلی برای مدتی نتونن رو بگیرند از پوشش زیر چادر هیچی معلوم نمی شود ... چون یک پوشش کمری دارد و مقتعش هم خیلی بلند است ...
2. هر چادر را هر کسی می تواند چوری استفاده کند که جلب توجه کند ... عکس ها و مستندات زنده اش در اینترنت و دنیای واقعی موجود است ... در نتیجه اگر بانوان می خواهند در مورد نحوه پوشش آن به درستی نظر بدهند باید خودشان آنرا امتحان کنند ...
3. این تصاویری که من گذاشتم هیچ کدوم حجاب کامل کامل نیستند ... معلوم است چرا ... چون کسی که می خواسته عکس بندازد و کسی که چادر را سرش کرده و از او عکس گرفته شده به نحوی چادر و پوشش را نمایان کرده تا من و شما تمام ویژگی ها و لایه های مختلف این چادر حسنی را ببینیم ...
ولی خوب معلوم است وقتی خانمی روش را کامل بگیرد قضیه کاملا متفاوت است

باز ببینید نظر شما این است ... شماچادر عبایی را می پسندید بسیار هم عالیست ولی همون چادر عبایی شاید از نظر من نوعی جلب توجه کند و از نظر شما نه ...
احکام مشخص است ....
برخی از بندهاش هم تصمیم گیریش برعهده خود مکلف است ...
نمی توان نظر شخصی را تحمیل نمود ..
اصل حجاب؟؟؟ مگر اصل و فرع دارد حجاب برتر؟؟؟ حجاب برتر چادر است و چادری که بیشترین پوشش و انطباق را داشته باشد با احکام
حالا این انطباق از نظر شما در یک مدل است خواهر گرامی از نظر من شاید در مدل دیگری ...
خیلی هم خوب است و محترم ... ولی وقتی چهار چوب احکام رعایت شد بقیش می شود نظر شخصی ... انسان ها هم همه مثل هم فکر نمیکنند ...
موفق و پیروز و با حجاب باشید

سلامSmile
1-قبلتر هم پاسخ اين سوال شما رو دادم(عرض كردم من نرفتم از طرف مقابل اسم چادر رو نپرسيدم.عرض كردم اون چادري كه من ديدم مثل همين عكسيه كه شما گذاشتيد)Smile

بنده قطعيتي در ارسالم مشاهده نميكنم جناب النور.نظر خودم و عكس العمل اطرافيان نسبت به اين چادر رو ديدم كه اينجا عرض كردم.Smile

2-قبلا هم عرض كردم با اين حرفتون موافقم.چون ديدم خانمي كه چادر مثل عكس بالا سرش بود و قسمت رويي چادر رو ول كره بود .و اتفاقا به خاطر بقيه قسمتها :مثل همون دامني كه فرموديد و فرم كلي پوشش همه برميگردن ببينن اين چيه كه طرف پوشيده.Cool

چادره؟؟؟مانتو؟؟روسري؟؟يا همه اينا؟؟؟؟؟بعد طرف كنجكاو ميشه انقد نگاه ميكنه تا متوجه بشه اين چيه!!!Angel

بنده هم نگفتم چادر عبايي بدون عيبه.منم چون جمع كردن چادر ساده به بهترين نحوش برام سخت بود ترجيحا چادر عبايي هم استفاده ميكنم.Smile

ولي معتقدم چادري كه كامل باشه چادر ساده و معموليه.Smile

عرض كلي:

1-آقاي النور من اصلا دنبال اين نيستم كه نظرات خودمو تحميل كنم.Smile

2-من منظورم اينه كه چرا دنبال تنوع در طرح براي چادر هستيم؟؟!!!!!!!!Huh

3-ميخوام بگيد دليل استفاده از چادر چيه؟؟اگه جلب توجه نيست پس چرا دنبال تنوع هستيم.؟؟
Smile

التماس دعاSmile
نقل قول:-من منظورم اينه كه چرا دنبال تنوع در طرح براي چادر هستيم؟؟!!!!!!!![تصویر: huh.png]

3-ميخوام بگيد دليل استفاده از چادر چيه؟؟اگه جلب توجه نيست پس چرا دنبال تنوع هستيم.؟؟
[تصویر: happy.png]
در مرور زمان هر پوشش و وسیله ای عوض می شود و جامعه سعی در تکامل آن خواهد داشت ...
اسم این تنوع نیست ... هدف تنوع نبوده ... ارتقا بوده از نظر راحتی و کامل تر کردن حجاب ... شما دیدتون فقط دید تنوع است
مثلا همین چادر حسنی ... اگر پوشش چادر معمولی برای لحظه ای کنار برود مانتو و شلوار بانوان معلوم می شود ولی در حسنی این طور نیست ...
همین حسنی در کنار چادر هم مقنعه دارد و هم یک دامن دیگر .. یعنی محافظت بیشتر و راحتی بیشتر ===> توفیق حفظ حجاب بیشتر
متن اصلی این تاپیک رو خوندید خواهر گرامی؟؟؟
این چادر درون خودش ساق، مقنعه، یک پوشش دیگر از کم به پایین و چادر هم دارد ...
الان این برای تنوع است یا افزایش پوشش؟؟؟

نقل قول:2-قبلا هم عرض كردم با اين حرفتون موافقم.چون ديدم خانمي كه چادر مثل عكس بالا سرش بود و قسمت رويي چادر رو ول كره بود
خوب هر چادر که قسمت روییش ول شود دیگر حجاب کامل نیست ... و جلب توجه می کند ... نمونش در دانشگاه خود ما زیاد است ...در این مورد در ارسال قبلیم توضیح دادم
نقل قول: چادره؟؟؟مانتو؟؟روسري؟؟يا همه اينا؟؟؟؟؟بعد طرف كنجكاو ميشه انقد نگاه ميكنه تا متوجه بشه اين چيه!!![تصویر: angel.png]

شما درست می فرمایید ...
خوب وقتی روش رو بگیره دیگر اصلا معلوم نمیشود که یک چیزیست که فرق داردSmile
آن چه زیرش هست همه برای احتیاط بیشتر است و اینکه خیالشون راحت تر باشد

در آخر ...
همین چادری که شما الان به عنوان سنتی می شناسید 200 سال پیش هم چادر سنتی بوده؟؟؟ همین چادر هم آن زمان، زمان قاجار می پوشیدن مردم چه نظری میدادند؟؟؟
ولی بعد از کشف حجاب و سالیان طولانی شده این ...
همین چادر هم تغییر می کند ...
قبلتر گفتم
ببینید چهار چوب و اصول احکام حجاب مشخص است ... ولی برخی چیز ها سلیقه ای است و خود مرجع هم تشخیص را بر عهده مکلف گذاشته ... مثل عرف و جلب توجه و ...
(۹/آذر/۹۲ ۱۸:۴۰)ترنم نوشته است: [ -> ]ديگه نيايم انقد تنوع نديم به اصل حجاب برترمونSmile

خوب نمیشود کلی گفت ترنم جان !
وقتی بتونیم با تنوع هم افراد بیشتری رو به حجاب علاقه مند کنیم و راحتی بیشتر فراهم کنیم ، چرا نباید این کار رو بکنیم ؟!
ولی اجباری نیست و هر کس صلاحی رو که پیدا میکنه باید اجرا کنه .

(۱۰/آذر/۹۲ ۱۲:۴۴)هادی... نوشته است: [ -> ]من نمی دونم آقایون تو این تاپیک چه کار دارن..
خوب شما این رو به شوخی فرمویدید
اما و اتفاقا خیلی نظر آقابون موثر هست !
ما خودمون به توصیه یکی از اساتید پوشش خودمون رو به محارم نشان می دهیم و ازشون نظر خواهی می کنیم .
ببینیم از دید یک آقا چطور هست . خلاصه دید آقایون و خانومها متفاوت هست .
ممنون از جناب ELENOR
(۱۰/آذر/۹۲ ۱۶:۰۰)ترنم نوشته است: [ -> ]ولي معتقدم چادري كه كامل باشه چادر ساده و معموليه.Smile

کم نیستند خانمهایی که با همین چادر های ساده و معمولی بسیار جلب توجه میکنند ، طوریکه وقتی راه میرن جلوی چادرشون بازه و مانتوی جذب و کوتاه زیر چادر مشخصه
و اگر به اونا بگیم "جلالیب و چادر حسنا" خوششون نمیاد چون زیادی میپوشونه
(نمیشه گفت این چادرها کامل نیست، بستگی به خود شخص داره)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من چادرمعمولی استفاده میکنم....به نظرم تواین چادر بهتر به نظرمیام....نه جلب توجه ها...این مدل بهم بیشترمیاد ولی خب
درسته چون میره کنارچادرآدم اذیت میشه....
تشکرازفاطمه خانوم بابت آموزشی که قراره بذارن بابت این مدل چادرا...Angel
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع