ترنم خانم نمیدونم چی خوندی ولی بهتره بدونی مدیرا میتونن به همه کاربرا جواب بدن چه پیام اون کاربر باز باشه چه نباشه
مگه اینکه سطح اون مدیر در تالار پایین باشه و دسترسی به این آپشن نداشته باشه
(ژست مهندس)
شیوا خانوم خوش آمدید به تالار!
از همین الان منتظر نوازش دوستانی که به خودشون گرفتند، هستم!
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۶:۱۱)Shiva نوشته است: [ -> ]ترنم خانم نمیدونم چی خوندی ولی بهتره بدونی مدیرا میتونن به همه کاربرا جواب بدن چه پیام اون کاربر باز باشه چه نباشه
مگه اینکه سطح اون مدیر در تالار پایین باشه و دسترسی به این آپشن نداشته باشه
(ژست مهندس)
خب استاد شيوا من اطلاع نداشتم .مچكرم كه اطلاع رساني كرديد
بعد اينكه شما كه تازه اومديد بعد از ماه ها لطفا ي كم صبور باشيد

(۲۵/آذر/۹۲ ۱۶:۲۷)110 نوشته است: [ -> ]شیوا خانوم خوش آمدید به تالار!
هیچی دیگه! عرض دیگه ای ندارم همینجوری خواستم حال و هواتون عوض شه!
به به
خوش آمدید اقای برادر 110
سلام علیکم
می بینم ارشاد یک هفته ای شما از سوی مدیران نتیجه بخش بوده

از صد و ده پریم و صد و ده زگوند چه خبر؟
همونی که می بستن یکی دیگه باز میشد!
همینجوری میخواستم دور هم باشیم منظوری نداشتم

(۲۵/آذر/۹۲ ۱۶:۲۹)ترنم نوشته است: [ -> ]خب استاد شيوا من اطلاع نداشتم .مچكرم كه اطلاع رساني كرديد
بعد اينكه شما كه تازه اومديد بعد از ماه ها لطفا ي كم صبور باشيد 
خواهش میکنم. اعتبارش را هم لطف کنین بنده از قشر آسیب پذیرم. رایگان نمیتونم اطلاع رسانی کنم.
بعد بنده غلط میکنم صبور نباشم. حالا میروم تا باز مدیر کل اوقاتش تلخ نشده
خب استاد شيوا عزيزم اينجا اشتباه كرديدا.
آخه تو اعتبارات عايشه كه بريد نوشته از طرف آقا وحيد كه نميتونن جواب پيام بدن.(چون تا چند ساعت پيشم عايشه خانم پيام خصوصيش بسته بود.ي هو اومدو باز كرد.)
پس آقا وحيد نميتونستن جواب بدن.وگرنه جواب ميدادن.

(۲۵/آذر/۹۲ ۱۷:۰۳)ترنم نوشته است: [ -> ]پس آقا وحيد نميتونستن جواب بدن.وگرنه جواب ميدادن.
این قدر مطمئن صحبت نکنین

من مطمئنم وحید 110 جواب داده
یه جا خود عایشه توی پستش گفته بود وحید خصوصی گفته: این بحثها فایده ندارد یا همچین چیزی ....
بزارین خود عایشه خانم بیان بگن
اگه ثابت شد جواب داده ولی جواب قانع کننده نبوده چی؟؟
بسم الله
.
.
صرفا جهت روشن شدن ذهن ها:
..
یک نکته ای رو من بگم: (برخی کاربرا درخواست کردن که جواب بدم و اگر نه قصد ندارم با جدال بیهوده وقتم رو تلف کنم)
خانم عایشه در این تاپیک :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid237381
اومدن اعتراض شون رو گفتن ..... و جوابهایی هم گرفتن و بعدش هم با کاربرا وارد یک جدل و کل کل بیهوده شدن.
من دیدم ارسال هایی که انجام شده بی ربط هست به تاپیک و اومدم اون پست ها رو (بدون هیچ گونه حذف و ویرایشی) جدا کردم و در بخش اعتراضات منتقل کردم...که اینجا هست و میتونید برید بخوانید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30064.html
.
خواستم به ایشون اطلاع بدم که پیام خصوصیشون بسته بود....
امروز به من پیام دادن که چرا این کار رو کردی....و من پاسخ دادم که این یک پروسه معمول و معقول هست که نگذاریم تاپیک ها از موضوع اصلی شون منحرف بشن.....
ایشون همین رو دستمایه قرار دادن و دوباره یک تاپیک دیگه زدن(همین تاپیک)....
- اگر اعتراض شما همان است که خوب با پیام خصوصی و همان تاپیک به نتیجه باید برسید،نه این که هی تاپیک بزنید و جو رو متشنج کنید....
شاید بگید خوب اون تاپیک هم که بسته شده،جواب اینه که ایشون اگه دنبال جواب بود نمیومد شروع به کل کل کنه و تاپیک خودشون رو هم به انحراف بکشه.....ضمن اینکه ایشون پیام خصوصی خودشون رو بسته بودن..
- اگر هم اعتراض شما اینه که چرا پست ها تون تبدیل به یک تاپیک شده هم جواب اینه که این یک پروسه معمول و معقول هست که نگذاریم تاپیک ها از موضوع اصلی شون منحرف بشن.....نمیشه که ما بذاریم همه تاپیک ها از بحثشون خارج بشن....
- شاید هم بحث شما چیز دیگریست.....
الله اعلم..
.
.
به هر حال دوستان دیگه دارن جواب ایشون رو می دن و بنده وارد جدل با ایشان نخواهم شد ، چرا که لحن ایشون رو در پیام خصوصی به شدت تند و پرخاشگرانه یافتم.
.
اینها رو هم فقط به دلیل در خواست برخی کاربرا گفتم.صرفا جهت روشن شدن ذهن ها
و من الله توفیق.