کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی که خداوند در روز قیامت با او برخوردی عذر خواهانه دارد
۲۳:۴۱, ۲۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۲:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1

کسی که خداوند در روز قیامت از او عذرخواهی می‌کند!

وجود فقر و فقیر به عوامل و دلایل زیادی بستگی دارد که برخی از آنها به خود انسان‌ها برمی‌گردد که مثلاً اهل گناه بوده و یا تلاش و کوششی نداشته است. با این حال ما همواره توصیه به پوشیده نگاه داشتن فقرمان شده ایم.
[تصویر: small_0خدا.jpeg]

، امام صادق علیه السلام می‌فرمایند:
دشوارترین و پر زحمت‏‌ترین کارها، پوشیده داشتن فقراست.

مولای متقیان حضرت علی علیه السلام نیز می‌فرمایند:
خویشتنداری (و مناعت طبع) زیور فقر است.
برخی افراد هستند که با وجود فقر همواره عزت نفس و کرامت خود را حفظ کرده و از هیچ تلاشی برای کسب معاش فروگذاری نمی‌کنند.
خداوند متعال در روز قیامت پرده از حکمت فقر این افراد بر می‌دارد.

امام صادق علیه السلام در این باره می‌فرمایند:
(در روز قیامت) خداوند، جلّ ثناؤه، همچنان که برادری از برادرش پوزش می‏‌خواهد، از بنده مؤمن نیازمند خود در دنیا، عذر می‏‌خواهد و می‏‌فرماید: به عزّت و جلالم سوگند که من تو را در دنیا از سر خواریت نزد من، محتاج نکردم. اکنون این سرپوش را بردار و ببین به جای دنیا به تو چه داده‏‌ام. او سرپوش را بردارد و گوید: با این عوضی که به من دادی مرا چه زیان اگر آنچه را در دنیا از من گرفتی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mohammad reza ، Reza2035 ، ali.khm ، آیلار ، عبدالرحیم ، Farzaneh ، منتظر کوچولو ، مهسان ، AS53 ، SAViOR ، حسن.س. ، لبخند خدا ، أین المنتظر ، ساقی ، azade ، یاســین ، سدرة المنتهی ، السا ، fiftynine ، سجاد313 ، 135 ، bagheri4 ، m.hossein ، جویای حقیقت ، عالم مقدس ملکوت ، ضحی ، سیمرغ

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۵, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۳/آذر/۹۲ ۰:۲۹)مصباح نوشته است:  سلام
ببخشید قصد انحراف تاپیک رو ندارم ولی :
این واژه ی معذرت خواهی برای من قابل هضم نیست!!!
خدا که نعوذبالله به بندش بدهکار نیست، که بخوایم اینطور بگیم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اولاً توجه بفرماید به متن ترجمه ی روایت:
نقل قول:همچنان که برادری از برادرش پوزش می‏‌خواهد،
می فرماید مانند برادری که از برادرش پوزش بخواهد، مقام، مقام تشبیه است وگرنه مبرهن است که خداوند به کسی بدهکار نیست!
به علاوه دقت در این حدیث قدسی بفرماید:

عن سعدان قال: قال أبو عبد اللَّه عليه السلام:
إنّ اللَّه يلتفت يوم القيامة إلى فقراء المؤمنين شبيها بالمعتذر إليهم فيقول: و عزّتي و جلالي ما أفقرتكم في الدنيا من هوان بكم عليّ و لترون ما أصنع بكم اليوم، فمن زوّد منكم في دار الدنيا معروفا فخذوا بيده اليوم فأدخلوه الجنّة.

از سعدان از ابو عبد اللَّه عليه السلام نقل كرده كه
حضرت فرمود:
خداوند در روز قيامت به جمعى از فقراى مؤمن، نگاهی همچون نگاه عذرخواهان مى‏كند و بعد هم به آنها مى‏فرمايد: سوگند به عزت و جلالم، من شما را در دنيا بدين جهت فقير نكردم كه شما را خوار كنم و حالا امروز خواهيد ديد كه با شما چه مى‏كنم. پس هر كس از شما در دنيا يك عمل خوبى را انجام داده، همان را در دستش بگيرد و داخل بهشت شود.
الجواهر السنية في الأحاديث القدسية(كليات حديث قدسى)، ص: 669

دقت بفرماید می خواهد بگوید همانطور برخورد می کند که گویی شخصی می خواهد عذرخواهانه امری را جبران کند!

این نکته ی بسیار دقیق و لطیف اتفاقاً عظمت و اوج بزرگواری خداوند را می رساند که اینگونه با بندگان خود رحیمانه و کریمانه برخورد می کند وگرنه احدی را بر خدا حقی نیست!!!!! و در این مسئله شکی وجود ندارد!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، أین المنتظر ، bagheri4 ، m.hossein ، aboutorab ، Islam ، عبدالرحمن ، مصباح ، رهگذر. ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]