۲۳/آذر/۹۲, ۱۴:۲۳
سلام به دوستان گرامی
قول این تاپیک رو به یه دوست خیلی خیلی عزیز داده بودم و امیدوارم که تا پایانش رهاش نکنم.
اینها سخنرانیه اقای دکتر حبشی در جمع دانشجویان هست.
واسه خودم خیلی جالب بود و کاربردی،دوست داشتم زکاتش رو بدم.من فقط به متن تبدیل کردم.
اگه کسی نظری خلاف حرف ایشون داشت لطفا تاپیک جداگانه بزنه که بحث منحرف نشه.اول یه تعریفی از زوجیت داشته باشیم چون لازم میشه بعد میریم سراغ اقای دکتر.
اقا میگه اگه میخوای دوستت داشته باشم پس .....
این چیزیه که ما بهش عادت کردیم
حالا اومدیم تو میدونی که باید بر اساس زوجیت عمل کنیم
بریم ببینیم اگه بخوایم به زوجیت برسیم چه کارایی باید بکنیم
اولین قدم اشنایی با بنیان های روانی جنس مکمل تونه
تا به حال بر حسب جنس خودتون قضاوت و درک میکردید....
خوب بقیه اش بمونه واسه بعد
اینا مقدمه اش بود،بعدیاش جالب میشه
ادامه دارد.......
قول این تاپیک رو به یه دوست خیلی خیلی عزیز داده بودم و امیدوارم که تا پایانش رهاش نکنم.
اینها سخنرانیه اقای دکتر حبشی در جمع دانشجویان هست.
واسه خودم خیلی جالب بود و کاربردی،دوست داشتم زکاتش رو بدم.من فقط به متن تبدیل کردم.
اگه کسی نظری خلاف حرف ایشون داشت لطفا تاپیک جداگانه بزنه که بحث منحرف نشه.اول یه تعریفی از زوجیت داشته باشیم چون لازم میشه بعد میریم سراغ اقای دکتر.
یکی بود یکی نبود، یه نفس واحده بود( اوایل سوره نساء) که نه زن بود و نه مرد، خدا ادم و حوا رو ازش خلق میکنه و از اونجایی که خدا هر چیز رو زوج خلق میکنه،صفاتش رو طوری میریزه که در ادم یه سری صفات تجلی پیدا کنه و در حوا یک سری، هر دو همه رو دارن منتها بحث تجلیش فرق داره ، یعنی اگه توی یه زمینی شما یه صندوق دفن کردید مال زن مثلا رو تره و مال مرد عمیق تر، حالا اگه اسم این صندوق رو عاطفه بذاریم،نه اینکه مردا ندارند مال خانوم ها محسوس تره، حالا قراره توی این دنیا هرکس به زوجیت برسه،و به قول سوره روم که چون حافظه ام قویه نمیدونم کدوم ایه، هرکس به زوجیت برسه به ارامش میرسه،حالا اهل بیت چون مظهر انسان کامل هستند کل این صفات رو دارند، مثلا امام علی(علیه السلام) به وقتش تو جنگ اقتدار داره و پیش بچه یتیم شفقت.حالا ما هم قراره تو این دنیا به زوجیت برسیم که اسون ترین اون ازدواجه، خدا دقیقا یه کسی رو در مقابل ما گذاشته که با ما متفاوته،و در ازدواج هر چقدر مردانگی مرد بیشتر و زنانگی زن بیشتر باشه اثرات بیشتری داره، حالا نه اینکه هرکس ازدواج نکنه به زوجیت نمیرسه ، نه! اما سخت تره و ازدواج اسون ترین راهه.(به شریک ادم هم خیلی ربط نداره، چه بسا که آسیه عاقبت به خیر شد و زن حضرت لوط نه، یعنی همسر خوب داشته باشی فبها اما اگه بد هم بود دلیل نمیشه که مسیر کمال شما رو بگیره.)
مثلا همیشه مهربان بودن خوب نیست، اگه کسی حق شما رو خورد باید جلوش وایستید و همیشه خشن بودن خوب نیست، کلا این صفات جنبه مثبت یا منفی ندارند بلکه زمانی خوب یا بد هستند که شما به موقع اش و در جای خودش اون صفت رو متجلی کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
صاحب یک توانمندی عظیمی شده اید به اسم زوجیت
زوجیت را نمیشه با قول و قرار و سند بدست اورد،یک توانمندیه که باید در سطح نگرش و توانمندیه انجام شما شکل بگیره،
قبول دارید که زوجیت مغایر است با فردیت؟
اما بسیاری از زوجیت ها بر مدار چی اداره میشه؟ فردیت
مامان من،جهیزیه من،فرمان من،پول من ،شرایط من و ....
اینها موانعی هستند برای طرح ریزی زوجیت
متاسفانه ما از طفولیت تمرین زوجیت نداشتیم
طفل بودیم مادر میگفت اسباب بازیت رو پنهان کن که به دست دیگری نرسد
بزرگتر که شدیم سر دفتر و قلمی با خواهر و برادر کشاکش داشتیم
مادر گفت قلم مال کیست،هر کسی وسایل خودش ...
بزرگتر میشیم جوان میشیم و ازدواج میکنیم،شما گمان میکنید اقایون میان ازدواج میکنند؟ نه میان زن میگیرن و زن گرفتن با ازدواج کردن متفاوته
چرا اغلب اقایون یه همچین معیارهایی برای ازدواج دارند؟
سنش کمتر
تحصیلاتش پایینتر
قدش کوتاهتر
خانواده ضعیفتر
....
واقعا اینا نشانه های خوبیه،نه ،او میخواهد زنش تو مشتش باشه و اینطوری راحتر میتونه
تو جلسه خاستگاری هم چک میکنه به خانم میگه اگه بین من و شما اختلاف افتاد حرف اخر رو کی میزنه؟
خانم ها هم اهل زوجیت نیستن
خانمی یه خاستگار سنتی داره که از نظر مقبولیت ده میگیره و یه خاستگار غیر سنتی داره که به خانم ابراز علاقه کرده اما امتیازش برای تشکیل زندگی یک هست،خانم کدوم رو انتخاب میکنه؟
چرا چون دومی علاقه داره اولی نه؟
اومد گفت اقای دکتر یه اقایی هست منو دوست داره،گفتم بر فرض اینکه بتونم،اقا تحصیلاتش چیه گفت دیپلم ناقص،چرا کامل نکرده ؟درسو دوست نداره
پیش خودم گفتم لابد رفته کار ازاد،چیکاره است؟
بیکاره اقای دکتر
گفتم لابد سربازه؟گفت نه فرار کرده
گفتم پس چی داره؟گفت منو دوست داره
گفتم میدونی چرا به این ادم اصرار داری چون در پنهان ذهنت میگی اگه با کسی باشم که منو خیلی دوست داره هر چی که بگم میگه چشم،همه کاری میکنه واسم
دیدید که خانم میگه اگه منو دوست داری پس ...
اقا میگه اگه میخوای دوستت داشته باشم پس .....
این چیزیه که ما بهش عادت کردیم
حالا اومدیم تو میدونی که باید بر اساس زوجیت عمل کنیم
بریم ببینیم اگه بخوایم به زوجیت برسیم چه کارایی باید بکنیم
اولین قدم اشنایی با بنیان های روانی جنس مکمل تونه
تا به حال بر حسب جنس خودتون قضاوت و درک میکردید....
خوب بقیه اش بمونه واسه بعد
اینا مقدمه اش بود،بعدیاش جالب میشه
ادامه دارد.......

!