تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سخنی با مدیران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
می گن یه روز یک کودکی دنبال سعدی افتاده بود مدام حرف نامربوط می زده! (حالا بماند) سعدی هم آروم زمزمه می کرده که، عاقلان دانند!
حالا آقا مجید و دوستان!، به این بحث ادامه ندید فقط کافیه این دو کلمه رو بگید:
عاقلان دانند!
در این مورد حقیقت کاملا مشخصه، و لازم به بحث نیست !
بسم الله الرحمن الرحیم

نمیدونم چرا باید هرچند وقت این مساله مطرح بشه !

خانم مجنون الحسین ! تو یه سری از تاپیکا بصورت مستقیم به شما و خیلیای دیگه توهین شده, شما چرا اونجا نه تنها چیزی نگفتید بلکه اونا رو تایید هم کردید, حالا اینجا یه فحشی رو زمین افتاده بود سریع اومدید برش داشتید که چی !!؟؟؟Huh

برای چی سعی میکنید جو بدید !!؟؟؟

خانم عایشه! اینجا هر بخش ناظر جداگانه داره, هر موضوع هم مدیر جدا , کل تالار 4 معاون داره و 2 نفر هم به عنوان مدیر کل هستند, اگر پستی حذف شده همین سلسله مراتب رو طی کنید و اگر جوابی نگرفتید اونوقت تاپیک بزنید !

ضمنا من تا اونجایی که یادمه تاپیک دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه همون 10 صفحه بوده که الان هم هست, آمار دقیق تعداد پست ها درخاطرم نیست, ولی اگه پستی از شما حذف شده نباید تو فضای عمومی تالار مطرح بشه!!

از متشنج کردن فضا نه شما سودی میبرید و نه دیگران !
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۳۲)TiNA نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

خانم مجنون الحسین ! تو یه سری از تاپیکا بصورت مستقیم به شما و خیلیای دیگه توهین شده, شما چرا اونجا نه تنها چیزی نگفتید بلکه اونا رو تایید هم کردید
!!!!!!!!!HuhHuhHuh
اگر لینک توهینهایی که به بنده شده و مورد تاییدم قرار گرفته را در پیام خصوصی بفرمائید ممنون میشم

(۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۳۲)TiNA نوشته است: [ -> ] حالا اینجا یه فحشی رو زمین افتاده بود سریع اومدید برش داشتید که چی !!؟؟؟Huh

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از تذکرتون ممنونCool
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۰۳)110 نوشته است: [ -> ]می گن یه روز یک کودکی دنبال سعدی افتاده بود مدام حرف نامربوط می زده! (حالا بماند) سعدی هم آروم زمزمه می کرده که، عاقلان دانند!
حالا آقا مجید و دوستان!، به این بحث ادامه ندید فقط کافیه این دو کلمه رو بگید:
عاقلان دانند!
در این مورد حقیقت کاملا مشخصه، و لازم به بحث نیست !

سلام به همه کاربران گرامی و محترم
من فقط یه چیزی بگم با عرض معذرت....منظورم کلیه ....
کسی که جنبه شنیدن نظرات مختلف رو نداره نباید سوال طرح کنه....
کسی که دوست داره همه تاییدش کنن نباید سوال طرح کنه ....
کسی که دوست داره همه نظرات مشابه نظر و سلیقه خودش باشه نباید سوال طرح کنه ...
کسی که نظرات دیگران رو به تمسخر میگیره و بی احترامی میکنه نباید سوال طرح کنه ....

خلاصه قبل از ایجاد تایپیک دوستان گرامی:

سعی کنین ظرفیت شنیدن نظرات موافق و مخالف رو داشته باشین و به همه نظرات چه خوشتون بیاد چه نیاد احترام بزارین و حذفش نکنید......
ما که همه ادعا میکنیم منتظرن مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستیم سعی کنیم جدای از ادعا، احترام گذاشتن به همدیگه را یاد بگیریم...

و یاد بگیریم در برابر اعمالمون در همه جا پاسخگو باشیم ...
چه حذف ارسال باشه ...
چه بی احترامی به سایرین ....
چه تمسخر اونها ....
اینجا چه خبره!
خانم عایشه از شما بعیده!!
مگه دفعه اولیه که ارسالهاتون در تالارهای شیعی پاک میشه!
چرا این بار حساس شدین؟
چون خانم فرمیسک و آتوسا مسدود شدن!
خوب بشن!
اینهمه تالار
میتونین برین جای دیگه!
توقع دارین اینجا کاربرهای خودشون را کنار بذارن جانب شمارو بگیرن؟Huh
اینجا تاپیک سخنی با مدیرانه..منم حرف دارم با مدیران...
ببخشید این تاپیک خنده حلال رو کی باز مکنید؟؟Big Grin
سلام...
چرا شما همش میخواین کاربرای اینجا رو تفکیک کنید؟؟!!( بیشتر منظورم با خانم شیوا هست)

والله به خدا شما مسلمونید..ما هم مسلمونیم..سر جنگ که نداریم...

من اغلب پاسخ های شما رو خوندم خانم عایشه...البته بیشتر به خاطر کنجکاویم بود که ببینم اهل سنت چجوری ان...
ولی معمولا غیر منطقی برخورد کردین..انگار که داشتین با دشمنتون بحث میکردین...!!!!
همونطور که بهتون گفتن..باید پیام خصوصی میدادین...! اگر جوابی نمیدادن بعد تاپیک میزدین...!

شما چشمتون خورد به اون ارسالی که گفتن سهوا پاک شده..حالا هی ایراد میگیرین و گرفتین دستتون.....و خودتون پیام خصوصی به کسی دادین که گفته یه مدت نمیاد..خوب معلومه جواب نمیدن... این شد پیگیری؟؟؟...!!! پس بهتره اینقدر جو رو خراب نکنید و دوستانه تر برخورد کنید..!

ما اومدیم اینجا که یه چیزی یاد بگیریم...الان چند وقته که میام و سر میزنم همش میبینم که شما مدام اینجا بحث راه میندازین

وکلا تاپیک هارو منحرف میکنید و وقت همه رو با صحبت هاتون تلف میکنید!!!...واقعا دیگه خسته کننده شده...!!!

( البته گفته بودین سخنی با مدیران..ولی من حق خودم دونستم در این رابطه بهتون بگم چون اکثر تاپیک هایی رو که میتونیستیم توش نتیجه گیری های خوبی داشته باشیم با بحث هاتون منحرف کردین و تاپیک های دیگه رو کشیدین وسط که هیچ ربطی هم نداشت....)

کاری نکنید که همه فکر کنن مشکل شخصی با شیعیان دارید..!!!!

بهتره یکم از مواضع غیر منطقی تون پایین بیاین... شاید بهتر شد...

لطفا دیگه اینجور بحث ها رو عمومی نکنید...حق الناسه....!!!!!!!!!!( چون ممکنه توش تهتمت و غیبت و دروغ و...باشه)

یا علی ع
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۳:۴۱)صهبا نوشته است: [ -> ]سلام...
چرا شما همش میخواین کاربرای اینجا رو تفکیک کنید؟؟!!( بیشتر منظورم با خانم شیوا هست)

والله به خدا شما مسلمونید..ما هم مسلمونیم..سر جنگ که نداریم...

من اغلب پاسخ های شما رو خوندم خانم عایشه...البته بیشتر به خاطر کنجکاویم بود که ببینم اهل سنت چجوری ان...
ولی معمولا غیر منطقی برخورد کردین..انگار که داشتین با دشمنتون بحث میکردین...!!!!
همونطور که بهتون گفتن..باید پیام خصوصی میدادین...! اگر جوابی نمیدادن بعد تاپیک میزدین...!

یا علی ع
جانم؟!
تفکیک! چه ربطی داشت؟Huh
من شیعه هستم!
هم خانوم عایشه رو میشناسم هم خانم فرمیسکو!
هم معلومات خوبی دارن هم اخلاق خوبی!
مدیرای اینجا هم خوبن!
هم معلومات دارن هم اخلاق!
مشکل از جای دیگه است!
تفکر اینا با هم فرق داره!
چه فایده داره میان بحث میکنن!!!!
بعد خانم عایشه گفتن به آقای وحید 110 که معاون تالارن خصوصی پیام دادن جواب درسی نگرفتن!
تو دو سه تا تاپیک دیگه هم گفتن کسی بهشون جواب نداد!
اقای املشی هم شروع کرد تیکه انداختن به ایشون!
از یه مدیر واقعا بعیده با یه کاربر اینطوری صحبت کنه! Dodgy
اونم مدیری که مسئول قسمت سبک زندگی هست!
ایشون تاپیک زده هیچکس از نقد مبرا نیست!
بعد وقتی به خودشون نقد شد اینقدر آشفته شدن که شروع کردن توهین و تمسخر یک کاربرعادی!
کاربر عادی که دستش به هیچ جا بدنیست!
راحت مسدود میشه ارسالهاش حذف میشه
زشته!
بقیه مدیرا هم چیزی نمیگن!
بالاخره این خانم راس میگن
یا ارسالهاشون برگرده یا بهشون جواب بدن!
بحثهای خانم عایشه تا الان خیلی خوب بوده
ولی یه سریش در تاپیک آیا عمر مانع از وصیت پیامبر شد؟ حذف شده که ایشون بهش اعتراض داره
بی منطق کسیه که وقتی جواب نداره ارسالهارو پاک میکنه !Cool
حالا منم مسدود میشم!Big Grin
بنده از تاریخچه ای که وجود داره به این نتیجه رسیدم ایجاد این تشنج ها هدفمند است
بهتره خواننده عاقل باشه و اتلاف وقت نکنه
در این راستا به مطالعه تاپیکهای مهم و اموزنده ای که خیلی از اونها ارسالهای قبل هست و در حال خاک خوردنه، بپردازیم

و مورد مهم دیگه اینکه با وجود اختلاف نظرها ، مواظب همدلی و انسجام بین خودمون باشیم تا فضای تالار مسموم نشه و به هدف های پشت پرده نزدیک نشه
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۴:۰۵)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]بنده از تاریخچه ای که وجود داره به این نتیجه رسیدم ایجاد این تشنج ها هدفمند است
بهتره خواننده عاقل باشه و اتلاف وقت نکنه
در این راستا به مطالعه تاپیکهای مهم و اموزنده ای که خیلی از اونها ارسالهای قبل هست و در حال خاک خوردنه، بپردازیم

و مورد مهم دیگه اینکه با وجود اختلاف نظرها ، مواظب همدلی و انسجام بین خودمون باشیم تا فضای تالار مسموم نشه و به هدف های پشت پرده نزدیک نشه

Big GrinBig Grin
هدفمند؟ چه هدفمندی؟ چرا الکی شلوغش میکنین!!
طرف اومده پرسیده چرا ارسالهام حذف شده!
اول خصوصی پرسیده جوابش را ندادن!
بعد تو دو سه تا تاپیک پرسیده جوابش را ندادن
الان ناچار شده تاپیک بزنه!
حالا کی تشنج ایجاد میکنه!!
چرا به جای جواب به این خانم یا مسخرش میکنن مدیرا (منظورم املشی و النور و سیدابراهیم و ...) است یا از جواب دادن بهش طفره میرن!Blush
جدا برای من سوال شدهHuh
ایشون درس میگن!
چرا تو دو تا تاپیک ابوتراب و تاپیک عمر ارسالهای این خانم پاک شده!
اگه مرتبط نبوده چرا ارسال خانم فرمیسک پاک نشده!
چرا حرفهای ابوتراب که توهینه پاک نشده حرفای این خانم پاک شده

چرا به جای جواب منطقی اینجا اینطوری داره برخورد میشه!HuhDodgy

حالا مدیرا به این خانم جواب نمیدن به ما شیعه ها جواب بدن لطفا!WinkBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع