بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۹/آذر/۹۲ ۳:۰۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ] به نظر شما چطور شد که این کلام از خانم صادر شد ؟!
زیبایی که ایشون دیدند در چه بود !؟
می دانید که هر کلامی از عقیله بنی هاشم همینطوری صادر نمیشود . گفتند که ما بیاندیشیم پس فکر کنید و جواب بدهید .
اول یه نکته بگم :
این جمله ی حضرت زینب در جواب این جمله ابن زیاد بود که گفت:
دیدی
خدا با شما چه کرد
اگه اون ملعون می گفت: دیدی
ما با شما چه کردیم؟
یقین بدونید حضرت زینب پاسخی کوبنده می
داد و اون ملعونو تحقیر می کرد نه یه پاسخ عرفانی
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
حالا در پاسخ به سوال تاپیک :
وقتی حضرت زینب حرف از زیبایی مطلق تو تمامی اتفاقای کربلا میزنه داره از وجه تکوینی اتفاقای کربلا حرف میزنه
هر چه که وجه ظاهری کربلا، بلا و جان به لب آمدن بود
وجه باطنی و تکوینیش، رهایی بود
اگه بفهمیم که حکمت اصلی واقعه کربلا چی بوده، این زیبایی مطلقی که خانوم زینب کبری اشاره کردند رو بهتر می فهممیم
امام حسین چیزی رو توی رفتن و به کربلا رسیدن می دیدند که امثال ابن عباس نمی تونستن ببیننن و به همین خاطر به زعم خودشون میومدن نصیحت هم می کردند که حضرت نره که بله این مردم همونی هستن که به پدر و برادرتون هم خیانت کردن
به شما هم خیانت می کنن و رحمی نمی کنن
کما اینکه در ظاهر هم همین اتفاق افتاد
ولی هدف امام بالاتر از این چیزها و این نامه هایی که کوفیان برای ایشون فرستادن، بود
اون فرمایش امام که من برای امر به معروف و اصلاح سنت پیامبر قیام کردم فرمایش خیلی خیلی سنگینیه
منتها نباید محدودش کرد به اون زمان
امام حسین با قیامش اتفاقی رو توی تاریخ رقم زدند که بر اساس اون اتفاق برای همیشه تو این دوره و تمامی دوره ها، شیعه زنده مونده و می مونه
چرا ناموسش رو آورد؟
چرا بچه شیرخواره آورد؟
چرا دختر سه ساله آورد؟
چرا مسیحی آورد؟
یه رازی این پشت هست
حالا بیایم اینو مقایسه کنیم با یمن و سوریه :
اگه بیایم شب و روز بچه هایی که تو یمن و سوریه کشته میشن رو تصور کنیم و براشون اشک بریزیم، هیچ وقت این اثری که تو کربلا هست رو نداره...
حالا اون اتفاق چی بود؟ امام حسین چه کرد؟
این جمله رو شنیدین که از معصوم (علیه السلام) نقل شده :
که ما اهل بیت همگی کشتی نجات هستیم ولی کشتی حسین (علیه السلام) اسرع و سریعتر هستش
امام حسین (علیه السلام) اومدن
وسیع ترین و سریعترین تور شکار رو برای انواع آدما برای رساندنشون به کمال، اون هم توی همه ی زمانها پهن کردند
شاید هدفشان از آوردن فرزند شیرخوار این بود که من حتی دنبال هدایت کردن انسانهای قسی القلب هم هستم...
چون وقتی کسی صحنه عاشورا براش تصویر بشه حتی اگه قسی هم باشه بلاخره حق رو به امام میده و ممکنه یه تکونی بخوره
امام اون تکونه رو می خواد
پس رویارویی با یزید هدف فرعی امام حسین بود و هدف اصلی امام :
پهن کردن وسیع ترین و ماندگارترین ترین و سریعترین تور شکار برای هدایت مردم مختلف در طول تمامی دوره ها بود
انگار این هدف خیلی خیلی مهم هم باید با این شرایط و تو کربلا اتفاق بیفته.
پس امام چیزی رو توی باطن عالم مشاهده کردن که اومدن براش تمام هستی شون رو فدا کردن تا اون امر تحقق پیدا کنه
پس حضرت زینب حق داشتن که بفرمایند:
ما رایت الا جمیلا