تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کسی که خداوند در روز قیامت با او برخوردی عذر خواهانه دارد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۳/آذر/۹۲ ۰:۲۹)مصباح نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید قصد انحراف تاپیک رو ندارم ولی :
این واژه ی معذرت خواهی برای من قابل هضم نیست!!!
خدا که نعوذبالله به بندش بدهکار نیست، که بخوایم اینطور بگیم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اولاً توجه بفرماید به متن ترجمه ی روایت:
نقل قول:همچنان که برادری از برادرش پوزش می‏‌خواهد،
می فرماید مانند برادری که از برادرش پوزش بخواهد، مقام، مقام تشبیه است وگرنه مبرهن است که خداوند به کسی بدهکار نیست!
به علاوه دقت در این حدیث قدسی بفرماید:

عن سعدان قال: قال أبو عبد اللَّه عليه السلام:
إنّ اللَّه يلتفت يوم القيامة إلى فقراء المؤمنين شبيها بالمعتذر إليهم فيقول: و عزّتي و جلالي ما أفقرتكم في الدنيا من هوان بكم عليّ و لترون ما أصنع بكم اليوم، فمن زوّد منكم في دار الدنيا معروفا فخذوا بيده اليوم فأدخلوه الجنّة.

از سعدان از ابو عبد اللَّه عليه السلام نقل كرده كه
حضرت فرمود:
خداوند در روز قيامت به جمعى از فقراى مؤمن، نگاهی همچون نگاه عذرخواهان مى‏كند و بعد هم به آنها مى‏فرمايد: سوگند به عزت و جلالم، من شما را در دنيا بدين جهت فقير نكردم كه شما را خوار كنم و حالا امروز خواهيد ديد كه با شما چه مى‏كنم. پس هر كس از شما در دنيا يك عمل خوبى را انجام داده، همان را در دستش بگيرد و داخل بهشت شود.
الجواهر السنية في الأحاديث القدسية(كليات حديث قدسى)، ص: 669

دقت بفرماید می خواهد بگوید همانطور برخورد می کند که گویی شخصی می خواهد عذرخواهانه امری را جبران کند!

این نکته ی بسیار دقیق و لطیف اتفاقاً عظمت و اوج بزرگواری خداوند را می رساند که اینگونه با بندگان خود رحیمانه و کریمانه برخورد می کند وگرنه احدی را بر خدا حقی نیست!!!!! و در این مسئله شکی وجود ندارد!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع