تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما در مورد "دوربین مخفی" چیه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم

نظر شما در مورد برنامه های دوربین مخفی و دیدنی ها چیست؟

[تصویر: IMG10452034.jpg]

مثل برنامه هایی که یک نفر زمین می خورد یا امثال این؟

اصلا خنده و شادی حقیقی در این کارهاست؟
در یک کلیپ دوربین مخفی دیدم که بازیگر جهت شاد کردن ببیندگان عزیز رنگ روی ماشین شخصی ریخت و به کار احمقانه اش ادامه داد تا اینکه صاحب ماشین عصبی شد و کلی کتکش زد
حتی موقعی که گفت این یک دوربین مخفیه و دوربین رو بهش نشون داد بیشتر کتک خوردBig Grin
من موافقم. ولی هر کسی یه جنبه ای داره

البته اینم اگه دوستان میخوام وطنی انجام ندیم و از خارج تهیه کنم !!!
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۵:۲۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من موافقم. ولی هر کسی یه جنبه ای داره

البته اینم اگه دوستان میخوام وطنی انجام ندیم و از خارج تهیه کنم !!!

بنظر شما مالک هر شخصی خودش است یا خدا؟

یعنی برفرض یک نفر هم اگر راضی باشد تمام است یا شروط دیگر هم دارد؟

من از دوربین مخفی خیلی خوشم می آد و کُلی کیف می کنم وقتی شبکه نسیم دوربین مخفی پخش می کنه...

ولی چشمتون روزِ بد نبینه...
یه روز رفته بودم خونه دوستم،
برگشت به من گفت ، این دوربین مخفی ایرانیه رو دیدی؟
گفتم نه...
برام play کرد...

اسمش بود، شوخی با ستارگان...
[تصویر: %D8%B4%D9%88%D8%AE%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_%D...9%86_2.jpg]

دوربین تو یه بوتیک بود، رضا توکلی اومده بود خرید ، یه دفعه دو تا سارق که اسلحه دستشون بود میان تو مغازه ، شروع می کنن به داد و بیداد کردن که هر چی پول دارین بدین و گر نه می کشیمتون، خلاصه کنم براتون، رضا توکلی آخرش با یه بغضی تو گلوش می گفت آقا بیا این کتم، هر چی پول دارم وردار ، هر چی بخوای بهت می دم ، رنگش شده بود مثلِ گچ!!! بعد بِهِش گفتن که دوربین مخفی بود!!!! بنده خدا رو نشوندن رو صندلی ، بِهِش آب قند دادن !!!!

یعنی اگه من یه کاره ای بودم تویِ دستگاه قضا، حکم محاربه رو برای این آقا و دار و دستش اجرا می کردم به جونه خودم !!!

این چه طرز دوربین مخفی درست کردنه؟ یارو کم مونده بود پس بیفته!!!

بعضی ها چرا انقدر بی سلیقه اند !؟

خب بنظر شما کلا این برنامه از لحاظ اسلامی درسته؟

سرکار گذاشتن مردم

آزار و اذیت مردم
شوخی با رامسین کبریتی واقعا وحشتناک بود! شوخی در حد غار نشینی بود انصافا! بدبخت داشت سکته می زد! کشتنش و زنده اش کردن!
اما در نهایت خدا رو شکر دست از سر نماد های فراماسونری برداشتیم داریم به دوربین مخفی و تبلیغات تلویزیون گیر می دیم! این یکی حداقل موجب انبساط خاطر می شه!
نقل قول:خب بنظر شما کلا این برنامه از لحاظ اسلامی درسته؟

سرکار گذاشتن مردم

آزار و اذیت مردم

کارِ این ایرانی ها که اصلاً نه خوبه نه با نمک ، من از دوربین مخفی های خارجی تعریف کردم ، پس کاری به اسلام و مسلمین ندارم...
بزارین اونها هم دیگر رو بترسونن، ما هم این طرف بخندیم !!!
چرا انقدر بحث رو فلسفی می کنید؟
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۲۱)110 نوشته است: [ -> ]شوخی با رامسین کبریتی واقعا وحشتناک بود! شوخی در حد غار نشینی بود انصافا! بدبخت داشت سکته می زد! کشتنش و زنده اش کردن!
اما در نهایت خدا رو شکر دست از سر نماد های فراماسونری برداشتیم داریم به دوربین مخفی و تبلیغات تلویزیون گیر می دیم! این یکی حداقل موجب انبساط خاطر می شه!

خب این از نمادگرایی عمقی تره

به محتوا می پردازیم

فقط من به شخصه نمی خوام در زندگی درجا بزنم

خیلی از کاربران هم همینطور هستند

میخوایم زندگیمون به سبک زندگی اسلامی واقعی برسه

حق الناس مردم بشه باعث شادی و سرور ما

نقل قول:
کارِ این ایرانی ها که اصلاً نه خوبه نه با نمک ، من از دوربین مخفی های خارجی تعریف کردم ، پس کاری به اسلام و مسلمین ندارم...

بزارین اونها هم دیگر رو بترسونن، ما هم این طرف بخندیم !!!

چرا انقدر بحث رو فلسفی می کنید؟

خب اسلام نگفته حق المسلم

گفته حق الناس

غیر مسلمان هم انسانه و حق داره

بعدش هم شاید کمتر به این قضیه از این دید پرداخته شده

ولی تمام برنامه های طنز ریشه فلسفی دارند

همشون

و مسخره بازی ها هم دورش گذشته

اندازه یک آدم 13 ساله هم شده احترام خودتو نگه دار!(منظورم طبیعتا هادی...... نبود)
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۲۸)تملیخا نوشته است: [ -> ]ولی تمام برنامه های طنز ریشه فلسفی دارند

همشون
اندازه یک آدم 13 ساله هم شده احترام خودتو نگه دار!(منظورم طبیعتا هادی...... نبود)
تـکـبـیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع